Testi problémák, lányoknak

#Testi problémák #lányoknak

497 db cikk a témában

#fogszabályozás
2020.10.09.

Ezek a legtrendibb fogszabályzók a fiatalok körében

Manapság egyre több tizenévesnek van fogszabályozója. Ez nemcsak annak köszönhető, hogy a készülékek árai jelentősen csökkentek az utóbbi időkben, hanem annak is, hogy a modern technológiának köszönhetően a fogszabályozás ma már egy esztétikus és minimális fájdalommal járó kezelés sorozat, amelynek eredménye a tökéletes mosoly. (x)

Anovulációs ciklus - mit tehetünk, ha késik az ovuláció?
#anovulációs ciklus
2020.08.18.

Anovulációs ciklus - mit tehetünk, ha késik az ovuláció?

Amíg a menstruációs ciklus zavarok nélkül zajlik, a legtöbb nő nem is sejti, hogy bármi gond lehet a háttérben. Pedig a havi vérzés és az ovuláció nem feltétlenül következnek egymásból. Anovulációnak nevezzük a peteérés és a tüszőrepedés ideiglenes, vagy végleges megszűnését. Ennek hátterében környezeti és belső, hormonális hatások is állhatnak, amik következtében a peteérés elmarad, így a szervezetben nem termelődik progeszteron és a hormonális rendszer egyensúlya felborul.

#izzadás
2020.08.17.

Kellemetlen foltok: az izzadásról

Érezted már te is, hogy kiver a víz, pólód a hátadhoz tapad, hónaljadon izzadságcseppek gyöngyöznek? Talán furcsa rendellenességnek tűnhet számodra, a verejtékezés mégis teljesen rendjén való dolog.

Strandolás a menstruáció alatt
#menstruáció
2020.07.14.

Strandolás a menstruáció alatt

Alig egy szempillantás alatt régi jó ismerősünk, az anyatermészet akár kész horrorrá változtathatja a nyári mókát. De ne félj! Megtaláljuk a megoldást a kényes esetekre.

#bikini
2020.06.24.

Nyár, strand és az úszógumi para

Mi, nők, elég gyakran csak a bikini szezon közeledtével kezdünk azon gondolkodni, hogy bizony nem elég formás még az alakunk. Itt egy deka, ott egy kiló felesleg és máris nem olyan az alakunk, mint amilyennek szeretnénk. De jön a nyaralás, egy hét múlva a strandon fogsz sütkérezni. Mit lehet tenni?

#fogamzásgátlás
2020.05.19.

Fogamzásgátlás spirállal- ezeket érdemes tudnia róla

A fogamzásgátlás a legtöbb esetben legalább annyira központi kérdés, mint a családtervezés. Nem csoda, hogy mindenki a lehető legjobb megoldást keresi, ráadásul olyat, ami kevésbé terheli a szervezetet. Az egyik ilyen lehetőség a spirál, melyről dr. Hetényi Gábor, a Nőgyógyászati Központ nőgyógyásza beszélt.

#cipő
2020.03.22.

A legkárosabb cipők

Magas sarkú, félcipő, strandpapucs: a legdivatosabb lábbelik veszélyesek is lehetnek az egészségedre!

#haj
2020.03.12.

7 fontos tanács az első hajfestés előtt

Első alkalommal befesteni a hajadat több mint egyszerű kísérletezés. Nem tudhatod, hogyan reagál majd a hajad, hogy tényleg olyan színű lesz-e, mint szeretted volna, és hogy mennyire roncsolódnak a fürtjeid a festés során. Emellett a festék bőrirritációt is okozhat, ezért fokozott elővigyázatossággal kell bánnod ezekkel a szerekkel!

#tél
2020.02.23.

Tél végén is maradj egészséges

Február közepén már mindenki arra számít, hogy a tél lassan végéhez közeledik. Ez azonban csak ritkán van így: a gyakoribb forgatókönyv az, hogy az utolsó téli hónapban még belehúz egy kicsit a természet, és akár az is előfordulhat, hogy a leghidegebb napokat ilyenkor éljük meg. Olvasd el tippjeinket, hogy hogyan vigyázz az egészségedre ebben az időszakban.

#pattanás
2019.12.27.

Kamaszkori pattanások: mitévő legyek?

Szinte minden tinédzser ismeri a pattanásos bőr problémáját. Mi is okozza a ezeket? Annak ellenére, amit sokan mondanak, nem a piszkos bőr miatt jelennek meg! A túlzott faggyúmirigy- és zsírtermelés az elhalt bőrsejtek és a baktériumok felhalmozódása okozza, ami a pórusok gyulladásához vezet. A MakeUp szakértői felhívják a figyelmet, hogy ez genetikától függ. Ha a családtagok is pattanásokkal szenvedtek kamaszként, valószínűleg nálad is ki fog alakulni. (x)

#fáradtság
2019.12.09.

5 gyors módszer, hogy feltöltődj

Délután három óra van, és már csak vánszorogni vagy képes? A tested olyan, mint egy kocsi, amiből kifogyott a benzin? Bár a suli hamarosan véget ér, a napból még sok van hátra. Segítünk, hogy összeszedd magad!