randi
#Lélek

Hogyan kerülj közelebb a kiszemelt lányhoz?

2017.06.24.
2 perces olvasási idő

Ha nem tudod, hogyan hívj el egy lányt randizni, ne ess kétségbe! Minden srác érzett már így legalább egyszer az életében. Időbe telik, mire elsajátítod a randira hívás művészetét. Mindenkinek el kell kezdenie valahol, nem igaz?

Néha te magad sem veszed észre, hogy szerelmes vagy egy lányba, aki az egyik jó barátod. Mit Hogyan kerülj közelebb a kiszemelt lányhoz?teszel? Bevallod neki, hogy szerelmes vagy belé, kockáztatva azt, hogy ezzel elvághatsz kettőtök között minden köteléket a vallomás okozta kínos feszültség miatt, vagy inkább elzárkózol tőle, és végignézed, ahogy elsuhan valaki mással?

Ha szerelmet készülsz vallani egy lánynak, tudasd vele, hogy mi jár a fejedben, de légy óvatos! Ha beveted az alábbi hat egyszerű lépést, meglátod, mennyire könnyű elérni, hogy egy lány belédszeressen, még mielőtt elhívnád őt egy randira.

Beszélgess vele!

Az első feladatod, hogy jobban megismerd őt. Ragadd meg a figyelmét, és kelts jó első benyomást, amikor a közelben van! Ha felkelted a kíváncsiságát, és eléred, hogy szimpatikusnak tartson, sokkal könnyebb dolgod lesz a későbbiekben. Akár a barátain vagy egy közös ismerősötökön keresztül is jobban megismerheted.

Mutasd meg a humoros oldalad!

A legkönnyebb módszer, hogy közelebb kerülj egy lányhoz, és elérd, hogy kellemesen érezze magát a közeledben, a humor. A lányok imádják a vicces fiúkat, ráadásul a humor csodákra képes. Még ha nem is sok közös témátok van, emlékezetes maradhatsz a szemében azzal, hogy megnevetteted őt.

Ugrasd, és flörtölj vele!

Mielőtt szerelmet vallasz egy lánynak, bizonyosodj meg arról, hogy nem csak barátnak tart. Sok fiú hiába vicces, nem tudja átlépni a határt a barátság és az udvarlás között. Bűvöld el, és bókolj neki gyakrabban! Hadd lássa, hogy észreveszed azokat az apróságokat, amiktől olyan csinos. Ha valami szépet visel, dicsérd meg. Ha egy lányt próbálsz megnyerni, mindig tudasd vele, hogy vonzónak találod.

Kerülj közel hozzá!

Próbálj meg több időt tölteni vele, különösen, amikor kettesben vagytok. Ettől majd kellemesebben érzi magát a közeledben, és ő is vágyni fog a társaságodra, és hiányolni fog, ha nem vagy vele. Próbálj meg minél több mindent csinálni vele, hívd fel gyakran, és kérj tőle tanácsot illetve segítséget. Ha tanácsot kérsz egy lánytól, legyen szó akár öltözködésről, az életedről, vagy akármi másról, egyfajta kötelék fog létrejönni köztetek, és közelebb fogtok kerülni egymáshoz.

SMS-ezz vele!

Ha teljesítetted az eddigi lépéseket, már valószínűleg a lány is igazán kedvel téged. De hogy megbizonyosodj arról, hogy jobban kedvel, mint egy barátot, kezdj el SMS-ezni vele.

Ne félj a visszautasítástól!

Fontos hogy emlékezz, a legrosszabb, ami történhet, hogy a lány nemet mond. Természetesen fájni fog. De ez még így is jobb, mintha egész életedben ragaszkodnál ahhoz a képtelen reményhez, hogy egy szép napon majd magától rájön, hogy mennyire szereted. Soha ne hagyd, hogy a visszautasítástól való félelem visszatartson attól, hogy kifejezd az érzéseidet. Meg fogod bánni, ha nem mondod el neki az igazságot.

(B.Zs.)