Testi problémák

#Testi problémák

1089 db cikk a témában

#esemény utáni tabletta
2011.03.05.

Mennyire hatékony az esemény utáni tabletta?

A sürgősségi fogamzásgátlót - esemény utáni tablettát - a szexuális együttlétet követő 72 órán belül kell alkalmazni. A tabletták hatékonysága 84 százalékos.

#hormon
2011.03.03.

A tinik és a hormonok

Sokszor a tinikben túltengő hormonokat hibáztatjuk a felelőtlenségükért, de ez csak egy kifogás.

#szex
2011.02.23.

Tizennyolc évesen félek a szextől

„A szextől való félelmem nem természetes, vagy csak a neveltetésemből ered?” - kérdezi egy lány, aki már nyolc hónapja van együtt a barátjával.

#mobiltelefon
2011.02.08.

A mobiltelefon csontritkulást okozhat

Egy tanulmány szerint a lehető legtávolabb kell tartanunk magunktól a telefont, mivel bebizonyosodott, hogy a mobiltelefon - derékon történő hordása - csökkentheti a csont sűrűségét a medence környékén.

#szépségápolás
2011.02.02.

Természetes szépségápolás

Manapság olyan kémiai anyagokkal találkozunk nap mint nap, melyek abszolút nem tesznek jót az egészségünknek és a szépségünknek. Miért bombáznánk bőrünket, hajunkat vegyszerekkel, ha természetesen is csodás hatást érhetünk el?

#gonorrhea
2011.02.02.

Védekezz, mert új szuperbaktérium van a láthatáron!

Lehet, hogy úton van egy újabb aggasztó szuperkórokozó - a gonorrhea gyógyíthatatlan változata. A betegség, amit valaha könnyedén elpusztítottak egy penicillin injekcióval, egyre inkább ellenállóvá válik a gyógyszerekkel szemben.

#mell
2011.01.21.

Hogyan tehetem nagyobbá a melleimet?

Noha számos termék és módszer (krémek, bizonyos testgyakorlatok) ígér nagyobb mellet, ezek megvásárlása csupa pénzkidobás, mert nem használnak.

#modell
2011.01.20.

Szőrtelen modellek: Mi a titkuk?

Kedves szakértő! Hogyan lehetséges az, hogy akármit nézek a TV-ben a fiúknak ott teljesen tökéletes és szőrtelen testük van? A legtöbbjüknek valószínűleg nem volt felnőtt vagy tini korában sima a háta, lába vagy a feneke! Mit használhatnak?

#testkép
2011.01.04.

Anya, kövér vagyok? Amit tudnod kell a tinik testképéről

A divatmagazinok nem foglalkoznak a tini testképpel, vagy többet kéne foglalkozniuk azzal, hogy egészséges férfi és női testeket mutassanak. Ehelyett, nem titkolják azt, hogy társadalmunk a soványság megszállottja. A modellek és filmsztárok úgy vannak prezentálva, mint a társadalom által vonzó példaképek.

#őszülés
2011.01.01.

Megőszülhetünk a félelemtől?

Az irodalom, a költészet és még egy maroknyi orvosi folyóirat ejtett már szót a haj megőszülésének jelenségéről, melyet ijedtség (sokk, gyász vagy stressz) váltott ki.