szerelem
#Lélek

Hogyan csábítsd vissza 5 lépésben?

2020.04.10.
1 perces olvasási idő

Szakítani akar veled? Szünetet akar tartani? Nincs vége a világnak, talán még minden menthető! Most megtudhatod, hogyan csábítsd vissza a nagy Őt.

1. lépés: Semmiképp ne kezdj el könyörögni neki

Ezzel ugyanis csak az egóját és az önbizalmát növeled, és tudni fogja, hogy bármikor visszatérhet hozzád, és te tárt karokkal várod majd, hiszen úgyis odavagy érte.

2. lépés: Hagyd békén és adj neki időt

Ne kezdd el naponta hívogatni, ne is sms-ezz neki és e-mail-eket se írj. Hagyj neki időt, hiszen lehet, hogy magától is rájön majd, hogy hiányzol neki (ami - ha még számítasz neki - valószínűleg így lesz) és ő fog keresni.

3. lépés: Ébreszd fel újra a vadászösztönét

Sír - illusztrációHa betartod a második lépésben foglaltakat, már azzal jó irányba haladsz, ha ehhez még a folyamatos kesergés helyett beszerzel néhány dögös, csinos ruhát, felkersel egy szépségszalont (nem kell semmi drasztikus dolgot művelni a külsőddel) és igyekszel minél jobban kinézni, az biztosan nem fogja hidegen hagyni, ha találkoztok.

4. lépés: Fedezd fel újra magad, és légy önálló

A férfiak amúgy is kedvelik az önálló lányokat, akik nem lógnak állandóan a nyakukon, és van saját életük. Tehát ha eddig nem is voltál ilyen, érdemes megpróbálnod kicsit önállóbbá válnod, és ne foglalkozz állandóan az exeddel.

Járj újra társaságba, szervezz magadnak és a barátnőknek programokat, így könnyebb lesz túljutnod rajta. Ő meg, ha megtudja a közös ismerősöktől, milyen jól elvagy nélküle is, jól nézel ki stb., lehet, hogy elgondolkozik majd, tényleg jó ötlet volt-e a szakítás vagy a „kis szünet”.

5. lépés: Tanulj a hibáidból

Ha úgy érzed, hogy te is hibás vagy abban, hogy véget ért a kapcsolatotok (de akkor is, ha nem így érzed), érdemes higgadtan átgondolni, hogy mi vezetett a szakításhoz. Ezzel egyrészt te is tisztábban látsz majd, hogy tényleg akarod-e folytatni a kapcsolatot, másrészt, ha adtok még egy esélyt magatoknak, akkor már tudni fogod, mire figyelj oda, hogy legközelebb nagyobb eséllyel induljatok neki a közös életnek.

Ha a fenti tanácsokat megfogadod, akkor tényleg nagyobb esélyed lesz visszaszerezni őt. Ha mégsem jön össze, akkor sem árt megszívlelni a fenti öt lépéses technikát, mert azzal lehet, hogy hamarabb túljutsz majd rajta, és hamarabb rád talál újra a szerelem is.

És még valami: amikor a szakítás után úgy döntesz, hogy „igenis vissza akarom kapni őt!”, előtte azért egy dolgon feltétlenül gondolkozz el: Tényleg ezt akarod?

(Fókuszbananő)