vonzalom
#Lélek

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?

2017.06.06.
1 perces olvasási idő

Érezted már úgy, hogy egy lány vonzódott hozzád, aztán kiderült, hogy csak barátságos akart lenni. Van néhány nyilvánvaló jel, amivel nem is olyan nehéz megfejteni egy lány feléd táplált érzéseit. És ha már tudod a választ, elhívhatod randira. Az alábbi tippek segíthetnek megfejteni, mit is érez.

Gyakran kapod rajta, hogy téged néz

Lopva téged figyel, és amikor ránézel, elpirul és zavarba jön? Ha egy lány folyton téged néz, az egyértelmű jele annak, hogy tetszel neki.

Gyakran találkozol vele

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?És nem tűnik meglepődöttnek, hogy lát téged. Ha nem ismered, vagy még nem mutattak be egymásnak, és mégis előtűnik a semmiből, lehet, hogy fel akarja hívni magára a figyelmedet.

Zavarban van

Az egyik legegyszerűbben úgy lehet megállapítani, hogy tetszel-e neki, ha figyeled a viselkedését, amikor a barátaival van. Látod a barátnőit, ahogy bökdösik, miközben ő elpirul? Ha a barátai téged bámulnak, és hangosan nevetnek, miközben ő bátortalanul szemkontaktust teremt veled, akkor biztos, hogy van valami a levegőben.

Kedvesnek tart

Miközben beszélgettek, gyakran emlékeztet arra, milyen kedves vagy? Ha azt mondja, hogy bármelyik lány szerencsés lenne, ha veled lehetne, az mindenképp biztató jel.

Alkalmat keres arra, hogy hozzád érhessen

Alkalmat keres, hogy a kezedhez érhessen? Ha azt veszed észre, hogy csak veled viselkedik így, akkor valószínűleg érez irántad valamit.

Gyakran bókol neked

Gyakran áll a pártodra egy vitában vagy kedvez neked valamiben? Nagy esély van arra, hogy vonzódik hozzád, ha a legkisebb dolgokért is megdicsér.

Az exedről és a barátnőidről beszél

Ha tetszel egy lánynak, akkor mindent meg akar majd tudni a mostani és a régi kapcsolataidról. Ez egyszerű mód arra, hogy megtudja, milyen lányokhoz vonzódsz, és azt is, hogy mely dolgok zavarnak téged.

A terveidről beszél

Ha kedvel téged, akkor a része akar majd maradni az életednek a munka és a tanulás mellett is. Ha tetszel egy lánynak, akkor hasonló elfoglaltságokat fog keresni, hogy csatlakozhasson hozzád.

Csak rád figyel

Mindannyian elfoglaltak vagyunk. De ha egy lánynak tényleg tetszel, akkor mindent félre tesz majd, hogy több időt tölthessen veled. Sokat beszél veled annak ellenére is, hogy sok a dolga.

Elhív randira

Ha bizalmatlan, akkor megpróbálhatja majd álcázni. Rákérdezhet a hétvégi programodra és elhívhat valamilyen műsorra, játékra vagy moziba, ahova van egy felesleges jegye. Ha mindig téged választ először ilyen alkalmakkor, akkor az szinte biztos, hogy többet szeretne tőled.

Hangoztatja, hogy szingli

Gyakran hangoztatja előtted, hogy egyedülálló, és kész arra, hogy újra randizzon. Ha sokszor emlékeztet téged arra, hogy egy jó fiúval szeretne randizni, vagy elhív estére, mivel nincs kivel mennie, akkor minden bizonnyal szeret téged.

Féltékeny, ha nem figyelsz rá

Ideges lesz, ha sokat beszélsz más lányokkal? Megjegyzést tesz ilyenkor, vagy elkezd viccelődni azzal, hogy szerelmes vagy a lányba, csak azért, mert beszéltetek? Valószínűleg féltékeny. Néha a romantikus féltékenység a legjobb jele a románcnak.

Bár, külön-külön ezek, lehet, hogy semmit nem jelentenek, de ha többet is felfedezel egyszerre, akkor jók az esélyeid!

(KamaszPanasz - Gy.Z. - lovepanky)