pénisz
#Testi problémák

Túl kicsi a péniszem

2012.03.18.
1 perces olvasási idő

Üdvözlöm! 15 múltam novemberben, és a péniszem csak 11-12 cm. Nagyon kicsinek érzem, és elég sok kellemetlenséget is okoz. Emellett sajnos az átmérője is csak 3-3,5 cm, az óvszer se marad meg túl stabilan rajta.

Egyébként a herém is csak 2-3 cm. 183 cm vagyok, 70 kg, szóval elég magas. Az arcomon bár elég dús a szőrzet, mutálok is. A mellemen és a hasamon is kezd kialakulni. A barátnőmmel már 1,5 éve együtt vagyunk.pénisz

Még nem volt szex, de már tervezzük és sajnos a mostani kis vékonyka méretem (mert ernyedt állapotban kb. egy 10 éveséhez tudom hasonlítani) miatt nem nagyon merem még megmutatni sem. Tudom, hogy a szorongás is bennem van, meg ő is megértené, de én még testileg nem érzem magam készen erre. Mit tud javasolni?

Ön szerint várható még növés vagy fogadjam el? Amúgy ha a genetika számít, régebben láttam, hogy apumnak elég méretes van, viszont anyumnak nagyon pici melle van és a nővéremnek is. Előre is köszönöm válaszát.

Kedves Levélíró!

A leírt here méret számomra kicsinek tűnik. A felnőttkori here mérete kb. 5 cm (hossz) . Ahogy írod, a testi fejlődés jelei megjelentek nálad. (Arról nem írtál, van-e mervedésed, éjszakai magömlés?) Egyébént a péniszed mérete még változhat. Azt javaslom, hogy ha valóban 2-3 cm nagyságúak a heréid, akkor kérjétek ki urológus tanácsát azzal kapcsolatban, hogy megfelelő ütemben halad-e a serdülés.

Üdvözlettel:

(Dr. Szimuly Bernadett)

Kapcsolódó címkék

pénisz