#Testi problémák

Befelé fordulnak a mellbimbóim, mit fog szólni a barátom?

2011.10.29.
3 perces olvasási idő

Aggaszt a dolog, hogy a mellbimbóim befelé fordulnak. A barátommal jól kijövünk ugyan, de félek, hogy mit fog reagálni a problémás testi adottságomra. Úgy vélem, nem ilyesmire gondolnak a férfiak, amikor a női mellekről fantáziálnak.

Nem akarom, hogy a barátom így lásson, bár kedves és megértő, mégis félek mi fog történni, amikor arra kerül a sor, hogy meztelenül fog látni engem. Nem szeretnék csalódást okozni neki. Azon tűnődtem, hogy ez a jelenség mennyire gyakori a nőknél? Vajon mit szólnak ehhez a fiúk? Tudom, hogy létezik sebészi beavatkozás a probléma kezelésére, de nem tudom mennyire biztonságos, vagy jó ötlet egyáltalán a kés alá feküdni. Talán végszükség esetén merném csak megtenni. Eleinte úgy gondoltam, hogy a pubertáskori változással függ össze és kinövöm, de már 17 elmúltam és nem változott semmi, és úgy vélem már nem is fog. Ezért szeretnék minél többet megtudni erről a testi problémáról.”

Kedves Kérdező!

Nagyjából a nők 10-20% közötti részét érinti valamilyen, a mellbimbóval kapcsolatos probléma (lapos vagy befelé forduló bimbók, ilyen esetben a mellbimbó nem kifelé áll, hanem ellentétesen, a test irányába, besüllyedve a mellszövetbe), sőt a férfiaknál is előfordulhatnak ilyen problémák. Azon aggódni, hogy más vagy, mint a többiek felesleges és fárasztó, csak saját magadnak teszel kárt vele. Szinte biztos, hogy nem fogod kinőni a problémádat, de ez csak akkor gond, ha te magad annak tartod.

Némely esetben a befelé fordulás csak a nyugalmi állapotra jellemző, amikor a nő épp nincs izgalmi állapotban, vagy nem fázik. Azonban ritkább esetben még izgalmi állapotban se emelkedik ki a mellből, marad befordult állapotban. Egyes nőknél terhesség vagy szoptatás idején előbukkan az addig befelé néző bimbó, azonban némelyeknél ilyenkor se változik a helyzet. Azonban még ilyen esetekben is lehetséges a szoptatás némi rásegítéssel.mellbimbó

Ugyan plasztikai sebészet útján korrigálható a dolog, de nem ajánlatos, ugyanis ilyenkor a tejcsatornákat elroncsolhatják és a szoptatás nehézségekbe ütközik, vagy ami még rosszabb lehet, a bimbó érzékenysége/ingerelhetősége csökkenhet a szépészeti beavatkozás hatására, akár érzéketlenné is válhat, ha épp úgy vágják át az idegvégződéseket. Nos, ez pedig még rosszabbá teheti a helyzetet, ugyanis ha a bimbók nem reagálnak az izgalmi állapotot előidéző ingerekre, akkor miért is ágaskodnának kifelé? Így nincs értelme kés alá feküdni.

Az, hogy a nők iránt érdeklődő férfiak mit tartanak kívánatosnak, az olyan széles határok között változik egyénenként, mint például az, hogy ki mit szeret reggelizni.

Nem lehet kategóriákat felállítani, minden egyéni preferencia kérdése. A hetero fiúk a lányokat szeretik, nagyjából ennyi a közös és kész.

Az, hogy a fiúk milyen mellekről álmodoznak, az se számít sokat, hiszen az álom nem egyenlő a valósággal, és az nem járható út, hogy valaki álmodozásának próbálunk megfelelni a valóságban. Az ez irányban történő erőfeszítések csak pénzt, időt és energiát pazarolnak el a fontosabb dolgok elől. A női mellek és a bimbók formája, mérete és egyéb paraméterei olyan széles határok között változnak, hogy lehetetlen kiragadni egy általános ideált vagy standardizálni valamilyen mesterséges szempontok alapján. Néhány nőnek kerek, telt mellei vannak, de ezek természetes előfordulása ritka (a férfimagazinok lapjain láthatóak pedig szinte sohasem a valóságot tükrözik, a lányok ne azokhoz mérjék magukat, mert felesleges).

A nők többségének a kerektől eltérő, széles, lapos vagy hosszúkás mellei vannak, így a bimbók mérete, formája és színe is nagymértékű eltérést mutat (kicsi, nagy, hegyes és kiálló, lapos, befelé néző, a világos rózsaszíntől a sötétbarnáig mindenféle árnyalat előfordul, úgy az érzékenység, ingerelhetőség se egyforma). A nő feladata, hogy megszerettesse és elfogadtassa magát a párjával, úgy ahogy van és nem az, hogy a másik ideáljának próbáljon megfelelni, ez utóbbi elég sok szenvedést és szorongást tud okozni a meggondolatlan lányoknak.

Vannak férfiak, akiknek kifejezetten tetszik a befelé forduló mellbimbó, és élvezik azt a műveletet, amely során elérik, hogy azok kidudorodjanak. Soha sem árt feldobni némi játékkal, izgalommal a szexuális együttlétet, így mindenkinek jobb lesz, és nem válik megszokottá, ellaposodottá a dolog.

Megvan az esélyed arra, hogy időben felkészítsd a párodat a mellbimbóidat illetően, beszéld meg vele az aggodalmaidat, félelmeidet. Mindenképp érdemes előre megbeszélni a dolgokat, ne akkor érje meglepetés, amikor levetkőztök.

Ha a fiúd szeret téged, akkor önmagadért szeret, érted a lényeget?

A saját tested a te részedet képezi, ha eddig tetszettél neki, akkor fogadja el a többit is, úgy ahogy van. Mindenki egyedi és egyéni, a párok a másiknak ezt a különbözőségét szeretik, az tetszik meg nekik. (Milyen világ lenne már az, ha mindenkinek ugyanaz tetszene, vagy mindenki ugyanúgy nézne ki?)

Az, hogy valaki más mint a többi, az nem szégyellni való dolog.

Tehát ne törd azon magad, hogy mi lesz, amikor szexre/vetkőzésre kerül a sor, próbáld meg elképzelni a várható szituációkat, és gondold ki mi lesz a válaszreakciód ahhoz tartsd magad. Ha már odáig eljutottatok, hogy egymás előtt levetkőztök, akkor ez a dolog már nem lesz lényeges. Akkor és ott az fogja foglalkoztatni, hogy egy élő, igazi lány melleit tarthatja a kezei közt.

Próbáld meg elfogadni és szeretni önmagadat, úgy ahogy vagy, az is lehet, hogy a párod szexinek találja majd az egyediségedet! A plasztikai műtétet meg felejtsd el, mert csak több kárt okozhatsz vele magadnak.

Kapcsolódó címkék

mell