alvás
#Testi problémák

Szabad melltartóban aludni?

2021.07.07.
1 perces olvasási idő

Nincs abban semmi rossz, ha melltartóban vagy alvás közben, feltéve, hogy kényelmes.

Valószínűleg már rengeteg pletykát hallhattál, pozitívat és negatívat egyaránt az alvás közbeni melltartó viseletről. Az igazság az, hogy semmilyen tudományos alátamásztásuk nincs ezeknek a pletykáknak. Nem lesz a melled másabb attól, hogy melltartóban alszol.

Melltartó és alvás

Legendák nyomában...

Tény, hogy nem kerülhető el a mell megereszkedése akkor sem, ha nem veszed le a melltartót. Szóval emiatt kár kényelmetlenséget okozni magadnak.

Nem fog tőle rák kialakulni a melleidben.

Nem fogja gátolni melleidet a növekedésben.

Egyes nők azért viselnek az ágyban is melltartót, mert kényelmesnek találják. A legjobb választás egy könnyű, nem drótozott melltartó lehet. Egyes pizsamáknak is van melltartó részük.

Az alvásra kiválasztott melltartó ne legyen túl feszes és ne legyenek kényelmetlen részei: az alvás közben viselt melltartó befolyásolhatja a nők egészségét, mivel ha túl kényelmetlen, az alvászavarokkal járhat együtt.

A kényelmet figyelembe véve sosem jó ötlet olyan melltartót viselni (nappal vagy éjszaka), amely túlzottan szoros vagy nem illeszkedik megfelelően.

Keress fel egy szaküzletet vagy egy speciális melltartóboltot, hogy kiválaszthasd a magadnak legmegfelelőbb, legkényelmesebb melltartót, amíg növekedsz és fejlődsz, és persze felnőttként is ilyen szempontok szerint válassz majd.

(KamaszPanasz - Ő. B.)