fiú
#Lélek

Mi kell a fiúknak?

2017.05.30.
1 perces olvasási idő

Természetes, hogy szeretnénk tudni, mit gondol az ellenkező nem. A lányok körében mindig középpontba kerül a kérdés: vajon a srácok hogyan látják a dolgokat? Kihez vonzódnak igazán? Mik a legfontosabb tulajdonságok egy lánynál?

Amikor egy fiú egy lánnyal jár, akkor elsősorban a személyiségét, a humorát tartja fontosnak, és persze azt is, hogy a lány megértse őt. Legyen támogató barát, megbízható, gondoskodó, és nagyszerű, szórakoztató beszélgetőpartner, akivel bármikor, bárhol büszkén megjelenhet.

Tekintetek bűvöletében?

A pillantások, tekintetek nagyon fontosak, ezekből ugyanis mindent ki lehet olvasni. Az első dolog, ami egy fiút megfog egy lányban, az a szeme és a teste. Azonban ha kiderül, hogy csak egy csinos testet lát, viszont a belső értékek hiányoznak, akkor igen hamar visszovonulót fog fújni. A dekoratív külső ugyanis csak ideig-óráig tűnhet tökéletesnek, ha nincs mögötte egy személyiség. A szexi pillantások tehát csak az első néhány alkalommal működnek.

Humor mindenekelőtt

A humorérzék az egyik legfontosabb dolog, amit a pasik egy lányban keresnek. Aggasztó, ha azon kell izgulniuk, hogy mikor bántanak meg a vicceikkel, vagy ami még rosszabb, mikor sértődsz meg a barátaik viccein! Ha van egy bátyád, öcséd, fiú unokatesód vagy csak egy srác, akivel gyerekkorod óta ismeritek egymást, biztosan feltűnt, hogy a fiúk előszeretettel csipkelődnek, piszkálódnak - mindezt persze azért, hogy odafigyeljenek rájuk, ám tudnod kell, hogy ezek a szituációk csak humorral üthetők el, sértődésnek nincs helye.

Természetesen minden srácnak más típusú lány tetszik: van, aki a sportos csajokat szereti, van, aki inkább a könyvtárban jól eligazodó, csacsogó típusúakat. Ám két fontos tényező mindenképpen elegedhetetlen: legyen személyisége és humora. Emellett nagyon fontos az összhang, az odafigyelés, támogatás.

(CS. B.)