Főoldal / LÉLEK / 6 jel, ami arra utal, hogy meg akar csókolni
  2017-05-12

6 jel, ami arra utal, hogy meg akar csókolni

Történt már olyan, hogy a barátnőddel vagy barátoddal voltál, és úgy érezted, hogy meg akar csókolni téged? Nyilván voltak érzékelhető, de emellett visszafogott jelek...

- hirdetés -

Ha több mint 2 ilyen jelet felismersz, akkor biztos lehetsz abban, hogy meg akar téged csókolni. Itt van a 6 legtutibb jel.

1. Fal téged a tekintetével

Az első csókok általában úgy történnek meg, hogy előtte a pár hevesen egymás szemébe néz. Ha ez lenne az első csók az életedben, picit hajtsd közelebb a fejedet és nézz mélyen a szemébe, és ha továbbra is szótlan marad, akkor biztos, hogy csókolózni szeretne veled.

2. A csókolózásról beszél

Ha a beszélgetés témája átfordul a csókolózásra, nagyon nagy valószínűséggel ő is meg akar téged csókolni. Mondhatod azt, hogy ezt mindenki tudja, de ettől függetlenül nem biztos, hogy észlelni tudod ezt a jelet a randi közepén.csók

3. Okot keres, hogy hozzád érjen

Ha azt mondja, hogy hideg a kezed és fel kell melegítenie, vagy azzal dicsekszik, hogy milyen jól tud tenyérből olvasni, akkor valószínű, hogy nem csak a kezeden akar megérinteni.

4. Kínos csend van

Ha kínos csönd uralkodik egy randin, az lehet, hogy csak azért van, mert a másik fél úgy érzi, hogy tovább léptetek a beszélgetésen, és már csókolózhattok is. Persze a csend nemcsak ennek lehet a jele, az is lehet, hogy egyszerűen nem túlságosan beszédes természetű a partnered, szóval ez esetben keresd a többi jelet.

5. A szádat nézi

Ha valaki a szádat figyeli, akkor valószínű, hogy a csókolózáson gondolkozik. Ha ez téged kifejezetten zavar vagy irritál, akkor például érj hozzá vagy vakard meg a szádat. Persze csak akkor, ha nem akarsz csókolózni.

6. Nem távozik

Úgy érzed, hogy ez lenne a megfelelő idő a csókolózáshoz, és a párod sem távozik a kapualjból? Szinte biztos, hogy csókolózni akar veled. Csak csukd be a szemeidet, és élvezzétek mind a ketten!

Jól hangzik, igaz? A legfontosabb dolog az, hogy csak akkor kezdeményezz csókolózást, ha észreveszed előtte a felsorolt jeleket.

(KamaszPanasz - GY. P. F., about.com)