csók
#Lélek

6 jel, ami arra utal, hogy meg akar csókolni

2017.05.12.
1 perces olvasási idő

Történt már olyan, hogy a barátnőddel vagy barátoddal voltál, és úgy érezted, hogy meg akar csókolni téged? Nyilván voltak érzékelhető, de emellett visszafogott jelek...

Ha több mint két ilyen jelet felismersz, akkor biztos lehetsz abban, hogy meg akar téged csókolni. Itt van a 6 legtutibb jel.

1. Fal téged a tekintetével

Az első csókok általában úgy történnek meg, hogy előtte a pár hevesen egymás szemébe néz. Ha ez lenne az első csók az életedben, picit hajtsd közelebb a fejedet és nézz mélyen a szemébe, és ha továbbra is szótlan marad, akkor biztos, hogy csókolózni szeretne veled.

2. A csókolózásról beszél

Ha a beszélgetés témája átfordul a csókolózásra, nagyon nagy valószínűséggel ő is meg akar téged csókolni. Mondhatod azt, hogy ezt mindenki tudja, de ettől függetlenül nem biztos, hogy észlelni tudod ezt a jelet a randi közepén.

Első csók

3. Okot keres, hogy hozzád érjen

Ha azt mondja, hogy hideg a kezed és fel kell melegítenie, vagy azzal dicsekszik, hogy milyen jól tud tenyérből olvasni, akkor valószínű, hogy nem csak a kezeden akar megérinteni.

4. Kínos csend van

Ha kínos csönd uralkodik egy randin, az lehet, hogy csak azért van, mert a másik fél úgy érzi, hogy tovább léptetek a beszélgetésen, és már csókolózhattok is. Persze a csend nemcsak ennek lehet a jele, az is lehet, hogy egyszerűen nem túlságosan beszédes természetű a partnered, szóval ez esetben keresd a többi jelet.

5. A szádat nézi

Ha valaki a szádat figyeli, akkor valószínű, hogy a csókolózáson gondolkozik. Ha ez téged kifejezetten zavar vagy irritál, akkor például érj hozzá vagy vakard meg a szádat. Persze csak akkor, ha nem akarsz csókolózni.

6. Nem távozik

Úgy érzed, hogy ez lenne a megfelelő idő a csókolózáshoz, és a párod sem távozik a kapualjból? Szinte biztos, hogy csókolózni akar veled. Csak csukd be a szemeidet, és élvezzétek mind a ketten!

Jól hangzik, igaz? A legfontosabb dolog az, hogy csak akkor kezdeményezz csókolózást, ha észreveszed előtte a felsorolt jeleket.

(KamaszPanasz - GY. P. F., liveabout.com)