Testi problémák, lányoknak

#Testi problémák #lányoknak

495 db cikk a témában

#fáradtság
2019.12.09.

5 gyors módszer, hogy feltöltődj

Délután három óra van, és már csak vánszorogni vagy képes? A tested olyan, mint egy kocsi, amiből kifogyott a benzin? Bár a suli hamarosan véget ér, a napból még sok van hátra. Segítünk, hogy összeszedd magad!

#menstruáció
2019.12.01.

Mit ne együnk menstruáció alatt?

Éppen hátfájástól, a görcsölő hasadtól és fejfájástól szenvedsz? Ez nem jelenthet mást, mint a hónap nem éppen legkellemesebb időszakát: a menstruációt. Ezek a kellemetlenségek vannak, akiknél nehezen múlnak, ám néhány trükkel és némi odafigyeléssel csökkenthetők.

#fogzománc
2019.11.18.

A fogzománcodra legkárosabb 7 élelmiszer

A fogzománcod a tested legszilárdabb része, ám lehet, hogy egyes ételek és italok még erősebbek nála. Cikkünkből megtudhatod, hogy melyek azok az élelmiszerek, amiket érdemes elkerülnöd a fogaid védelmének érdekében.

#szőrtelenítés
2019.10.31.

A szőrtelenítés módozatai

Manapság külön iparág épül a szőrtelenítésre. A különböző korok különböző esztétikai normákkal, szokásokkal rendelkeznek, de a női nemhez többnyire hozzátartozott a szőrtelenség.

#arc
2019.10.23.

Keresd a hozzád valót! A tökéletes bőrápolásról

Ha valaki megkérdezi milyen típusú a bőre, elsősorban az arcbőrére gondol. Bár testünk bőrét nem szoktuk típusokba sorolni, természetesen szoros összefüggés van az arc- és a testbőr között. Ha száraz, érzékeny az arcod, nagy valószínűséggel a testedre sem kenhetsz bármit. Ha aknés az arcod, valószínűleg a hátadon is található pattanás.

#testápolás
2019.06.23.

Száraz, repedezett sarkak: mi tehetsz ellene?

Nem túl szép látvány, amikor egy csini lány tuti szerkóban ápolatlan lábat villant. A lábápolást sokan csak nyári szeszélynek tartják, pedig az év többi részében is kellő figyelmet kell rá fordítani.

#repedt sarok
2019.05.31.

Mitől lehet repedezett a sarkad?

Mintha a fáradt lábunk nem fájna eléggé, néhány embernek meg kell küzdenie a repedt sarkakkal is. Ismerd meg a repedt sarok tüneteit, kockázatát és diagnózisát.

#fog
2019.05.28.

Ételek és szokások, amiktől sárgul a fogad

Szeretnéd, hogy gyöngyfehér fogaid a lehető legfehérebbek maradjanak? Már tudod, mennyire fontos a napi fogmosás, fogselyemhasználat és az időszakos fogorvos látogatás, és hogy kerülni kell a dohányzást és a dohányrágást. De a fogorvosok szerint bizonyos ételekre és italokra is oda kell figyelnünk, melyek lepedékessé teszik fogainkat.

#szappan
2019.04.04.

7 ok, amiért jobb a hagyományos szappan

Bizonyára te is hallottál már a folyékony szappan előnyeiről, de rengeteg érv szól a tömbszappan használata mellett is. Ezek ma már sokkal jobbak, mint amire a gyerekkorodból emlékszel - számtalan, jobbnál jobb minőségű szappant találhatsz a boltokban. Sőt, akár saját kezűleg is elkészítheted a kedvenced!

Mennyi víz van az emberi testben?
#víz
2019.04.01.

Mennyi víz van az emberi testben?

A víz testtömegünk durván 2/3 részét teszi ki, és tekintettel arra a csekély mennyiségű időre, amit víz nélkül bírunk ki bátran kijelenthetjük, a víz a legfontosabb tápanyagunk. De mennyi vizet kéne fogyasztani egy átlagos napon?

#szauna
2018.12.14.

Miért érdemes szaunázni? Tippek a helyes használathoz

A szaunázás igazi élményt és felfrissülést jelent a hideg évszakokban, emellett javítja a közérzetet, edzi az ereket és még a vírusokat is elűzi. A kellemes és hasznos kikapcsolódási formáról dr. Kósa Éva belgyógyász, angiológus beszélt.

#szülés
2018.10.09.

Mikor nem ajánlott az epidurális érzéstelenítés?

Lehet, hogy előre elhatároztad, hogy szülés során már az első fájás után kéred a fájdalomcsillapítót, ám jó, ha tudod, hogy a leggyakrabban alkalmazott epidurális érzéstelenítés nem mindenki számára ajánlott!

#nyár
2018.07.04.

7 tipp, hogy előkészítsd a lábfejed a szandálokhoz

Nincs is annál nagyobb szívás, mint amikor felveszed az új cuki kis szandálod, csakis azért, hogy felfedezd, milyen szörnyen néz ki a lábfejed. Amikor zokniba volt a lábfejed egész télen, könnyen elhanyagolhattad őket: például a lábkörmöd furcsa alakokat vehet fel, kiszáradhat, kirepedezhet.

#cukor
2018.07.01.

A túlzott cukorfogyasztás öregít

A dohányzás, a stressz, de akár napi két pohár cukrozott üdítő is jelentősen megnövelheti a bőr korai öregedését okozó, és az egész szervezetet károsító szabadgyökök mennyiségét.