szerelem
#Lélek

Randi szabályok

2014.02.21.
1 perces olvasási idő

Ha randizni mész valakivel, először gondold végig, hogy vannak-e olyan szabályok, amelyeket feltétlenül be kell tartanod. Te is tudod, hogy vannak! Ezek a szabályok nélkülözhetetlenek, legyen szó bármilyen randiról.

Ne veszítsd el a fejedet!

Az első prioritás egy párkapcsolatban – nem számít, hogy mennyire hiszel a kapcsolatotok jövőjében – Te vagy. A legelső dolog, amit tenned kell, az az, hogy megbarátkozol magaddal, elfogadod a hibáidat és meggyőződsz arról, hogy testileg-lelkileg készen állsz egy randevúra, és semmit sem fogsz elrontani.

Nem minden randi kellemes!

Egy randin hiába törekszel arra, hogy minden szuper legyen és tökéletesen alakuljon, néha másként alakul. De ha sikerül, akkor már egy lépéssel előrébb jársz kedvesed meghódítása felé. Tanulmányok kimutatták, hogy a második randevú általában sikeresebb, ha a barátnőddel már az elsőn is nagyon jól éreztétek magatokat.flört

Kommunikálj tisztán és helyesen!

Lehetetlen egészséges kapcsolatot fenntartani, ha nem beszéltek egymással őszintén. Egy kapcsolatban a kommunikáció a híd a partnerek között, ami segíti és építi a kapcsolatot. Egyenes beszéd nélkül két ember között - annak ellenére, hogy létezik közöttük a romantikus kapocs - általában nem alakul ki mélyebb kötődés, és egy idő után meg is szűnik.

Legyél jó beszélgetőpartner!

Igaz, ami igaz, egy kapcsolatban nem elég az időjárásról és arról beszélni, hogy milyen rossz az, hogy nem süt eleget a nap, ezért a partnereknek folyamatosan fejleszteniük kell a kommunikatív képességeiket. Egy kapcsolat kulcsa a beszélgetés lehet, amikor a partnerek megbeszélik egymással a problémáikat, és lelki támaszt nyújtanak egymásnak.

Gondozd a kapcsolatodat!

Minden randit és kapcsolatot ápolni kell. Partnered és közted építő jellegű a napi elismerés, a tisztelet, illetve a szeretet kifejezése, ami nélkülözhetetlen egy komolyan gondolt párkapcsolatban.

(Gy. P. F., about.com)

Kapcsolódó címkék

randi