Testi problémák

#Testi problémák

1089 db cikk a témában

#tulsúly
2012.01.20.

A nagyobb fenék egészséges?

A zsírszöveteket a legtöbb esetben negatív összefüggésekben emlegetjük. Ám a fenékre, csípőre, vagy combokra telepedett mérsékelt mennyiségű felesleg megelőzheti a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a cukorbetegség kialakulását – állítják brit kutatók. A jótékony hatás a hasi zsírpárnáktól azonban már egyáltalán nem várható!

#számítógép
2012.01.10.

A számítógépes játék megváltoztatja az agyat

A rendszeresen számítógépes játékokat űzők agya eltér azokétól, akik nem a monitor előtt szoktak kikapcsolódni. A tinik körében végzett kutatás szerint az agy függőségekért felelős része kiterjedtebb a sokat játszók körében.

#pénisz
2012.01.07.

Amikor mások pénisze nagyobbnak tűnik...

Teljesen természetes, hogy ebben az életkorban foglalkoztat az intim méreted. Ilyenkor gyakran megesik, hogy mindenki másé nagyobbnak tűnik, s ez aggodalommal tölthet el. Vajon tényleg a méret a lényeg?

#sport
2011.11.09.

Kik az interszexuálisok?

Vannak fiúk és vannak lányok, egyértelmű, nemde? Hát, nem biztos... Ugyanis vannak, akik női és férfi nemi jelleggel is rendelkeznek. Ők az interszexuálisok.

#akne
2011.11.09.

Az akné lelki hatása: van, aki öngyilkos akar lenni

Volt már nagy pattanás az álladon vagy a homlokodon? Majdnem mindenkinek volt, különösen az aknéra hajlamos tinédzser években. Igazából valószínűleg senki sem veszi észre azt a kis vörös pöttyöt, de számodra olyan, mintha egy nagy neon jel lenne a fejeden, és azt üzenné: IDE NÉZZ!

#álmatlanság
2011.11.05.

Ébren maradni egy álmatlan éjszaka után

Azon kívül, hogy el akarsz kerülni mindenféle éles tárgyat, illetve nagy gépet a házban, egy ébren töltött éjszaka más veszélyeket is tartogat. Sajnos ez a helyzet néha elkerülhetetlen. Ha követed ezt a három tippet az ébren maradáshoz, sokkal elviselhetőbbé válnak az álmatlan éjszaka utóhatásai.

#kézmosás
2011.11.04.

A kézmosási szokások a körülményektől függenek

A megfelelő minőségű higiéniai felszerelések javítják csak érdemben a kézmosási szokásokat, hajlandóságot − derül ki a svájci CWS-boco magyarországi felméréséből. A vizsgálat első háromnegyed éve alatt a kézmosás, a szappan és törölközőhasználat gyakorisága nagymértékben nőtt az hazai iskolákban a kontrolintézményhez képest.

#mell
2011.10.29.

Befelé fordulnak a mellbimbóim, mit fog szólni a barátom?

Aggaszt a dolog, hogy a mellbimbóim befelé fordulnak. A barátommal jól kijövünk ugyan, de félek, hogy mit fog reagálni a problémás testi adottságomra. Úgy vélem, nem ilyesmire gondolnak a férfiak, amikor a női mellekről fantáziálnak.

#atlétaláb
2011.10.27.

Vizelet terápia gombás lábra?

Végre egy jó kifogás a zuhanyzóban pisilésre! A vizelet terápia támogatói szerint az atlétaláb is nagyszerűen gyógyítható ezzel a módszerrel. Talán nem tudtad, de rengeteg krém tartalmazza a vizelet egyik fő alkotóelemét, az ureát!

#fiú
2011.10.22.

A fiúk és a smink

Sokan azt gondolják, hogy a smink csak a lányoknak való. De ez a hozzáállás szépen lassan változni kezd. A Fall out Boy és a My Chemical Romance sem az első banda volt, ahol fiúk sminket viseltek. Így hát bele kell törődni, változik a világ.

#borotva
2011.10.09.

Férfiak a tükör előtt

Míg nagyapáink tisztasági csomagja mindössze egy szappanból és borotválkozó készletből állt, a mai világ megköveteli a fiúktól is, hogy odafigyeljenek magukra és ápoltak legyenek.