randi
#Lélek

10 kreatív randitipp

2017.06.13.
1 perces olvasási idő

Szeretnéd úgy eltölteni az időt szíved választottjával, hogy az egyszerre legyen romantikus, izgalmas és feledhetetlen élmény? Íme, néhány ötlet ahhoz, hol és mivel tölthetitek el az ismerkedés édes óráit.

1. Pakolj tele egy kosarat a kedvenc ételeiddel, keress egy romantikus tisztást, botanikus kertet, parkot és csapjatok egy jó kis pikniket!

2. Mindig használd ki az adott évszak kínálta lehetőséget a közös programhoz! Tavasszal egy séta vagy biciklizés az ébredő természetben, nyáron a vízpart nagyszerű lehetőséget nyújt a kellemesen eltöltött programhoz! Évszaktól függetlenül egy tóparti kirándulás mindig nyerő a lányoknál.


3. Kreatív és humoros időtöltés a közös társasjátékozás. Próbáljátok ki a scrabble-t, jenga-t vagy a számtalan kártyajáték egyikét. Hidd el, jól fogtok mulatni!

4. Főzőcskézzetek együtt otthon! Próbáljátok ki, melyik nemzet ízei állnak a legközelebb hozzátok: olasz, kínai, magyar, francia? A főzés igazán kreatív elfoglaltság, s még izgalmasabb, ha van kivel megosztani annak eredményét!

5. Eresszétek ki a hét során felgyűlt feszültséget, erre legjobb egy kis kirándulás! Nem kell feltétlenül messzire utazni, biztosan van a ti környéketeken is kedvelt kirándulóhely. Ez lehet erdő, park, tópart vagy folyó, hegy, vízesés stb. A természet tárháza kimeríthetetlen, fedezzétek fel együtt!

6. Menjetek a városba! Itt is rengeteg szórakozási lehetőséget találhattok. Mindegy, hogy moziba, vásárolni, koncertre vagy kiállításra mentek, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!

7. Szeretitek a sportot? A hétvége igazi meccsszezon, bármilyen sportágról is legyen szó. Igazán jó mulatság, ha együtt szurkoltok kedvenc csapatotoknak, vagy együtt ismerkedtek meg számotokra addig kevésbé népszerű sportágakkal. Ki tudja, talán új hobbira leltek…

8. Menjetek vidámparkba, állatkertbe! Ne aggódj, hogy gyerekesnek tűnik az ötlet! Hidd el, ezekből sosem lehet kinőni!

9. A közös fürdőzés mindig jó alkalom, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Ma már nagyon sok élmény-és termálfürdő közül válogathatsz, s a közeletekben is biztosan találsz egyet. Ha a pénztárcátok ezt nem engedi, válasszatok egy uszodát. A lényeg, hogy együtt lubickoljatok a boldogságban!

10. Menjetek bowlingozni, billiárdozni, vagy csak üljetek be egy meghitt kávézóba, teázóba vagy cukrászdába! Nincs is jobb, mint kedvenc italodat kortyolgatva összebújni szíved választottjával!

(KamaszPanasz)