Főoldal / TEST / Szabad melltartóban aludni?
  2021-07-07

Szabad melltartóban aludni?

Nincs abban semmi rossz, ha melltartóban vagy alvás közben, feltéve, hogy kényelmes.

- hirdetések -

Valószínűleg már rengeteg pletykát hallhattál, pozitívat és negatívat egyaránt az alvás közbeni melltartó viseletről. Az igazság az, hogy semmilyen tudományos alátamásztásuk nincs ezeknek a pletykáknak. Nem lesz a melled másabb attól, hogy melltartóban alszol.

Melltartó és alvás

Legendák nyomában...

Tény, hogy nem kerülhető el a mell megereszkedése akkor sem, ha nem veszed le a melltartót. Szóval emiatt kár kényelmetlenséget okozni magadnak.

Nem fog tőle rák kialakulni a melleidben.

Nem fogja gátolni melleidet a növekedésben. 

Egyes nők azért viselnek az ágyban is melltartót, mert kényelmesnek találják. A legjobb választás egy könnyű, nem drótozott melltartó lehet. Egyes pizsamáknak is van melltartó részük.

Az alvásra kiválasztott melltartó ne legyen túl feszes és ne legyenek kényelmetlen részei: az alvás közben viselt melltartó befolyásolhatja a nők egészségét, mivel ha túl kényelmetlen, az alvászavarokkal járhat együtt.

A kényelmet figyelembe véve sosem jó ötlet olyan melltartót viselni (nappal vagy éjszaka), amely túlzottan szoros vagy nem illeszkedik megfelelően.

Keress fel egy szaküzletet vagy egy speciális melltartóboltot, hogy kiválaszthasd a magadnak legmegfelelőbb, legkényelmesebb melltartót, amíg növekedsz és fejlődsz, és persze felnőttként is ilyen szempontok szerint válassz majd.

(KamaszPanasz - Ő. B.)