mell
#Testi problémák

Legyenek nagyobbak a melleim?

2011.02.20.
1 perces olvasási idő

Mindenki keresztül megy azon az időszakon, amikor nem szeretjük bizonyos testrészeinket.

Sok termék ígér nagyobb mellet, de ezek megvásárlása csupa pénzkidobás, mert ezek nem használnak. A melleid még nőhetnek és változhatnak, de lehet, hogy már elérték végső formájukat és méretüket. Néhányan sokkal jobban meg vannak elégedve a megjelenésükkel, ha kitömött melltartót viselnek. Mások úgy találják, hogy egyes blúz- és felsőstílusok sokkal dögösebbek, mint mások.

Mindenki keresztülmegy azon az időszakon, amikor nem szeretjük a testrészeinket. Ezek az érzelmek a normális fejlődés részei, és a beállás folyamatával változik a testünk. Míg egyes lányokat az óriási melleik boldogtalanná tesznek, addig mások úgy gondolják, hogy megsérülhet a hátuk vagy a válluk, vagy hogy a nagy mellek nem kívánt figyelmet vonzanak. Ezért visszakívánják kisebb mellüket.

A fejlődés befejeztével,az egyetlen módja a mellméret változtatásnak, a plasztikai műtét, ami fizikai és pszihológiai kockázatokat vonz magával.

Ha érdekelt vagy a melleid méret növelésében, alakításában, akkor beszélj az orvosoddal vagy nőgyógyászoddal.

Kérdésed van? A szakértő válaszol

Habár személyesen nem tudunk válaszolni, ugyanakkor figyeld a kérdésed, mert a közel jövőben valaki felteheti ugyanazt, és akkor közzétesszük az oldalon! Ha orvosi tanácsokat keresel, vagy diagnózisokat, eljárásokat, kezeléseket, konzultálj az orvosoddal, vagy más, képzett orvosi szakértővel! Ha vészhelyzet van, vedd fel a kapcsolatot az erre alkalmas emberekkel, a környékeden.

(M.M. - https://kidshealth.org)

Kapcsolódó cikkek