Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

333 db cikk a témában

#szerelem
2020.01.28.

Miért olyan fájdalmas a szerelem? 6 mód, hogy meggyógyulj és továbblépj

Minden átalakulás fájdalmas, mert a régi helyzeteket magad mögött hagyod az újakért. Például, amikor egy kapcsolat véget ér, fájdalmat érzel, úgy érzed, hogy a reményeid, az álmaid megsemmisültek, elveszettnek és magányosnak érzed magad, és csak nézel, hogy mi jöhet ezután.

#randi
2020.01.23.

18 első randis tipp srácoknak

Az első randi az első benyomásról szól. Ilyenkor döntjük el, hogy egy átlagos, vagy egy különleges randin vagyunk. Az első randin felmérhetjük, mennyire illünk össze egy másik emberrel.

#bocsánatkérés
2019.12.09.

Hogyan mondjam azt, hogy bocsánat?

Mindenki követ el hibákat. Időnként talán tudatában vagy annak, hogy rossz döntést hoztál, és máskor a szándékod talán jó, de te mégis elrontod. Ez azért van, mert senki sem tökéletes. A bocsánatkérés sokszor tisztázza a helyzetet, de néha nem egyszerű bevallani azt, hogy miben hibáztál.

#kapcsolatok
2019.09.24.

Milyenek a gimnáziumi párkapcsolatok a valóságban?

Visszanézve a gimnáziumi életemre, már látom, hogy a valóság nagyon távol állt az elképzeléseimtől. Először is, semmi olyan hangulat nem volt, mint a High School Musical című filmben, de a kapcsolatok sem olyanok voltak, mint vártam.

#vita
2019.07.09.

A makacs nem csapdája

Biztosan volt már olyan ismerősöd, akivel nem lehet vitatkozni. Azt szereti, ha övé az utolsó szó, ha egyet is ért, akkor mondatai úgy kezdődnek, hogy „igen, de…”. Bármit is mondunk, ellene van. Miért? Hogyan mondjunk „hideg fejjel” nemet?

#kapcsolat
2019.06.01.

Mik a bántalmazó kapcsolat figyelmeztető jelei?

A bántalmazó kapcsolat lehet fizikai, szexuális, verbális vagy érzelmi alapú. Csak mert egy személy fizikailag nem bántalmaz, nem jelenti azt, hogy nem követ el visszaélést. Az erőszaknak és visszaélésnek semmi keresnivalója egy kapcsolatban.

#tavasz
2019.05.20.

Tavaszi zsongás: ha szeretnél rátalálni a szerelemre

Végre újra melegszik az idő, virágba borultak a fák. Egyre több időt lehet a szabadban tölteni, barátokkal könnyebb kint a suli előtt dumálni. A szerelem is valahol benne van a levegőben. Téged is eltalált Cupido nyila?

#szakítás
2019.05.15.

Szakítás? Irány az edzőterem!

Éppen egy fájdalmas szakításon estél át? Itt az ideje az edzésnek! Elmondjuk miért. A szakítás utáni első pár hét kritikus lehet abból a szempontból, hogy hogyan tervezd meg az elkövetkezendő hónapjaidat.

#megcsalás
2019.05.13.

Ha megcsalt a barátod

Minden szakítás nehéz, de ha a barátod megcsal, és ezzel összetöri a szíved – nos, az még nehezebb. Érzelmileg ez az egyik legijesztőbb dolog, amin átmehetsz egy kapcsolatban. Ha megcsal a barátod, azon nem könnyű túltenni magad. Az árulás tüskéje, a szívfájdalom, az összetört remények, a féltékenység – ezek az érzések mind jelen vannak ebben a nehéz szituációban. Hirtelen az általad szeretett emberről kiderül, hogy van egy másik élete is, és hogy minden, amit róla hittél, valójában egy hazugság.

#szerelem
2019.04.30.

Túlságosan odavan értem...

Virágokat, ajándékokat vesz nekem, és azt mondja, örökké velem akar maradni. Még csak egy hónapja vagyunk együtt. Elképesztő, mennyire odavan értem, de valami nagyon zavar ebben. Miért?

#vita
2018.12.08.

Hogyan nyerj meg egy vitát?

Hogyan is nyerhetsz meg egy vitát úgy, hogy érvényesíted a véleményedet anélkül, hogy elvesztenéd a türelmedet, vagy megsértenél bármilyen kapcsolatot, akár az iskolában, akár a családban vagy a szerelmi életben.