Testi problémák

#Testi problémák

1089 db cikk a témában

Normális a péniszem?
#pénisz
2012.04.01.

Normális a péniszem?

Sok fiú felteszi magának ezt a kérdést – bár leginkább csendben, vagy netes fórumok anonimitásába burkolózva. Azonban tévhitekből és hiedelmekből még mindig rengeteg van az egyre több felvilágosítás ellenére is. Számoljunk le ezekkel végleg!

#pénisz
2012.03.18.

Túl kicsi a péniszem

Üdvözlöm! 15 múltam novemberben, és a péniszem csak 11-12 cm. Nagyon kicsinek érzem, és elég sok kellemetlenséget is okoz. Emellett sajnos az átmérője is csak 3-3,5 cm, az óvszer se marad meg túl stabilan rajta.

Pénisznövelés súlyokkal?
#pénisz
2012.03.17.

Pénisznövelés súlyokkal?

Az ötlet elsőre is borzalmasan hangzik, és lehet, hogy azt még nem is tudod, hogy a fájdalmon kívül milyen visszafordíthatatlan károkat okozhat! Ha jót akarsz magadnak, felejtsd el ezt a módszert!

#alvás
2012.03.16.

Ki mint veti ágyát... – Az alvás világnapja

Az alvás kiemelkedően fontos része mindennapjainknak, mégis egyre rosszabbul alszunk. Erre hívja fel a figyelmet minden évben az aktuális üzenetet kiemelve a World Association of Sleep Medicine, idéntől a nemzetközi szervezet partnereként a hazai alváskultúrában végzett tevékenységét elismerve a World Sleep Day Hungary is.

#divat
2012.03.12.

Divat vs. egyéniség?

Vége a télnek! Legalábbis a nagyját letudtuk. Tavasszal nem csak a természet színesedik, hanem a ruhák is vidámabbak, merészebbek. Az elképesztő minták és a pasztellszínek idén kifejezetten divatosnak számítanak. Neked mi áll jól?

#múmia
2012.03.10.

Múmia a vizsgálóban

A debreceni Déri Múzeum óegyiptomi múmiáit vizsgálták meg az egyik legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai berendezéssel a Kenézy Kórház orvosai. Egy biztos: még nem találkoztak ilyen idős beteggel.

Így készülj fel a tetoválásra
#tetoválás
2012.03.08.

Így készülj fel a tetoválásra

Mit érdemes átgondolni egy tetoválás elkészítése előtt? Milyen egy megbízható tetováló szalon? Hogy kell gondozni a frissen készült „képet”?

#laptop
2012.03.06.

Te is laptopon sütöd a heréidet?

Akárki is találta fel a laptopot, valószínűleg nem számolt azzal, hogy találmánya befolyásolhatja a férfiak nemzőképességét...

#sperma
2012.03.04.

Meglepő spermagyilkosok

A spermát károsító szerek gyakorlatilag mindenütt felfedezhetőek. Zuhanyzás alatt bejutnak a bőrödbe, beszivárognak a szervezetedbe, miközben a boltban sorban állsz, vagy egészen egyszerűen a mindennapi ételeink segítségével.

#test
2012.03.02.

Az emberi testről nyílt kiállítás

Szervezetünk felépítését, működését segít megismerni Az emberi test (The Human Body) című kiállítás, amely péntektől három hónapon át lesz látható a főváros szívében, a Budapesti Értéktőzsde volt épületében - hangzott el a tárlat csütörtöki beharangozó sajtótájékoztatóján.

#fehérnemű
2012.02.26.

A fehérnemű története

A fehérnemű angol megnevezése (linguire), egy régi francia (linge) szóból ered melynek jelentése lenvászon, és egészen az 1850-es évekig csupán a megbotránkoztató alsóneműk megnevezésére használták.

#köröm
2012.02.21.

Nézz a körmödre!

Majd a körmödre nézek - ismert a mondás, ami azt fejezi ki, hogy vizsgáljuk, vajon minden rendben van-e. De az sem árt, ha mi magunk nézünk olykor körmeinkre. Hogy miért? Mert a körmök árulkodnak, kézen és lábon. Sok mindenről. Tulajdonosuk ápoltságáról, gondozott megjelenéséről, és egészségéről is.

#alvás
2012.02.20.

Műtéti megoldások a horkolás kezelésére

Horkolásgátló spray, speciális párna, orrszárny tágító. Bizonyos termékek gyors megoldást ígérnek a horkolás megszüntetésére, alapos kivizsgálás nélkül azonban alkalmazásukkal akár el is fedhetjük a valódi, súlyosabb problémát. Milyen esetben jelentenek megoldást az alternatív eszközök és mikor van szükség műtétre?