Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

333 db cikk a témában

#barát
2018.09.30.

Hogyan nyűgözd le a párod szüleit?

Ha épp vacsorára készülsz az új barátod vagy barátnőd szüleivel, nem árt észben tartani néhány hasznos tippet, amelyekkel lenyűgözheted őket. Az első benyomás mindig meghatározó, pláne, ha a párod szüleiről van szó! Szerencsédre nem kell megjátszanod semmit. A legjobb tanács, hogy légy önmagad - persze néhány alapvető szabály betartása mellett.

#Plátói szerelem
2018.09.24.

Segítség! Beleszerettem a tanáromba!

A szerelem néha igazán megvicceli az embert, és előfordulhat, hogy valaki olyanba szeretünk bele, aki korban nem illik hozzánk. Mégis mi az elfogadható korkülönbség egy szerelemes párnál?

#párkapcsolat
2018.09.07.

Hogyan fogadd el a barátod barátait?

Eljött a nagy pillanat… találkozol a híres barátokkal. Ideges vagy? Ne legyél! Az alábbiakban 15 tuti tippről olvashatsz, amelyek segítenek abban, hogy elnyerd a tetszésüket, illetve a bizalmukat.

#pasi
2018.08.19.

Mi NEM kell a pasiknak? - Útmutató lányoknak

Jaj, ezek a pasik! Nem, nem olyan egyszerűek, mint ahogy el szeretnék hitetni magukról, de most lerántjuk a leplet - ismerd meg a pasikat igazából! Íme, a legfőbb dolgok, ami a pasikat kiborítja.

#szerelem
2018.08.10.

7 dolog, amit sose tégy meg egy fiú kedvéért

Ha teljes életet akarunk élni, bizonyos dolgokról sosem szabad lemondani egy fiú kedvéért. A szerelem erőteljes érzelem, de ettől még nem kell, hogy minden lépésünket ez határozza meg. Persze törődnünk kell másokkal is, de a saját boldogságunkat nem szabad érte feláldozni.

#jelenlét
2018.07.26.

Jelenlét vagy meditáció?

Biztosan hallottad már ezt a két fogalmat, úgy gondoltam, írok róluk, hogy érzékelhesd a kettő közti különbséget.

#kapcsolat
2018.04.02.

19 titok a nőkről, férfiaknak

Mit keresnek a nők? Azoknak, akik valaha is feltették már ezt a kérdést, mi megtaláltuk a választ: most megosztunk 19 párkapcsolati tippet, melyek egészséges, boldog párokkal végzett tanulmányokon és a nemi szerepek változásán alapulnak.

#tartós párkapcsolat
2017.11.04.

Mi kell a tartós párkapcsolathoz?

Az utóbbi időszak statisztikáiból kiderült, hogy egyre több magyar ragaszkodik párjához. Nem véletlen, hogy kampány is indult a tartós párkapcsolatokért, melynek célja felhívni a figyelmet a annak értékeire, jótékony testi-lelki hatásaira.

#csók
2017.10.12.

7 lányos dolog, ami idegesíti a fiúkat

Számos tulajdonság, szokás vagy reakció van, amit a fiúk nehezen tudnak elviselni, ha a barátnőjükről van szó. Ha a srác oda is van érted, vannak dolgok, amikhez még neki is szüksége lehet minden türelmére.

#higgadt
2017.09.30.

Higgadtabb, nyugodtabb szeretnék lenni!

Kedves doktornő, szakértő! Velem az van, hogy a koromnál talán kicsit túlértem. Ezalatt azt értem, hogy teljesen, agyilag és lelkileg másképp kezelem a dolgokat, mint velem egykorú társaim. Ez nem zavar, csak néha emiatt nyomás nehezedik rám, és nem tudom, hogyan legyek lazább.

#szerelem
2017.09.21.

Milyen típusú fiúkat kerülj?

Vannak olyan fiúk, akikkel nem érdemes viszonyt kezdeni. Mielőtt eltalál Ámor nyila, még képes vagy felmérni a választottadat. Amint rád kerül a rózsaszín szemüveg, vakká válsz vele kapcsolatban. Szóval, ha felismered, hogy ilyen típusú sráccal van dolgod, azt ajánlom, vedd fel a nyúlcipőt!

#hercegnő
2017.09.01.

Fiúk, akiket jobb, ha elkerülsz

Szeretnéd magad hercegnőnek érezni választottad oldalán? Akkor bizony jó, ha alaposan megnézed, kivel vagy együtt és messze elkerülöd a következő pasitípusokat

#gentleman
2017.08.25.

10 tipp, hogyan legyél gentleman

Világunkban a gentleman szónak sok jelentése lehet. Utalhat a nagylelkűségre, vagy a szolid megbízhatóságra, de eszünkbe juthat róla az 50-es évek filmjeinek férfiideálja is. Hogyan válhatsz Te is a lányok álmává?