Lélek, szingli

#Lélek #szingli

45 db cikk a témában

#kapcsolatok
2019.09.24.

Milyenek a gimnáziumi párkapcsolatok a valóságban?

Visszanézve a gimnáziumi életemre, már látom, hogy a valóság nagyon távol állt az elképzeléseimtől. Először is, semmi olyan hangulat nem volt, mint a High School Musical című filmben, de a kapcsolatok sem olyanok voltak, mint vártam.

#szakítás
2019.05.15.

Szakítás? Irány az edzőterem!

Éppen egy fájdalmas szakításon estél át? Itt az ideje az edzésnek! Elmondjuk miért. A szakítás utáni első pár hét kritikus lehet abból a szempontból, hogy hogyan tervezd meg az elkövetkezendő hónapjaidat.

#szerelem
2017.09.21.

Milyen típusú fiúkat kerülj?

Vannak olyan fiúk, akikkel nem érdemes viszonyt kezdeni. Mielőtt eltalál Ámor nyila, még képes vagy felmérni a választottadat. Amint rád kerül a rózsaszín szemüveg, vakká válsz vele kapcsolatban. Szóval, ha felismered, hogy ilyen típusú sráccal van dolgod, azt ajánlom, vedd fel a nyúlcipőt!

#randi
2017.06.24.

Hogyan kerülj közelebb a kiszemelt lányhoz?

Ha nem tudod, hogyan hívj el egy lányt randizni, ne ess kétségbe! Minden srác érzett már így legalább egyszer az életében. Időbe telik, mire elsajátítod a randira hívás művészetét. Mindenkinek el kell kezdenie valahol, nem igaz?

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?
#vonzalom
2017.06.06.

Honnan tudhatod, hogy tetszel egy lánynak?

Érezted már úgy, hogy egy lány vonzódott hozzád, aztán kiderült, hogy csak barátságos akart lenni. Van néhány nyilvánvaló jel, amivel nem is olyan nehéz megfejteni egy lány feléd táplált érzéseit. És ha már tudod a választ, elhívhatod randira. Az alábbi tippek segíthetnek megfejteni, mit is érez.

#szakítás
2017.01.31.

6 jel, hogy még nem állsz készen egy új kapcsolatra

Sokaknak az a legegyszerűbb megoldás egy szakítás után, ha fejest ugranak egy másik kapcsolatba. Ez azonban hiba is lehet, hiszen érzelmileg még mindig sebezhető vagy, és egy még károsabb szituáció áldozatává válhatsz.

#hallgat
2017.01.23.

Mit ne kérdezz soha egy sráctól?

A lányok kíváncsiak. A gond csak az, hogy néha olyan kérdéseket tesznek fel, amit jobb lett volna, ha nem kérdeznek meg. Hiába küzdünk ellene, tény, hogy a srácok másképp gondolkoznak, ezért az sem mindegy, hogy milyen témákkal bombázzuk őket. Mit az, amit jobb szóba sem hozni?

#barát
2017.01.22.

Mit tehetsz, ha nem szeretnek viszont?

Ha összetört a szíved egy szakítás után, tanácsaink segítségedre lehetnek abban, hogyan lépj tovább. Az egyik legfájdalmasabb dolog az életben az, ha valaki még mindig mélyen szerelmes valakibe, aki bejelenti, hogy nem szereti többé.

#csók
2014.12.15.

7 dolog, amin gondolkozz el a második randi előtt

Vannak dolgok, amiket érdemes átgondolnod a második randi előtt. Sok időt és energiát spórolhatsz meg magadnak azzal, ha így teszel. Ki akar azzal a gondolattal hazatérni a második randiról, hogy bárcsak otthon maradt volna?

#randi
2014.10.25.

7 jel, ami arra utal, hogy szakítanotok kell

Szakítani nehéz, de létezik néhány jel, ami arra utal, hogy itt az ideje kilépni egy kapcsolatból. Néha egyszerűen csak nem akarod meglátni a jeleket, ám ha az alábbi jelek közül többet is tapasztalsz, az arra utal, hogy magad mögött kell hagynod a kapcsolatot.

#randi
2014.09.08.

Hogyan tedd túl magad az első szerelmen?

Nemrég szakítottatok az első szerelmeddel, és úgy érzed, mintha a szíved millió darabra hullt volna, és nem érdekel semmi, csak hogy megszabadulj ettől a fájdalomtól? Tudd meg, hogy hogyan lehetsz túl az első szerelmen.