Testi problémák

#Testi problémák

1091 db cikk a témában

Gyomorkorgás - Mi okozza?
#emésztés
2010.11.06.

Gyomorkorgás - Mi okozza?

Sokszor gondolhatod úgy, hogy kínos, ha más is hallja, hogy korog a gyomrod. Pedig ez egy természetes folyamat, és még csak nem is a gyomrodból jön. Miért korog a gyomrunk?

#bőrbetegség
2010.11.04.

A legfurcsább bőrbetegségek - bizarr fotókkal

Az aknék és pattanások megkeserítik az életed, vagy érzékeny a bőröd? Úgy érzed, ennél rosszabb már nem is lehet? Bár most nem így érzel, hidd el, a helyzeted korántsem olyan elkeserítő, mint gondolod! Meggyőzésképp összeszedtük a legfurcsább bőrproblémákat.

#fogamzásgátlás
2010.10.26.

Milyen az ideális fogamzásgátló módszer?

A fogamzásgátlót szedő nők fele havonta legalább egyszer elfelejti bevenni tablettáját, és közülük minden második nincs tisztában ennek kockázataival – derült ki egy nagyszabású, mintegy hétezer fővel készített internetes felmérésből.

#kontaktlencse
2010.10.26.

Kontaktlencsék és a tinik

Milyen nyomások nehezednek egy tinire… Jó jegyeket hozni, ügyesen sportolni, játszani valamilyen hangszeren, elvégezni a házimunkát, lógni a haverokkal, és persze mindig jól kinézni.

#szőrtelenítés
2010.10.24.

Hogyan szőrtelenítenek a sztárok?

Hogy lehet, hogy azoknak a srácoknak, akiket a TV-ben, vagy a magazinokban látok, tökéletesen szőrtelen testük van? A legtöbben nem sima háttal, lábbal vagy fenékkel születtünk. Ők mit használnak?

#piercing
2010.10.24.

Piercing, tetkó - a legnagyobb kamaszhóbortok

Manapság a tinik körében is egyre népszerűbbé válik a piercing és a tetoválás is. Sokan egy hirtelen ötlet hatására kilövetik az orrukat vagy tetováltatnak valamit a karjukra, aztán néhány hónap múlva jön a fájdalmas felismerés, hogy ez már örökre nyomot hagyhat...

#pubertás
2010.10.21.

Sokkoló pubertás? Első jelek

Amikor a tested megváltozik, úgy érzed, hogy más vagy, mint a többiek, más, mint amit valaha is tapasztaltál. Ettől érezheted magad jól is, de nem ez a gyakori. A legtöbben szégyellik, vagy egyszerűen csak ledöbbennek, amikor megnőnek, lefogynak, hirtelen erekciói lesznek, fejlődni kezdenek a mellei, szőrösödnek, zsírosodik a hajuk, megváltozik a bőrük.

#fogamzásgátló
2010.10.18.

Fogamzásgátló tabletta rendelés online?

Azt hallottam, hogy az interneten lehet orális fogamzásgátlót rendelni recept, vagy orvosi vizsgálat nélkül. Így van-e, s ha igen, hol rendelhetem meg?

#mobiltelefon
2010.10.07.

A mobiltelefon okozhat csontritkulást?

"Azt hallottam, hogy ha a mobiltelefont a nadrágzsebünkben tartjuk, akkor az idővel okozhat combcsont ritkulást. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e belőle valami igaz, vagy csak valami felfújt pletyka?" A szakértő válaszol.

#stressz
2010.10.07.

Sétával enyhítheted az iskolai feszültséget

Az iskolába sétálás segíthet csökkenteni a napi stresszt, egy új kutatás eredményei szerint. A kutatásban a gyalogos diákoknak jobb szívműködése és vérnyomása volt a tesztek során.

#fogyás
2010.10.06.

Zsírégetés padlógázzal

A zsírégetést megcélzók számára jó hír, hogy a széles körben elterjedt vélekedés – miszerint a szervezet zsírégető folyamatai csak az edzés első harminc perce után indulnak be – óriási tévedés! Szervezetünk már kis fizikai igénybevétel esetén is mozgósítja zsírraktárait, amennyiben szükséges.

#szépségápolás
2010.10.02.

Szépségápolás természetesen, mint a régi időkben

Évszázados szépségápolási trükkökkel is nagyszerű hatást lehet elérni, nem kell feltétlenül méregdrága kozmetikumokra, szolárium és kondi-bérletre költeni, hogy szép és fitt legyél: így még spórolhatsz is.