Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

332 db cikk a témában

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok?
#szerelem
2017.07.08.

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok?

Erre a kérdésre válaszolni nem is olyan egyszerű, mint azt az első pillanatban gondolnánk. Ez ugyanis rengeteg további kérdést vet föl.

#randi
2017.06.24.

Hogyan kerülj közelebb a kiszemelt lányhoz?

Ha nem tudod, hogyan hívj el egy lányt randizni, ne ess kétségbe! Minden srác érzett már így legalább egyszer az életében. Időbe telik, mire elsajátítod a randira hívás művészetét. Mindenkinek el kell kezdenie valahol, nem igaz?

#kritika
2017.06.23.

Hogyan állj ki magadért? Hogyan mondj nemet?

Nem tudsz nemet mondani másoknak? Nem tudod a szüleidnek, a barátaidnak elmondani, hogy valójában mit gondolsz? Mindig oda mentek a barátaiddal, amit ők javasolnak? Amit te szeretnél, az valahogy soha sem sikerül véghezvinni? Miért?

#szakítás
2017.06.22.

Maradjak vagy szakítsak?

Nagy szerelmek, rövid kapcsolatok, nyári kalandok és szakítás. Sajnos előbb-utóbb mindenki átéli azt a dilemmát, hogy vele sem az igazi, de nélküle sem. Maradjunk együtt vagy szakítsunk?

10 kreatív randitipp
#randi
2017.06.13.

10 kreatív randitipp

Szeretnéd úgy eltölteni az időt szíved választottjával, hogy az egyszerre legyen romantikus, izgalmas és feledhetetlen élmény? Íme, néhány ötlet ahhoz, hol és mivel tölthetitek el az ismerkedés édes óráit.

#összetört szív
2017.06.10.

Elhagytak? Van gyógyír az összetört szívre!

Most neked írok, aki úgy érzed, vége mindennek. Továbbállt a párod, és te itt maradtál magadban. Egyedül vagy, és olyan magányosnak érzed magad, mint még soha. Az az érzésed, hogy nincs nálad szerencsétlenebb ember a világon. Azonban te is tudod, hogy ezen valahogy túl kell tenni magadat. Segítek!

#szerelem
2017.06.07.

8 mítosz a párkapcsolatokról

Kapcsolatban élni nem egyszerű. Lépten-nyomon valamilyen nehézségbe ütközünk vagy valami külső hatás teszi próbára párkapcsolatunkat. Íme, néhány legenda, amiről azért jobb, ha te is tudsz.

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?
#vonzalom
2017.06.06.

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?

Érezted már úgy, hogy egy lány vonzódott hozzád, aztán kiderült, hogy csak barátságos akart lenni. Van néhány nyilvánvaló jel, amivel nem is olyan nehéz megfejteni egy lány feléd táplált érzéseit. És ha már tudod a választ, elhívhatod randira. Az alábbi tippek segíthetnek megfejteni, mit is érez.

#szerelem
2017.06.05.

A tartós kapcsolat 5 nélkülözhetetlen eleme

Még csak a második közös randitoknál tartotok, de máris úgy érzed, hogy van valami kettőtök között? Folyton csak ő jár a fejedben, és alig várod, hogy újra lásd? Az egész nagyon izgalmas, de mielőtt tényleg belehabarodsz, jó, ha végiggondolod, hogy megvan-e minden összetevő.

#szerelem
2017.06.02.

Párok és változások

„Emlékszel arra, hogy milyen jó volt, amikor összejöttünk?” Születésünk után sok mindenben változunk. Először édesanyánk szoknyáján lógunk, aztán elkezdjük vívni saját harcunkat a függetlenségért, majd újra megtaláljuk a régi értékeket. Ugyanúgy, ahogy életünk változik, párkapcsolataink is dinamikusan alakulnak.

#fiú
2017.05.30.

Mi kell a fiúknak?

Természetes, hogy szeretnénk tudni, mit gondol az ellenkező nem. A lányok körében mindig középpontba kerül a kérdés: vajon a srácok hogyan látják a dolgokat? Kihez vonzódnak igazán? Mik a legfontosabb tulajdonságok egy lánynál?

#egészséges párkapcsolat
2017.05.28.

5 lépés egy egészséges párkapcsolathoz

Bizonyára ráébredtél már, hogy egy párkapcsolatba munkát kell fektetni. Nem is keveset. Gyakran az egymás iránti vonzódás segít abban, hogy a dolgok jól menjenek, de ha ez az egyetlen közös dolog bennetek, akkor előbb vagy utóbb vége lesz a kapcsolatotoknak.

#randi
2017.05.25.

Mit tegyél, ha a barátod több akar lenni barátnál?

Hogyan kezelj egy olyan barátot, aki szerelmes beléd, de te nem viszonzod az érdeklődését? Nem akarod elveszíteni a barátságotokat, de hamis reményekkel sem szeretnéd áltatni? Íme, néhány hasznos tipp, hogyan bánj egy baráttal, aki randizni szeretne veled.

#randi
2017.05.21.

Ha nem jössz lázba a randizástól…

Ez nem azt jelenti, hogy csodabogár vagy, esetleg valami nincs rendben veled: egyszerűen még nem jött el az ideje, hogy komolyabban foglalkozz a témával. Szerintünk éppen az az egészségtelen, ha a kamaszok idejekorán kezdenek randevúzgatni, szexuális életet élni, vagy „csak” túl gyorsan akarnak felnőtté válni. Ha tehát úgy érzed körülötted mindenki „zizeg”, nem biztos, hogy veled van a baj.