Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

332 db cikk a témában

6 jel, ami arra utal, hogy meg akar csókolni
#csók
2017.05.12.

6 jel, ami arra utal, hogy meg akar csókolni

Történt már olyan, hogy a barátnőddel vagy barátoddal voltál, és úgy érezted, hogy meg akar csókolni téged? Nyilván voltak érzékelhető, de emellett visszafogott jelek...

#randi
2017.04.30.

Miért nem hív?

Jól sikerült az első randi, nagy reményekkel búcsúztatok el egymástól, sőt, megadtad neki a számodat is. Egyre nyugtalanabb vagy, nem tudod miért nem hív, azon töprengsz, hogy hol rontottad el. Íme, 10 lehetséges ok, amiért többé nem hívott fel.

#párkapcsolat
2017.04.18.

6 dolog, amit nem szabad tolerálnod egy kapcsolatban

Nagyon sok dolog van, amit sosem szabad tolerálnod egy párkapcsolatban, bár ezekből a legtöbbet sokkal könnyebb mondani, mint megtenni. Nem mindig könnyű kilépni egy kapcsolatból, még akkor se, ha a józan eszünk azt is súgja, hogy valamilyen okból nem kellene együtt lennünk valakivel.

#szerelem
2017.04.15.

Szerelem első látásra. Létezik?

Valószínűleg már rengeteg slágert hallottál, és mozifilmet, sorozatot láttál, ahol az emberek hipp-hopp egymásba habarodnak. Így szépen lassan te is elhiszed, hogy a szerelem első látásra igenis létezik, és bárkivel, bárhol megtörténhet.

#csók
2017.04.10.

Mikor nem érdemes folytatni egy kapcsolatot?

Amikor megismerkedsz valakivel, nem gondolsz arra, hogy egyszer majd véget ér. Ám mint tudjuk, nem minden párkapcsolat alakul tökéletesen, még akkor sem, ha a pár tagjai látszólag tökéletesek egymás számára.

#szerelem
2017.04.07.

6 jel, hogy nem vagy igazán szerelmes

Szóval szerelmes vagy. De vajon tényleg? Megeshet velünk, hogy amikor az érzések sokasága kavarog bennünk, akkor félreértelmezhetjük egyiket-másikat. Így van ez az egyik legjobb érzéssel, a szerelemmel is. Íme, 6 jel, ami arra utal, hogy igazából nem vagy szerelmes.

#közösségi média
2017.04.01.

Közösségi média: mire használd és mire ne?

Ahhoz, hogy ne bánts meg senkit, ne hozd magad kellemetlen helyzetbe, ne tedd tönkre a barátságod vagy a kapcsolatod, valamint megkapd majd azt a bizonyos állást néhány év múlva, vannak bizonyos szabályok, amiket a közösségi média használatával kapcsolatban szükséges betartanod. Lássuk, mik ezek!

#boldogság
2017.03.26.

Hét dolog, amit megtehetsz a saját boldogságodért

Március hónapban tartják boldogság világnapját, ami arra a hőn áhított, harmonikus, tartósan kiegyensúlyozott állapotra hívja fel a figyelmet, amit a legtöbb ember egész életében keres. Elérni nehéz, de nem lehetetlen, sőt a boldogság tanulható. Íme 7 boldogságfokozó technika.

#barát
2017.03.14.

A barátom jobban szeret, mint én őt

Kedves Szakértő! Jelenleg egy kapcsolatban vagyok. Ami persze jó dolog, viszont van egy érdekes vagy inkább kellemetlen szituáció. Ő ugyanis nagyon erős érzelmeket táplál irántam. Én pedig sajnos nem szeretem őt annyira, mint ő engem. Félek, hogyha netán egyszer szakítunk, majd mindenkinek kitereget, és akár azt is kitalálja, hogy én mást szerettem. Nem igazán tudom, hogy mit tegyek. Most már nem tudom magamnak bemagyarázni, hogy nagyon szeretem és erősek az érzelmeim iránta, hiszen egyszerűen nem azok! Kérem, segítsen!

#randi etikett
2017.03.09.

Okostelefon-etikett a randin

Ha a randid vagy fontos találkozód közeleg, olvasd el ezt a cikket, melyben átfogó, lényegre törő tippeket találhatsz arról, hogyan ildomos a telefonodat használni.

#szeret
2017.03.01.

Ha kedvel, miért nem hív?

Kedves Szakértő! Pár hónapja ismerem csak ezt a srácot, de mégis úgy gondolom, hogy igencsak kedvel engem. Sajnos elég elfoglalt, az iskola, a sport, a házi feladat, amivel talán nem is lenne baj, de amikor azt mondja, hogy felhív, akkor se hív fel. Ha tényleg kedvel, akkor miért nem hív fel, mikor megígérte, hogy fel fog? Továbbá, hogyan tudhatom meg, hogy ő tényleg azért szeret-e, aki vagyok, vagy azért, ahogy kinézek? Köszönöm.

#sms
2017.02.14.

Online csevegés, SMS-ezés: ezeket a témákat kerüld el!

Az utóbbi években annyira elterjedtek az okostelefonok, hogy sokszor azt vesszük észre, a szemtől szembeni kommunikáció jó részét már fel is felváltotta. A váltásnak számos oka van: gyors, diszkrét és egyszerű. Üzenhetsz a barátaidnak, lehetnek rövid beszélgetéseid olyan szituációkban, amikor nem tudsz nyíltan csevegni, mint például a buszon, vagy megtörheted a jeget valaki olyannál, akivel csak most találkoztál.

#szerelem
2017.02.13.

Szórakoztató tevékenységek Valentin napra

Mindjárt itt a Valentin nap? Szeretnél egy olyan randi- vagy ajándékötlettel előrukkolni, ami garantáltan ámulatba ejti a partneredet? Az alábbiakban király, szórakoztató és kreatív Valentin napi ötletekről olvashatsz!

#vallomás
2017.02.13.

Hogyan adjam a tudtára, hogy különleges?

Kedves KamaszPanasz! Tanácsot szeretnék kérni: hogyan éreztessem egy lánnyal, hogy különleges számomra? Mindennap látom a buszon, a szememben ő a leggyönyörűbb a világon. Megpróbáltam leszólítani, de eszméletlenül szégyenlős vagyok.

#csók
2017.02.09.

Tippek az első randihoz lányoknak

Az első randira nem mindig könnyű felkészülni. Ám néhány tanács megfogadásával könnyebben mehet majd az első randi a kiszemelteddel.