Vágyak, fogamzásgátlás

#Vágyak #fogamzásgátlás

104 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Hogyan világosítsuk fel a szülőket?
#felvilágosítás
2023.02.08.

Hogyan világosítsuk fel a szülőket?

Veled is gyakran előfordul az a kínos szituáció, hogy mikor a szexualitás kerül szóba, nem tudod hogyan mondd el szüleidnek, hogy már mindent tudsz, amit tudnod kell, s úgy érzed, helyesen fogsz dönteni, ha eljön az ideje?

A fogamzásgátlók 9 leggyakoribb mellékhatása
#fogamzásgátlás
2023.01.13.

A fogamzásgátlók 9 leggyakoribb mellékhatása

A fogamzásgátló tabletták a leggyakoribb, nagy biztonságú fogamzásgátló eszközök, ugyanakkor lehetnek bizonyos ellenjavallataik és mellékhatásaik, amelyekről dr. Demjén László, nőgyógyász szakorvos beszélt.

Alkohol, cigaretta: befolyásolják a fogamzásgátló hatását?
#fogamzásgátlás
2023.01.07.

Alkohol, cigaretta: befolyásolják a fogamzásgátló hatását?

A szexuális aktivitás velejárója a mindkét partner számára legmegfelelőbb védekezési forma kiválasztása. Mielőtt a fogamzásgátló tabletta alkalmazása mellett döntünk, érdemes tájékozódni, hogy annak rendszeres szedése mennyire illeszkedik az életmódunkhoz.

Hogyan hat a szex az egészségünkre?
#szex
2022.12.29.

Hogyan hat a szex az egészségünkre?

Napjainkban a szex mint az egészségre jótékony hatást gyakoroló tevékenység él a köztudatban. Volt azonban idő, mikor a szexuális önmegtartóztatás pozitív egészségügyi hatásai álltak a témát érintő különböző fórumok gyújtópontjában.

Hogyan válassz fogamzásgátlót?
#szex
2022.12.27.

Hogyan válassz fogamzásgátlót?

„A Te életed, a Te hangod: beszéljünk a fogamzásgátlásról!” – A cél a fiatalok bátorítása, hogy merjenek beszélni a szexről és a védekezési lehetőségekről annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a nem kívánt terhességek és a szexuális úton terjedő betegségek.

#szex
2021.06.23.

Első szex: Félek, hogy mit szól majd a lány...

"15 éves srác vagyok, és kimondottan attól félek, hogy első alkalomkor mit szól majd a lány, ha meglátja a nemi szervemet, ami 15cm! Sikerül vajon elélveznie?" A szakértő válaszol.

#fogamzásgátló
2021.03.30.

A fogamzásgátlók veszélyei

A nem kívánt terhesség elkerülésének egyre szélesebb körben használt módja a fogamzásgátló tabletták szedése. A készítmények alkalmazása azonban nem csak a különböző nemi úton terjedő fertőzések ellen nem nyújt védelmet, de nagymértékben növeli a trombózis kialakulásának kockázatát is.

#szex
2021.03.24.

A vékonyabb óvszer is biztonságos?

Az lenne a kérdésem, hogy a vékonyabb vagy az extra érzékeny kondomok is ugyanolyan jól védenek-e, mint a hagyományos társaik? Mert én valahogy úgy képzelem el, hogy a vékonyabbnak nagyobb az esélye, hogy elszakad, mint a hagyományosnak. Bocsánat, ha ez egy ostoba kérdés, de fontos tudnom az igazságot.

#abortusz
2020.11.07.

Hogyan segíts át egy barátot az abortuszon?

A döntéstől kezdve az utóhatásokig, az abortusz igen bonyolult érzelmeket válthat ki elszenvedőjéből, melyeket nagyon nehéz átvészelni a megfelelő támogatás nélkül. Ezért adunk pár hasznos tippet, hogy tudjatok segíteni a barátotoknak megküzdeni ezzel a teherrel.

#injekció
2020.07.27.

Mi az a hormoninjekció?

A hormoninjekció a progeszteron nevű hormont tartalmazza, amelyet normális esetben a nőkben a petefészkek termelnek. Az injekcióban a hormon hosszan ható típusa található meg, amely a teherbeesés megelőzésére szolgál. Az injekciót a felkarba vagy fenékbe adják háromhavonta.

#szex
2020.07.07.

Tények az első szexről

Ha már tervezed azt a bizonyos első alkalmat, akkor van néhány dolog, amit feltétlenül tudnod kell. Azonban mire ezeknek a tényeknek a birtokába jutsz, addigra már bizonyára átverekedted magad a tabuk és a félreinformálás sűrűjén.

#szex
2020.02.06.

Mit tegyek, ha a csaj tapasztaltabb?

Nyugtalanító lehet a tény, hogy barátnőd szexuálisan sokkal tapasztaltabb, mint te. A legjobb döntés ilyenkor az, ha nem mondod el, hogy ez zavar téged.

#fogamzásgátlás
2019.11.19.

Hormonokkal a terhesség ellen

Ahogy növünk, lassan elkezd minket is érdekelni a másik nem, és egy idő után nem érjük be kézfogással és a csókkal, bizony-bizony lassan az ágy következik. Igen, de hogyan is lássunk hozzá?

#felvilágosító óra
2018.04.22.

Felvilágosító óra? Vicces… Ki fog kérdezni?

A felnőttek szerint - akik ezt az egészet kitalálták - nyilván a tiniknek kellene kézzel-lábbal jelentkezni. De könyörgöm, ki olyan elvetemült, hogy szénné égeti saját magát az egész osztály előtt? Max azt tudom elképzelni, hogy poénból. De én tuti még úgy sem, köszi!

#szex
2017.02.07.

Le akar velem feküdni, mit tehetek?

Kedves Szakértők! 14 éves lány vagyok, és van egy fiú, akit nagyon kedvelek. Néhány napja megkérdezte, hogy le akarnék-e vele feküdni. Igen is, meg nem is. A kérdésem az, hogy ha óvszerrel védekeznénk, akkor az mekkora biztonságot nyújtana? Illetve, először is szeretnék vele találkozgatni, szeretném, ha elhívna egy randira. Hogy hozzam fel ezt a kérdést előtte? Köszönöm a segítséget.