Testi problémák

#Testi problémák

1088 db cikk a témában

#mobil
2013.09.15.

A mobil kockáztatja a férfi egészséget

Egy nemrégiben közzétett kutatási eredmény szerint, azok a férfiak, akik a mobiltelefonjukat a zsebükben, vagy az övükre csatolva hordják mialatt mikrofon fülhallgatót használnak, a spermiumaikat teszik kockára.

#egészség
2013.09.08.

Apró dolgok, melyek károsak az egészségünkre (1. rész)

Mindannyiunk csinál olyan apró és rendszeres az egészségünkkel kapcsolatos hibákat, amelyek hosszú távon igenis károsak lehetnek. Mindezek csak azért, mert nem vagyunk tisztában, hogy valamit rosszul csinálunk. Most pedig jöjjenek az általunk elkövetett leggyakoribb egészségünkkel kapcsolatos hibák.

#pattanás
2013.08.23.

Pattanás kisokos

Okozhatnak-e a gyorsételek pattanást? A zsíros haj napi mosásával megelőzheted a pattanásokat? A fiúknál vagy a lányoknál súlyosabbak a pattanások?

#alvás
2013.08.20.

10 tipp a tökéletes alváshoz

Ha gondjaid vannak az alvással, meg kell változtatnod az alvási szokásaid, hogy tökéletesen pihenhess. Cikkünkben 10 tippet olvashatsz arról, hogy hogyan teheted kellemessé az alvással töltött óráidat.

#növési fájdalom
2013.08.18.

Mi az a növési fájdalom?

A növési fájdalom rossz érzés. Roppant kellemetlen, de általában nem szükséges vele orvoshoz menni. Általában 3-5 éves vagy 8-12 éves korban jelentkezik. Sokan el sem hiszik, hogy a növekedés fájdalmakkal jár.

#D-vitamin
2013.08.11.

Miért és hogyan napozz?

Lehet hallottad már, hogy szükséges a napon tartózkodnod, hogy elég D-vitaminhoz jusson a szervezeted. A naptejet azonban ne feledd, még ezen keresztül is sok UVB sugár jut át.

#izom
2013.07.11.

Kiderítették az izomerő valódi eredetét

Kiderítették a hatalmas izmok mögött rejlő erő valódi eredetét és működését amerikai tudósok. A felfedezés nemcsak a testépítőknek, hanem a kardiológusoknak is hasznára lehet.

#mérgezés
2013.06.27.

Melyek a leggyakoribb mérgezések?

A statisztikai adatok alapján a leggyakrabban gyógyszerek okoznak mérgezést, az utóbbi években az összes mérgezéses eset közel kétharmada ilyen volt. A második helyen az alkohol áll, ezt követik sorrendben az ipari és háztartási szerek, a kábítószerek, valamint a növényvédő szerek.

#magas sarkú
2013.06.04.

Miért ne vizsgázz magas sarkúban?

Semmi nem mutat olyan jól a női lábon, mint egy pár dögös magas sarkú cipő. Azonban az orvosok figyelmeztetnek, hogy nem csak a hátat, de az agyat is károsítja!

#sürgősségi fogamzásgátlás
2013.05.29.

Aktus után forró víz: tényleg hatásos?

"16 éves lány vagyok, és tegnap védekezés nélkül szeretkeztem a barátommal. Ő azt tanácsolta, hogy gyorsan menjek, és üljek bele nagyon forró vízbe. Nem akarok ilyen fiatalon gyermeket szülni, ezzel megakadályozhattam a nem kívánt terhességet?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#bőr
2013.05.24.

Arcápolás bőrtípusok szerint

Ha nem a bőrtípusodnak megfelelő arcápolási termékeket használsz, vagy nem jól, akkor csak magadnak okozol vele galibát és kellemetlenséget. Íme, néhány ötlet, hogy elkerüld a bajt!

#rugalmas bőr
2013.05.23.

A rugalmas bőrért

Kamaszként még az embert nem nagyon foglalkoztatják a ráncok, pedig már most is sokat tehetsz azért, hogy idősebb korodban a maihoz hasonlóan feszes maradjon a bőröd.

#alvás
2013.05.02.

Alvási tippek az energiával teli reggelekért

Energiánk megőrzésének egyik fő kulcsa a jó alvás. Most eláruljuk, hogyan kerülhetsz a legjobb formába! Tudtad, hogy még a nyolc órányi pihenés esetén sem biztos, hogy a szervezeted kipiheni magát?

#alapozó
2013.04.22.

Az arcbőr alapozása

Mi az, amire érdemes odafigyelned, mielőtt felviszed az alapozót, a púdert és a korrektort? Ha megfelelő alapozót használsz, az tökéletesen elfedi a kisebb-nagyobb bőrhibádat, és megvédi a bőröd egészségét.