mell
#Testi problémák

Hogyan tehetem nagyobbá a melleimet?

2011.01.21.
1 perces olvasási idő

Noha számos termék és módszer (krémek, bizonyos testgyakorlatok) ígér nagyobb mellet, ezek megvásárlása csupa pénzkidobás, mert nem használnak.

A melleid még nőhetnek és változhatnak, de lehet, hogy már elérték végső formájukat és méretüket. Néhányan sokkal jobban meg vannak elégedve a megjelenésükkel, ha szivacsos melltartót viselnek. Mások úgy vélik, hogy számukra egyes blúz- és felsőstílusok sokkal előnyösebbek, optikailag mellnagyobbítók.

Mindenki keresztülmegy azon az időszakon, amikor nincs megelégedve bizonyos testrészeivel. Ezek az érzelmek a normális fejlődés és a változó testeddel való megbarátkozás részei. Még azok a lányok is érezhetik magukat kellemetlenül, akiknek nagyok a mellei. Érezhetik úgy, hogy ezek súlya árt a hátuknak, és a nagy mellek által akaratlanul is a fiúk érdeklődésének középpontjába kerülnek, amit kellemetlennek érezhetnek. Ezért visszakívánják az időszakot, amikor még kisebb volt a mellük.

A fejlődés befejeztével az egyetlen módja a mellméret változtatásnak, a plasztikai műtét, ami azonban fizikai és lelki kockázatokkal járhat. Ha érdekel a melleid méretének növelése, alakítása, akkor beszélj az orvosoddal vagy nőgyógyászoddal!

Kérdésed van? Szakértőnk válaszol

Habár személyesen nem tudunk válaszolni, ugyanakkor figyeld a kérdésedet, mert a válasszal együtt közzétesszük oldalunkon! Ha orvosi tanácsokat keresel, vagy diagnózisokat, eljárásokat, kezeléseket, konzultálj az orvosoddal, vagy más, képzett orvosi szakértővel! Ha vészhelyzet van, vedd fel a kapcsolatot az erre alkalmas emberekkel a környékeden!

Forrás: https://kidshealth.org

Kapcsolódó címkék

mell