randi
#Lélek

Miért nem hív?

2017.04.30.
3 perces olvasási idő

Jól sikerült az első randi, nagy reményekkel búcsúztatok el egymástól, sőt, megadtad neki a számodat is. Egyre nyugtalanabb vagy, nem tudod miért nem hív, azon töprengsz, hogy hol rontottad el. Íme, 10 lehetséges ok, amiért többé nem hívott fel.

1. Túl könnyű préda voltál

Ha a randin a pasi úgy látta, hogy könnyen elcsábítható vagy, akkor hamar érdeklődését veszti, ugyanis a férfiak szeretik, ha egy nő (legalábbis az elején) nehezen megközelíthető és nem kapható könnyen.

Ötlet: Legyél játékos, könnyed és vicces, de ne akard mindenáron elnyerni a tetszését. Inkább próbálja meg ő elnyerni a tiedet. Ha elkéri a számod, ne add könnyen, mondd azt például: hogy „Igen találkozhatunk valamikor, ha nem vagyok elfoglalt”. Így érezni fogja, hogy nehezen „szerzett meg” és sejtheti, hogy más férfiak is érdeklődnek utánad és még inkább próbálkozik majd.

2. Túl nehéz eset voltál

Miért nem hív? Mit rontottam el?Ez akkor történik, ha az első ponttal teljesen ellentétesen viselkedsz, azaz a srác nem érezte elég jól magát vagy elég kényelmesen veled ahhoz, hogy újra látni akarjon.

Ötlet: Itt a kulcs a könnyed flörtölés. Mivel a férfiak kevésbé szociálisak, mint a nők, így egy randin neked kell segítened abban, hogy a fenntartsd a folyamatos, laza beszélgetést, és kimutathatod az érdeklődésedet egy könnyed (de nem túlzó) fizikai kontaktussal például, megérinted a kezét vagy a haját egy pillanatra. De emlékezz, ha túlságosan nyilvánvalóvá teszed, hogy tetszik neked, azzal könnyen elveszíti az érdeklődését, különösen, ha egyébként is sikere van a nőknél.

3. Nem volt jó a testbeszéded

A férfiak elsősorban a hangod árnyalatából, gesztusaidból és más jelekből észlelik, hogyan érzel irántuk.

Ötlet: Mosolyogj sokat, legyél nyugodt, és kellemes társaság - ebből a srác azt a következtetést vonja majd le, hogy érdeklődsz iránta és jó veled lenni. Ha randira mész, azért öltözz egy kicsit csinosabban, mint a mindennapok során, mert ha átlagosan öltözöl, a srác arra következtethet, hogy nem igazán érdekled vagy csak haverként kezeled. A szuper szexi öltözék sem feltétlenül nyerő, mert azzal meg azt éred el, hogy a kiszemelted biztosra fog menni, hiszen ebből rögtön láthatja, mennyire akarod őt.

4. Nem érintetted meg mélyebb szinten

Ha a kiszemelt pasi nem tart elég értelmesnek és kellően komolynak, akkor nem akar majd veled elmélyültebb kapcsolatot.

Ötlet: Szerezz tapasztalatokat, és ne hidd, hogy a butácska viselkedés majd „bejön” neki. Mesélj a srácnak az érdeklődési körödről, jópofa sztorikat magadról, könyvekről, filmekről, amiket szeretsz, azaz bátran mutasd meg neki, Te érdekes ember vagy, akit érdemes lesz közelebbről is megismerni.

5. Meg akarja mutatni, ki a főnök a kapcsolatban

A férfiak szeretnek várni egy kicsit, mielőtt újra felhívnak. De lehet, hogy csak arra vár, vajon Te felhívod-e. A férfiak is el akarják kerülni, hogy túl nyomulósnak vagy kétségbeesettnek tűnjenek, és egyúttal megpróbálják irányítani és kézben tartani a kapcsolatot.

Ötlet: Néha Neked kell kezedbe venni az irányítást, azaz Te is felhívhatod elsőként, de csak azért, hogy köszönj neki és megkérdezd, hogy mi újság vele, de semmiképp sem erőszakolj ki tőle egy második randit. Vannak férfiak, akik félnek a visszautasítástól és ezért nem hívnak fel elsőként, inkább várnak. Egy a lényeg, ha Tényleg érdekled őt, akkor hívni fog, vagy ha Te felhívod, akkor már ő fog kérni egy második randit Tőled.

6. Lehet, hogy van már valakije

Nézzünk szembe a lehetőséggel, hogy néhány férfi nagy játékos, akik eltitkolják a valódi életüket és egyszerre „több vasat tartanak” a tűzben.

Ötlet: Ha Te vagy a nyerő, úgyis Téged fog választani, de véleményünk szerint jobb, ha távol tartod magad azoktól a férfiaktól, akik egyszerre több nőt szédítenek.

7. Lehet, hogy a körülmények nem megfelelőek a számotokra

Ha egy pasi úgy érzi, hogy a kapcsolat gondot okozhat a munkájában vagy tönkretehet egy barátságot, akkor elképzelhető, hogy úgy dönt, nem akarja elkötelezni magát.

Ötlet: Ha együtt dolgoztok, az nagyon megbonyolíthatja a dolgokat és tényleg jobb, ha távol tartod magad tőle. Egy munkahelyi kapcsolat nagyon sok plusz nehézséget hordozhat magában. Ha már barátok vagytok, és Te többet szeretnél, azt nagyon finoman, óvatosan add a tudtára, ne siettess semmit, ráértek a kapcsolatot szorosabbra fűzni a harmadik vagy negyedik randin is, sőt, akár később is. A férfiakban általában akkorra tisztázódik le, hogy pontosan mit is akarnak a kapcsolattól, és hosszabb távra gondolkodnak-e vagy sem.

8. Sekélyes vagy egyszerű okai vannak, amiért nem hív többé

Lehet, hogy egyszerűen a külsőd, esetleg az illatod nem tetszett neki.

Ötlet: Az fontos, hogy egy nő a randin tiszta, ápolt benyomást tegyen és jó legyen az illata. Például hagymás, fűszeres dolgot ne együnk sem a randi előtt, sem közben vagy utána, és mindenképp együnk mentolos cukrot vagy rágót. Az ápoltság testünk minden szegletében fontos lehet.

9. Csak szórakozik veled

Egyszerűen csak kíváncsi, meg tudja-e szerezni a telefonszámodat, ez a szórakozása és Te vagy az egyik ”áldozata”.

Ötlet: Próbáld meg kitalálni, mennyire gondolja komolyan a srác, hogy megtudd, valóban el akarja-e kérni a számod vagy csak játszik veled. Egyrészt kerüld a szórakozóhelyeken a sima modorú fickókat, akik úgy flörtölnek és csábítanak, mint akik az egész életükben ezt csinálták. Ők nap mint nap gyakorolják ezt a viselkedést, és Te is csak egy vagy az áldozataik közül. Általánosságban megint elmondjuk, ne add sem a számod, sem magadat könnyen, ismerd meg a kiszemelted és inkább játssz Te vele, mint ő veled.

10. Csak a barátod akar lenni

Ha csak a barátod akar lenni, akkor természetesen nem fog mindennap hívni, mert van, hogy a haverjaival lóg, vagy más nőkkel találkozgat.

Ötlet: Óvatosan próbáld a tudtára adni, hogy Te többre vágysz a barátságnál, de ne legyél túl rámenős és erőszakos, adj neki és magadnak is időt ahhoz, hogy fokozatosan szorosabbra fűzzétek a kapcsolatot és átlépjétek a barátság küszöbét.

(fokuszbanano)