Testi problémák, fehérnemű

#Testi problémák #fehérnemű

17 db cikk a témában

Amit a mellről tudni kell
#mell
2022.08.24.

Amit a mellről tudni kell

Az ideális női mellről mindenkinek van valamilyen elképzelése, ezért lehet, hogy már kamaszkorban amiatt aggódsz, hogy túl kicsi, túl nagy, túl széles, esetleg nem elég kerek a formája.

Hogyan válassz melltartót?
#mell
2022.06.13.

Hogyan válassz melltartót?

A kamaszkorral együtt jár a mellek növekedése is. A melleket rugalmatlan, vékony rostokból álló tartószalagok szövik át. Nincs saját izomzata, ínszalag sem tartja. Egy idő után a szalagok kinyúlnak, és a mell megereszkedik. Ezért fontos melltartót viselni. Te tudod, hogyan válassz?

Melltartóméret: hogyan találd meg a helyeset?
#melltartó
2022.04.07.

Melltartóméret: hogyan találd meg a helyeset?

Tudtad, hogy 10 nőből 7 rossz méretű melltartót hord? Mivel ennyire magas a tájékozatlanok aránya, az én fejemben is megfordult, hogy talán nem a megfelelő méretet viselem...

#tampon
2021.10.01.

7 tipp az első tamponhasználathoz

A betétet könnyebb használni a tamponnál, de sok nő az utóbbi tisztaságát kedveli. Ha még sosem használtad korábban, akkor érdemes néhány dolgot megtudnod arról, hogy hogyan kell felhelyezni és eltávolítani. Azonban a legfontosabb dolog, amit tudnod kell róla, hogy ne félj, a tampon használata sosem fáj.

#izzadás
2017.07.30.

Utálnak, mert izzadok - A szakértő válaszol

Olyan dolog miatt utálnak az osztálytársaim, amiről sajnos nem tehetek... "Izzadós" vagyok és emiatt a testszagom is kellemetlen, pedig rendszeresen tisztálkodom (naponta 3 zuhanyzás), és sajnos továbbra is hallom a hátam mögött a gúnyolódásokat. Mit tehetnék? Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#nő
2015.05.09.

Az egészséges hüvelyflóra

Általában amikor baktériumokról van szó, mindig rögtön gyulladásra, fertőző betegségre gondolunk. A baktériumok között vannak halálos betegséget okozók, és olyanok is, amik nélkülözhetetlenek az egészséges élethez.

#farmer
2015.03.27.

A farmer leggings egészségügyi kockázatai

A farmer anyagból készült leggings, avagy a jeggings ismét divatba jött az utóbbi időben. Ám ez a viselet felvethet egy nagy kérdést – vajon teljesen biztonságosak és nincs fertőzésveszélyük?

#boxeralsó
2015.03.10.

Okozhat-e gondot a szoros fehérnemű?

"Az egészséges viselet szempontjából mi szól a különböző férfi fehérneműk, az alsónadrágok (feszes alsók) és boxeralsók mellett vagy ellen? Sok srác a feszesre esküszik, de néhányan úgy gondolják, hogy egészségesebb laza alsót húzni."

#pubertás
2014.09.28.

Ha túl korán jön a serdülőkor: útmutató lányoknak

A pubertáskor nem könnyű – különösen akkor nem, ha nálad sokkal korábban kezdődik, mint más barátnőidnél, osztálytársaidnál. Ilyenkor a tested nagyon rövid idő alatt sok változáson megy át.

#fertőzés
2014.06.25.

A húgyúti fertőzések tünetei

A húgyúti fertőzés igen gyakori egészségügyi probléma, sok embert érint. Bárki elkaphatja a fertőzést, de a lányok körében gyakoribb, mint a fiúknál.

#mell
2014.05.14.

7 érdekes tény a női mellekről

Összegyűjtöttünk néhány érdekes tudnivalót a női mellekkel kapcsolatban, amelyekkel nem árt, ha minden lány és fiú tisztában van.

#testszag
2013.08.21.

Mit tehetsz a testszag ellen?

Nagyon sok feszültségtől, kínos helyzettől és gúnyolódástól kímélhetnénk meg magunkat, ha mindig frissen és üdén, „szagmentesen” tudnánk megjelenni mások előtt. Ám sajnos ez nincs így. Vannak, akik kevésbé izzadnak, és vannak, akik nagyon is. Vannak erős testszagú emberek és olyan szerencsések is, akiknek a maraton lefutása után sincs kellemetlen hónaljszaguk.

#fehérnemű
2012.02.26.

A fehérnemű története

A fehérnemű angol megnevezése (linguire), egy régi francia (linge) szóból ered melynek jelentése lenvászon, és egészen az 1850-es évekig csupán a megbotránkoztató alsóneműk megnevezésére használták.