Zöldövezet, kisállat

#Zöldövezet #kisállat

23 db cikk a témában

#kisállat
2014.10.04.

Fogadj örökbe egy kisállatot!

Talán az egyik legjobb dolog, amit egy kisállattal tehetünk, hogy örökbe fogadjuk. Miért? Mert így megmentünk egy rászorult macskát vagy kutyát a menhelyen való senyvedéstől, esetleg az elaltatástól. Ezzel a mi lelkünknek is sokkal jobb, továbbá új kisállatunk jobb életkörülmények között töltheti mindennapjait. Ma van az állatok világnapja.

#kutya
2013.06.02.

Kiscica vagy kölyökkutya a házban

Az állatkölykök aranyosak, de gyakran kártékonyak. Adunk pár tippet, hogyan védd meg őket és az otthonodat is! Ha nem akarod, hogy a cicád vagy a kutyusod a szekrény mögé vagy a fiók alá szoruljon, érdemes alaposan átvizsgálni a lakást „kölyök szemmel”, még mielőtt a kedvenc megérkezik.

#kutya
2012.10.04.

Hogyan neveljünk kölyökkutyát?

Édes kis szőrpamacs csillogó gombszemekkel és sok-sok szeretettel - ilyen egy igazi kölyökkutya, akinek sok törődésre és gondoskodásra van szüksége. Mindezt Te is megadhatod neki. Ha kiskutyát szeretnél, jó, ha tisztában vagy a kutyatartás és ápolás alapszabályaival. Ma van az Állatok Világnapja!

#kisállat
2011.07.26.

10 tipp madártulajdonosoknak

Természetesen nem tudjuk megvédeni kedvenceinket az összes létező veszélytől, amelyek őket fenyegetik, de ha tudjuk, hogy melyek azok a leggyakoribb okok, amik miatt a madarak állatkórházban végzik, akkor biztos, hogy egyhamar nem kell az állatorvoshoz rohannunk.

#kozmetikum
2011.06.10.

Elkerülhetőek a kozmetikai állatkísérletek

Elkerülhetőek lennének a kozmetikai állatkísérletek, mégis rengeteg nagy kozmetikai vállalat végez ilyen kísérleteket a termékek vizsgálata során. Melyek az állatkísérletek hátrányai, és milyen módszerekkel lehetne helyettesíteni őket? És mely cégek árulnak ilyen kísérletektől mentes termékeket?

#kisállat
2011.05.12.

Meglepő dolgok a házi kedvenceidről 2.

A macskák hihetetlen ügyességgel tudnak a talpukra érkezni leesést követően, mivel rendkívül hajlékony gerincük van, de ez csak kis magasságokra igaz.

#macska
2010.11.28.

Hogyan gondoskodjunk a cicánkról?

Tudtad, hogy egy kis szőrös állat csökkentheti a vérnyomásodat, a szorongásaidat, a depressziódat? Vagy erősítheti az immunrendszered? Mint kiderült, az állattulajdonosok többet kapnak kedvenceinktől a szeretetnél.

#állatvédelem
2010.10.04.

Védd az állatokat!

A Földünkről napról napra tűnnek el újabb és újabb állatfajok az ember tevékenységeinek hibájából, pedig egykor mind része voltak a Földnek. Az állatok pusztulásáért elsősorban az ember terjeszkedése által okozott károk felelősek.