Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

332 db cikk a témában

#valentin
2017.02.06.

Különleges és olcsó Valentin napi ajándékötlet

Különleges és nem túl drága módot szeretnél találni, amivel emlékezetessé teheted az idei Valentin napot szerelmeddel? Cikkünkből kifejezetten tinik számára kigondolt ötletekből nyerhetsz inspirációt!

#csók
2017.02.06.

Hogyan fogadd el a pasid lánybarátait?

Eloszlathatja a féltékenységed és a bizonytalanság érzeted, ha megtanulod, hogyan kezeld a barátod lánybarátait. Ha megtiltod neki, hogy lányokkal is barátkozzon, az nem csak zokon eshet neki, de azt is hiheti általa, hogy irányítani akarod a baráti kapcsolatait (is). Ha ezzel a dilemmával küzdesz, íme, 7 tipp.

#kapcsolat
2017.02.03.

Mitől lesz jó a párkapcsolat?

Nap mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb a számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.

#hallgat
2017.01.23.

Mit ne kérdezz soha egy sráctól?

A lányok kíváncsiak. A gond csak az, hogy néha olyan kérdéseket tesznek fel, amit jobb lett volna, ha nem kérdeznek meg. Hiába küzdünk ellene, tény, hogy a srácok másképp gondolkoznak, ezért az sem mindegy, hogy milyen témákkal bombázzuk őket. Mit az, amit jobb szóba sem hozni?

#barát
2017.01.22.

Mit tehetsz, ha nem szeretnek viszont?

Ha összetört a szíved egy szakítás után, tanácsaink segítségedre lehetnek abban, hogyan lépj tovább. Az egyik legfájdalmasabb dolog az életben az, ha valaki még mindig mélyen szerelmes valakibe, aki bejelenti, hogy nem szereti többé.

#flört
2017.01.15.

8 jel, hogy a kapcsolatotoknak nincs jövője

Nem vagy benne biztos, hogy a kapcsolatotok jó irányba halad? Bizonytalan vagy abban, hogy a megfelelő emberrel hozott-e össze a sors? Összegyűjtöttük a 8 legárulkodóbb jelet, ami arra utal, hogy valami nincs rendben.

Hogy csókolj meg egy lányt első alkalommal?
#csók
2016.11.20.

Hogy csókolj meg egy lányt első alkalommal?

Néhányszor már randiztatok, csodás volt az együtt töltött idő, ezért megfordult a fejedben, hogy szeretnéd megcsókolni. Igen ám, de hogyan? Félsz, hogy visszautasít, amikor meg akarod csókolni? Az alábbi 10 lépés követésével nem ronthatod el!

#lánykérés
2016.08.30.

Mikor kéri már meg a kezem?

Egyre több lány száján csúszik ki, hogy én még nem akarok férjhez menni, még ráérünk, mégis a kapcsolat egy bizonyos pontján túl úgy érezhetik, hogy ideje lenne a lánykérésnek. Ezt az érzést csak tovább fokozza, hogy lépten-nyomon olyan eljegyzési videókba futunk bele a neten, amik valamilyen extrém vagy különleges módon teszik közszemlére a párok egyik legkülönlegesebb közös pillanatát.

#homoszexualitás
2016.02.20.

Mi köze a homoszexualitásnak a családi gyökerekhez?

Míg itthon azt láthatjuk, hogy minden harmadik fiatalnak megfordul a fejében, akár csak fantázia szintjén is, hogy vajon melyik nemhez vonzódik jobban, a világ más országait, kultúráit szemlélve feltűnik, hogy a homoszexualitás, a nemi érés és a szexuális orientáció zavarai erősen társadalom- és történelem-függőek.

#Valentin nap
2016.02.14.

Hogyan éld túl a Valentin napot szakítás után?

Újdonsült szinglinek lenni az év bármely szakában megviselő, de főleg akkor nehéz, amikor bármerre nézel, a szerelmet juttatják eszedbe. Ha újdonsült szingli vagy, esetleg csak szeretnél felvidítani egy barátot, akkor itt van néhány szórakoztató program, ami jól jöhet.

#valentin nap
2016.02.13.

A tökéletes Valentin napi ajándék

A Valentin napnak egyértelműen a szeretetről, szerelemről kell szólnia, ám a giccses túlkínálat rózsaszínen villogó mackói, szívecske alakú lufijai kissé más irányba terelhetnek minket. Nézd át a tiltólistánkat, és segítünk megtalálni a tökéletes ajándékot is!

#csók
2016.01.16.

Romantikus randi tippek hideg időre

Nem kell, hogy a téli időjárás miatt beltérre korlátozódjon a randitok. Ha mindketten rendesen felöltöztök, fantasztikus randitok lehet a szabadban is. Ötleteinkből válaszd ki a számotokra legmegfelelőbb programot.

#szerelem
2015.05.25.

Tetszik az osztálytársam...

Kedves doktornő! Azért fordulok magához, mert talán ön az egyetlen, aki segíteni tud nekem. Ebben a tanévben jött egy fiú osztálytársunk, aki nagyon aranyos. Közvetlen és beszédes, az egész osztály oda van érte, és nekem nagyon tetszik.

#szerelem
2015.04.25.

Fontos a ragaszkodás?

Megfogni egymás kezét, csókolózni, összebújni és megérinteni egymást - mindez fontos része egy párkapcsolatnak. Mit jelent a ragaszkodás? Mi van akkor, ha néha kínosnak vagy csak színleltnek érezzük?

#irigység
2015.04.19.

Irigység és féltékenység

Irigység az, amikor a másét szeretnéd megszerezni magadnak: egy tárgyát, a sikerét, az eredményeit. A féltékenység pedig a kapcsolatokra irányul. Kár tagadni, mindenkiben rejtőzik valamennyi ebből a két érzésből. A kérdés az, hogy ki hogyan kezeli őket.