randi
#Lélek

Az első randi: mit viselj?

2013.02.10.
2 perces olvasási idő

Az életben 3 olyan alkalom van, amihez különösen nehéz ruhát választani – az állásinterjú, az első randi, és a párod szüleivel való első találkozás.

Az első randis öltözködést azt is nehezítheti, hogy nem ismered még eléggé a partneredet ahhoz, hogy tudd, mi is vonzó számára. Mesésen és függetlenül, csinosan de nem kihívóan szeretnél kinézni – egyszerre! Ehhez még hozzá jön az, hogy az a hely sem ismerős neked, ahol találkozni fogtok, és egyre inkább irigyelni kezded azokat a lánytársaidat, akik egyedül otthon ülve egy adag mikrós popcorn és egy szerelmes film társaságában fogják tölteni az estéjüket. Ugye ismerős?

A cipő – kényelmes vagy szexi legyen?

Érdemes elgondolkoznod azon, hogy mennyit is fogsz gyalogolni. Ha például a fiú természetbarát, akkor szorozd meg a távot, amit mond neked kettővel, és közel fogsz járni az igazsághoz – ha nincs esetleg kedved egy nagyobb sétához, akkor használd kifogásként a cipődet. Persze ha nem vagy ennyire magabiztos, akkor érdemes egy pár kényelmesebb cipőt is magaddal vinni a táskádban.

Fejezd ki szavak nélkül!

Ha úgy gondolod, hogy a fiú különleges számodra, de ezt szavak nélkül szeretnéd kifejezni, akkor viselj valami olyan ruhát, amit nem hordasz minden nap – csak különleges napokon. Viselj esetleg olyan nadrágot, amit nem szoktál általában hordani, vagy cseréld a cipőidet egy pár szép magas sarkúra. Ám fontos, hogy semmiképpen ne változtass sokat a sminkeden! Ha nagyon erős, élénk színeket használsz, az arcod teljesen átalakul, és a mű-hatást a fiúk sem kedvelik – inkább megijednek tőle!

A kis fekete ruha

Ha egy klasszikus vacsorázós, elegáns randira mentek – ami esélyes lehet, hiszen ezeket arra találták ki, hogy lenyűgözhessék vele a nőket – ilyenkor nincs kifogás, a kis fekete ruha kötelező darab! Még a férfiak klasszikus öltönyéhez is passzol! Ha pedig esetleg nem lenne ilyened a szekrényedben, akkor gyorsan lapozz fel egy magazint, szaladj el vásárolni, hiszen mindenkinek kell, hogy legyen egy kis feketéje! Egy kicsi táskával és magas sarkú cipőkkel párosítva tökéletesen fogsz kinézni! A kényelmed érdekében pedig érdemes közép-hosszú ruhát választanod.

Már Audrey Hepburn példáján okulva is tudhatjuk, hogy nincs oka annak, hogy ne viselhetnénk partikra, első randikra, vagy csak úgy, bármikor a kis fekete ruhánkat. Ráadásul, ha a kiegészítőket ügyesen variáljuk, akkor iskolába, vásárolni, táncolni is mehetünk benne!

Sportesemény randiként

Farmer, póló, baseball-sapka vagy sál – bármit felvehetsz, ami nem túl szexi és ki tudod mosni, ha esetleg leöntenek sörrel vagy beleülsz egy rágógumiba.

Ne öltözz túl szexin!

Bár nagy a késztetés arra, hogy olyan szexin öltözz, akár a modellek a magazinokból, de egy hétköznapon mindez máshogy jöhet ki. A szexi könnyen fordulhat túl kihívóvá vagy akár csak lompossá is. A lenyűgöző öltözködés nagy művészet, ami során érdemes kerülni a túlságosan mini szoknyákat és az átlátszó felsőket. Fontos, hogy mindig megmaradjon az a folyton emlegetett kis titokzatosság.

(Gy. A.)