randi etikett
#Lélek

Okostelefon-etikett a randin

2017.03.09.
1 perces olvasási idő

Ha a randid vagy fontos találkozód közeleg, olvasd el ezt a cikket, melyben átfogó, lényegre törő tippeket találhatsz arról, hogyan ildomos a telefonodat használni.

Mivel a mai kamaszok már a mosdóba sem mennek az okostelefonjuk nélkül, különösen fontos dolog ismerni a randi előtti, utáni vagy éppen randi alatti mobil-etikettet. Összegyűjtöttük nektek a legfontosabb tudnivalókat, saját tapasztalat és egy kis közvéleménykutatás alapján.

Randi előtt

1. Amikor valakit randira hívsz, és nincs alkalmad arra, hogy ezt személyesen tedd meg, akkor mindenképpen telefonálj, és ne SMS-ben próbálkozz! Még akkor sem, ha nem vagy benne biztos, hogy csak közös lógás vagy valódi randi lesz a dologból, mert nem biztos, hogy igent mondanak, és az nagyon ciki!iphone

2. Tervezd meg előre az estédet, és mondd el kedvesednek is, hogy mire számíthat, hogy hova mentek és mit fogtok csinálni. A lányok szeretik előre tudni, hogyan öltözzenek az alkalomhoz legmegfelelőbben, illetve sokat jelent nekik, ha érzik, neked is fontos ez az alkalom, hiszen készültél rá, megtervezted.

Ha egy új helyet szeretnél kipróbálni, ahol még sosem jártatok, azt is tudasd kedveseddel, így ha kellemetlen meglepetés ér benneteket, együtt nevethettek az egészen, hiszen nem rajtad múlott a dolog.

3. Ne tedd ki a Facebookra a randi felkérést, mert azt mindenki láthatja és kellemetlen érzéseket, előítéleteket kelthet.

Randi alatt

4. Ha az asztalon van a telefonod vacsora közben, százszázalékosan fókuszálj partneredre - és ne az internetes magánéletedre, ami előtted hever. Ha felvillan egy szöveg, mert valaki küldött neked valamit, kapcsold ki a telefont, hogy szerelmed láthassa, hogy csak és kizárólag rá koncentrálsz!

5. Elérkeztünk az egyik legfontosabb pontunkhoz. Soha, de soha ne készíts a párodról fotót, csak akkor, ha megkér téged rá. Ha elkészítetted a fotót, akkor semmiképpen se tedd fel a Facebookra még kedvességből se, mert a nőket érzékenyen érinti az, ha előnytelen képet készítenek róluk. Ezért mindig mutasd meg az elkészült fotókat, és csak azt hagyd meg, amihez jóváhagyását adta – a többi szigorúan törlendő!

6. Ha kapsz egy fontos hívást, akkor kérj elnézést a párodtól, vonulj félre, de úgy, hogy feltétlenül szem előtt maradj. Próbáld meg minél hamarabb lerendezni a hívást.

7. A különféle videók, képek és alkalmazások jó beszélgetés indítók vagy feszültség oldók lehetnek, de csakis abban az esetben élj velük, ha partnered őszintén érdeklődik!

8. Ne jelöld be a helyszínt Facebookon. Nincs szükség arra, hogy a többi ismerősöd tudjon róla (vagy ne adj isten, kíváncsiságból megjelenjen), kedveseddel hol vagy és hol próbálod élvezni a randevúdat, amelyből egy hosszú távú kapcsolat is születhet.

Randi után

Csak semmi blogolás vagy élménymegosztás a randiról a neten, még abban az esetben sem, ha csak pozitív benyomásaid vannak! Hidd el, minél később tudnak az ismerősök minden részletet, annál intimebbek az együtt töltött órák!

(Gy. P. F., mashable.com)