csók
#Lélek

7 lányos dolog, ami idegesíti a fiúkat

2017.10.12.
2 perces olvasási idő

Számos tulajdonság, szokás vagy reakció van, amit a fiúk nehezen tudnak elviselni, ha a barátnőjükről van szó. Ha a srác oda is van érted, vannak dolgok, amikhez még neki is szüksége lehet minden türelmére.

Kutatások bizonyítják, hogy bizonyos női szokások kiakasztják a fiúkat. Néha a párunk egy megértőbb és elérhetőbb barátnőt szeretne, nem pedig egy szeszélyes és következetlen csajt. Tehát kerüld az alább felsorolt dolgokat, és akkor nem csak az intimitást, de a harmóniát is növelheted a kapcsolatotokban. Ha megvan a szikra kettőtök között, ne rontsd el a dolgot a határok a feszegetésével!

Ne beszéld ki a párkapcsolatodat

Az egyik legérthetetlenebb dolog a fiúk számára az, hogy a lányoknak miért kell állandóan megosztani a párkapcsolati problémáikat bárkivel, akivel szóba állnak. A legtöbb srác hajlamos zárkózottabbá válni, ha valami problémája van – legyen szó akár párkapcsolati gondokról, akár másról. Ezzel szemben a lányok mindenkit be szeretnének avatni a problémáikba, ez pedig tönkreteheti egy kapcsolat intimitását.

Ne kérdezgesd a kinézetedről

Egy fiú sincs oda azért, ha egy lány mindig csak azt kérdezgeti, hogy hogy néz ki, vagy hogy nem túl kövér-e. A fiúk általában úgy ítélik meg, hogy az ilyen kérdésekre nincs jó válasz – mert bármit is mondjanak, attól a barátnőjük csak még jobban elkeseredik. Legyél magabiztos, és várd meg, amíg ők maguk kezdenek el bókolni neked!

Ne neki beszéld ki a barátaidat

Idegesítő lehet a barátod számára, ha folyton a barátaidról, esetleg az ő párjukról pletykálsz, amikor vele vagy. A legtöbb fiú kényelmetlenül érzi magát, ha ilyeneket kell hallgatnia, mert nem akarnak kellemetlen titkokat megtudni a közös ismerősökről. A srácok nem szeretnek olyasmibe keveredni, ami kínos helyzetekbe sodorhatja őket, szóval jobb, ha kihagyod őt ebből.

Add meg a szükséges teret

Általában a nőknek is szükségük van egy kis térre egy kapcsolaton belül – a fiúkra pedig ez hatványozottan igaz! Nekik is kell idő és tér, hogy feltöltődjenek, olykor-olykor a barátaikkal lehessenek - hát, bizony nélküled. Ne légy rámenős, hagyd meg a barátod személyes terét.

Fogadd el a neki fontos dolgokat

Nagyon rosszul eshet, ha egy számodra fontos személy nem fogadja el az érdeklődési területedet vagy hobbijaidat. Még ha nem is igazán értesz egyet azzal, amivel a párod a szabadidejét tölti, tartsd tiszteletben a neki fontos dolgokat, és ne próbáld megváltoztatni őt. Neki is megvan a joga ahhoz, hogy azt tegye, ami boldoggá teszi.

Ne próbáld megváltoztatni

Sok barátnő próbálja megváltoztatni a párját, de a fiúk nem szeretik, ha olyan dolgokra akarják rávenni őket, amiket egyébként utálnak. Ne tagadd meg tőle a videojátékokat meg a kedvenc filmjeit azért, hogy csak romantikus vígjátékokat nézzetek.

Ne duzzogj és ne tagadd le, ha valami baj van

A fiúk nem szeretik, ha gondolatolvasónak kell lenniük. Honnan is tudhatnák, hogy mi a baj, ha nem mondod el, hogy mi bánt? Nagyon idegesítő lehet, ha valaki azt mondja, hogy nincs semmi baja és jól van, de közben belül igenis bántja valami és ez látszik is rajta. Ne hallgasd el a problémáidat - egy párkapcsolatban meg kell beszélni őket ahhoz, hogy tovább tudjatok lépni!

Senki sem tökéletes, így egy boldog és ígéretes kapcsolatban mindkét félnek szüksége van egy kis önmérsékletre. A fenti tippek betartásával sokat tehetsz azért, hogy te és a barátod is elégedettek és boldogok legyetek együtt.

(KamaszPanasz - B.Cs.; - allwomenstalk)