csók
#Lélek

Hogyan vallj szerelmet visszautasítás nélkül?

2015.01.25.
1 perces olvasási idő

A gondolat, hogy szerelmet vallj egy lánynak, ijesztőnek tűnhet. Pedig igazán egyszerű. Használd az alábbi módszereket, és menj biztosra, hogy elkerüld a visszautasítást!

A legrosszabb, ha egy fiú elrejti az érzéseit a lány elől, mígnem a lány mással kezd el járni. Ekkor a Hogyan vallj szerelmet visszautasítás nélkül?fiú megmondja a lánynak, hogy nagyon szereti, mindig is őt szerette, és azt akarja, hogy a lány is viszontszeresse. Nos, a filmekben talán beválik ez a módszer, de ha a valóságban ilyesmire vetemedsz, biztos bukásra számíthatsz. Eddig nem is sejtette, hogy kedveled őt, és most hirtelen elvárod tőle, hogy egyszerre ő is beléd essen, és járni kezdjen valakivel, akire mindeddig csak barátként tekintett? Ez már elmondva sem hangzik helyesnek, ugye?

Ne légy tapintatlan, és ne mondj meggondolatlan dolgokat a pillanat hevében, amikor szerelmet akarsz vallani a lánynak! Ami pedig még ennél is fontosabb: ne várj az örökkévalóságig a vallomással, és ne számíts arra, hogy a dolgok varázslatos módon maguktól a helyükre kerülnek!

3 mód, hogyan hívd el a lányt randira

Ha elég közeli ismerősöd, annyi a dolgod, hogy elhívd randizni. De nem kell azonnal megmondanod neki, hogy szereted! Kezeld lazán a dolgot, és kezdetnek egyszerűen csak hívd el valahova! Az iránta táplált halhatatlan szerelmedet ráérsz majd néhány randi után megvallani.

A jó öreg romantikus mód

Csak mondd ki! Legközelebb, amikor épp mellette ülsz, beszélj neki egy remek új helyről, ami nemrég nyílt, vagy egy filmről, ami a következő hétvégén kerül a mozikba, és kérdezd meg, hogy van-e kedve megnézni veled!

Telefonon

Ha szégyenlős típus vagy, a telefon jobb közvetítő eszköz lehet a randi megbeszéléséhez. Hiszen egy telefonbeszélgetésnél mindig bátrabbnak és magabiztosabbnak érezzük magunkat. Hívd el moziba, és attól függően, hogy mennyire vagy biztos magadban, akár valami olyasmit is mondhatsz neki, hogy ,,akkor ez egy randi”, közvetlenül azelőtt, hogy letennéd a kagylót.

SMS-ben vagy Facebook-on

Nem nehéz megteremteni a megfelelő hangulatot SMS-ben vagy a Facebook-on sem. Ezt a módszert akkor érdemes használnod, ha nem vagy biztos benne, hogy már valóban kedvel téged. Ha elfogadja a meghívást, minden sínen van. Ha visszautasítja, akkor még mindig úgy tehetsz, mintha csak flörtölnél vele, vagy csak viccelődnél.

Ne sokkold őt a vallomással!

Ne valld meg az érzéseidet a lánynak mindaddig, amíg nem mutatja egyértelmű jeleit annak, hogy ő is kedvel téged! A legrosszabb, amit tehetsz, ha váratlanul lerohanod a lányt a vallomásoddal. Így csak megijed, és mivel azonnali választ vársz tőle, valószínűleg visszautasít. Még akkor is, ha tényleg kedvel téged és jó srácnak tart.

Ha el akarsz kerülni mindenféle visszautasítást, és biztos akarsz lenni abban, hogy igent mond neked, meg kell tanulnod, hogyan játszd ki jól a lapjaidat. Fokozatosan férkőzz a közelébe, hogy tényleg megkedveljen és beléd essen! Ne siesd el! Lépésről lépésre kerülj közelebb a szívéhez, és néhány nap vagy hét elteltével ő is beléd szeret majd. Ekkor pedig a megfelelő pillanatban öntsd ki neki a szíved, és valld be, hogy szereted őt.

(KamaszPanasz)