szerelem
#Lélek

Szórakoztató tevékenységek Valentin napra

2017.02.13.
1 perces olvasási idő

Mindjárt itt a Valentin nap? Szeretnél egy olyan randi- vagy ajándékötlettel előrukkolni, ami garantáltan ámulatba ejti a partneredet? Az alábbiakban király, szórakoztató és kreatív Valentin napi ötletekről olvashatsz!

Készítsetek közösen pizzát!

Semmi sem jelzi jobban, hogy összetartoztok, minthogy együtt sertepertéltek a konyhában. Szaladj el a boltba, vásárolj egy adag pizza tésztát, sajtot, paradicsomszószt, szalámit és a kedvenc feltétjeiteket, majd lepd meg párodat azzal, hogy megtanítod neki, hogyan kell pizzát készíteni az alapoktól!

Gyújthattok néhány gyertyát, hogy romantikusabb hangulatban élvezhessétek a házi készítésű finomságot. Ezzel a randival nem tudsz mellélőni.

Menjetek el biciklizni

Kapjátok elő a tároló sarkába vágott bicajotokat, tisztogassátok meg, és tervezzetek egy régimódi bicikli túrát, ahol sportolás közben tudtok beszélgetni, és befejezésül, ha az időjárás is megengedi, piknikezhettek egyet.

Vegyetek táncleckéket

Szerelmed biztosan le lesz nyűgözve ettől! Nézz körül a neten helyi tánckurzusok után, melyeken lehetőségetek van salsát, swinget, bachatát, vagy valami hasonlóan tüzes táncot megtanulni, és a biztonság kedvéért telefonálj oda, hogy van-e még hely a csoportban. Mindenképp kényelmes ruhában menjetek, mert meg fogtok izzadni…

Menjetek korizni!

Szeretnél vele igazán összebújni? Menjetek el korcsolyázni: minél hűvösebb van, annál szorosabban tudtok összebújni, hogy felmelegedjetek.

Ráadásul, hacsak nem egy profi korist viszel magaddal, egy párszor el fogtok esni, szóval több alkalom is fog nyílni arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, amikor felsegítitek egymást.

Valentin-nap

Tervezz neki kincskeresést!

Készülj fel, ez tényleg érdekes lesz! Állíts össze egy rejtvényt, és add oda kedvesednek, hogy fejtse meg. Minden egyes jó válasz a ház egy adott helyére kell, hogy vezesse, ahonnan további rejtvényeket megfejtve valamilyen elrejtett ajándékhoz jut, mint például egy doboz csoki vagy egy csokor rózsa.

Garantáltan mosolyt fogsz csalni az arcára, és biztosan értékelni fogja, hogy időt fektettél az egészbe.

Készíts fotó albumot

Manapság már nem igazán nyomtatnak fotókat az emberek. Mindent a telefonunkról küldözgetünk, és azon tárolunk, aztán vagy meglesznek évek múlva vagy nem.

Lepd meg szerelmedet egy szuper fotó albummal, amibe kiválogatod a legjobb közös képeiteket.

Próbálj az emlékezetesebb megörökített pillanatokból választani, hogy szívhez szólóbb legyen.

(KamaszPanasz: Gy.P.F. teenadvice)

Kapcsolódó címkék

szerelem