randi
#Lélek

18 első randis tipp srácoknak

2020.01.23.
2 perces olvasási idő

Az első randi az első benyomásról szól. Ilyenkor döntjük el, hogy egy átlagos, vagy egy különleges randin vagyunk. Az első randin felmérhetjük, mennyire illünk össze egy másik emberrel.

A jó első benyomás eléréséhez csak néhány egyszerű szabályt kell betartanod.

Nyugalom

Maradj nyugodt az első randin! Ne idegeskedj, inkább próbáld magad jól érezni!

Beszélgess

Fontos, hogy jól lehessen veled beszélgetni. Tarts észben néhány olyan témát, amiről lehet beszélgetni, így ha kényelmetlenül érzed magad, csak dobd be az egyiket.

Válaszd ki a megfelelő helyet

Általában a férfi választja ki a randi helyét, ezért próbálj valami romantikusat választani. Legyenek körülöttetek emberek, de mégis legyen elszigetelt és privát. Este például a gyertyák nyújthatnak tökéletes világítást.

Ne késs el

A pontosság sokat számít az első randi alkalmával! Mindig légy időben a találka helyén, soha ne késs el!

Tervezz előre

Ne hagyd a bizonytalanság homályában a partneredet, amíg tervezed a randit. Ha elmondod neki, mit tervezel, fel tud készülni az alkalomra. A legjobb, ha több helyre is mentek az este alkalmával, így az eseménydúsabb lesz.

Éreztesd vele, hogy különleges

Ez egy fontos tipp, amit sokan elfelejtenek az első randi alkalmával. Tudasd a partnereddel, hogy különleges! Törődj vele, és érezze úgy, hogy számíthat rád, amikor mellette vagy.

Öltözz ki a randira

Egy lány akár egy órát is rászánhat, hogy elkészüljön a randira, és jól nézzen ki számodra. Nem gondolod, hogy viszonoznod kellene a gesztust? Öltözz fel elegánsan, így érezheti, hogy tiszteled és a próbálkozásodat is értékelni fogja.

Csábítsd el az illatoddal

Ha jó illatod van az első randin, annak sok előnye van. Bármikor, amikor közel vagy hozzá, érezheti a férfias illatod, és ha az passzol hozzád, jó benyomást tehetsz a partneredre vele.

Higiénia

Figyelj az arcszőrzetre, a körmökre és a leheletedre! Ha rossz a leheleted, az könnyen tönkreteheti a randid, ezért mielőtt megérkezel, kapj be egy mentolos cukrot vagy rágót.

Dicsekvés

Sokan azt feltételezik, ha dicsekednek az eredményeikkel, ízlésükkel vagy valami mással, az lenyűgözi majd a lányt, de a legtöbb esetben pontosan az ellenkező hatást érik el vele. Ha mindenképp le akarod nyűgözni, akkor vigyázz, hogy közben ne tűnj arrogánsnak vagy felvágósnak. Hallgasd meg az ő szempontját is, érdeklődj az ő eredményei és szakterülete iránt is. A megfelelő pillanatban te is beszélhetsz a sajátjaidról, és ha érdeklődik, akkor belemélyedhettek a témába.

Ne részegedj le

A legjobb, ha nem iszol sokat, és kerülöd a tömény italokat. Az első randi nem a lerészegedésről kell, hogy szóljon.

Ne ragaszkodj túlságosan az ötleteidhez

Lehet, hogy előre elterveztél néhány dolgot, vagy esetleg szeretnéd, hogy a partnered megkóstoljon egy ételt az étteremben. Ajánld fel neki, de semmiképp se erőltesd.

Vedd a jeleket

Lehet, hogy te jól érzed magad, de figyelj a partnered testbeszédére is. Boldognak tűnik veled? Ha nézelődni kezd, szórakozottnak tűnik, vagy nem érdeklődik a téma iránt, akkor válts témát!

Légy magabiztos

Az önbizalom az egyik legjobb jellemvonása egy férfinak. Ha nem tudod ezt a testtartásoddal és a viselkedéseddel sugározni, akkor vesztes csatába indulsz. Húzd ki magad, beszélj magabiztosan és sugározd ezt minden tetteddel. Ahhoz, hogy magabiztos legyél, tanuld meg megbecsülni és szeretni magad!

Figyelj arra, hogy mit beszélsz

Ne beszélj olyan dolgokról, amiktől kellemetlenül érezheti magát a partnered. Kerüld az olyan kérdéseket, amikről te sem beszélnél szívesen!

Kezeld hölgyként

A legkönnyebben úgy juthatsz a szívéhez, ha hölgyként bánsz vele. Minden lány szereti, ha figyelnek rá.

Dicsérd meg

A bók mindig működik egy randin. Nem kell hazudnod, hogy lenyűgözd, helyette beszélj azokról a dolgokról, amiket szeretsz benne. A kinézetét még a randi legelején dicsérd meg, találkozáskor.

Búcsúcsók

Ez az, amit mindenki vár a randin: a búcsúcsók - de ne erőltesd. Néha egyszerűen nem áll készen rá a partnered, vagy csak túl szégyenlős. Adj neki először csak egy puszit és lépj hátra. Ha úgy látod, hogy nyitott rá a partnered, akkor egy könnyed csókkal is megpróbálkozhatsz.

(KamaszPanasz - Gy. Z. - lovepanky)