Testi problémák

#Testi problémák

1087 db cikk a témában

#testszag
2011.09.17.

A kellemetlen testszag

Föltetted már magadnak azt a kérdést, hogy az elmúlt 13 évben miként tudtál dezodor nélkül élni?

#pms
2011.08.19.

A PMS hatása a pasikra

Kedves szakértő! Vajon a PMS hatással lehet a barátomra? Ha ugyanis nincs túl jó kedvem és akkor beszélek hozzá, szinte soha nem válaszol. Így tehát előfordulhat, hogy az én PMS-em hat rá? Válaszát előre is köszönöm!

#borotva
2011.08.17.

Borotválkozási tippek tinilányoknak

Olyan helyeken is szőr nő, ahol eddig még nem tapasztaltad? Ez csak annyit jelent, hogy elérted a pubertáskort. A megnövekedett hormonmennyiség (androgén) felelős a lábadon, a hónaljadban és az ágyékod környékén megjelenő sötét szőrzetért.

#terhes
2011.08.16.

5 évesen szült a világ legfiatalabb anyukája

Egy fáradt, rongyos indián nő érkezett a piscói kórházba – az Andok lábaitól, gyalog. Kezében vezetett egy félénk, alig egy méter magas, gesztenyebarna szemű lányt, rendkívül domború hassal.

#pénisz
2011.08.14.

Pénisznövelő krémek, balzsamok és tabletták

„Ne habozz! Mindössze három hét alatt 6 cm-t nőhet a péniszed! Tudományosan bizonyított módszer! Garantáltan működni fog! Csak ma, csak neked, csak ebben a fél órában: mindössze 15.990 Ft-ért + szállítási és kezelési költség! Garantált minőség!”

#smink
2011.07.31.

Sminktippek az idei nyárra

Ahogy a divat változik, úgy változnak a sminktrendek is. Ahhoz, hogy lépést tarts a trenddel, jó ha ismered az idei irányzatokat is.

#hegtetoválás
2011.07.26.

Hegtetoválás, tündefül: bizarr testszépítés

A régebben meghökkentőnek számító hagyományos tetoválások vagy a piercingek (testékszerek) látványa mára általánossá vált. Van kevésbé elterjedt technika is, mint például a hegtetoválás.

#agy
2011.07.05.

A tini agy megjósolhatja egy popszám sikerét?

Az Emory Egyetem által végzett kutatás feltételezi, hogy a tinik agyi aktivitásának mérése, miközben új számokat hallgatnak, segíthet előrejelezni az adott dal sikerességét.

#szolárium
2011.07.04.

Nem menő a szolibarna bőr

Az orvosi figyelmeztetés és a várható következmények ellenére továbbra is hódítanak a barnítás különböző formái a lányoknál, pedig a fokozott ultraibolya sugárzás könnyen bőrrákot okozhat.

#tetoválás
2011.06.27.

Tinik és a tetkó

A Vöröskereszthez igyekszel, hogy vért adj? Ha épp a múlt héten tetováltattál, fordulj meg, és indulj el szépen hazafelé. Ugyanis körülbelül egy évet kell várnod a tetoválás után, hogy újra vért adhass. Bocsi.

#mell
2011.06.10.

Mellnagyobbítás ballagásra: az új őrület

Egyre több amerikai tini kér mellimplantátumot ajándékként a 16. szülinapjára vagy ballagásra, érettségire. A felmerülő egészségügyi kockázatokkal és veszélyekkel azonban mit sem törődnek - derült ki egy nemrégiben végzett felmérés során.

A terhesség 30 legrémesebb „mellékhatása”
#terhes
2011.06.07.

A terhesség 30 legrémesebb „mellékhatása”

Bármennyit is írunk róla, sok olyan tini van, aki fényesen látja a terhességet: elképzeli, hogy gyorsan teherbe esik, lesz egy cuki babája, akivel együtt rengeteg figyelmet fog kapni.