Testi problémák

#Testi problémák

1090 db cikk a témában

Miért fázok mindig?
#fázás
2024.03.18.

Miért fázok mindig?

Reszketsz, amikor senki más nem? Bár lehet, hogy ez csak a természetes reakciód a hidegre, azonban számos ok is állhat a hidegrázás hátterében. Melyek ezek?

Baj-e a lógó here?
#here
2024.03.14.

Baj-e a lógó here?

A kamasz fiúk közül sokakat aggaszt, hogy az egyik heréjük lejjebb lóg, mint a másik. De ne aggódj, egyáltalán nem kell foglalkozni azzal, ha pár centiméter különbség van a heréid elhelyezkedésében.

Miért tüsszögsz, ha napba nézel?
#nap
2024.03.12.

Miért tüsszögsz, ha napba nézel?

Vannak, akik tüsszögnek, ha a napba néznek, ám más erős fény is kiválthatja a tüsszögés sorozatot. A jelenségről már Arisztotelész is írt a Problémák című művében. Ez az úgynevezett tüsszögési reflexnek köszönhető.

Érdekességek a péniszedről
#pénisz
2024.03.11.

Érdekességek a péniszedről

Tudtad-e, hogy péniszed önálló életet él? Vajon a nagyobb pénisz nagyobb erekció közben is? Férfiasságod úgy néz ki, mint egy bumeráng? Akár el is törhet? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ cikkünkben.

Álterhesség: csalóka tünetek
#terhes
2024.03.09.

Álterhesség: csalóka tünetek

Az álterhesség az, amikor egy nő azt hiszi, hogy gyereket vár, de valójában nem is terhes. Ilyenkor terhességre utaló tünetek jelenhetnek meg. Hogyan lehetséges ez?

Napszemüveg: hogyan válassz megfelelőt?
#napszemüveg
2024.03.06.

Napszemüveg: hogyan válassz megfelelőt?

Nap, mint nap halljuk, hogy védjük a bőrünket, a fejünket, de mi a helyzet a szemünkkel? A divatos napszemüvegek jól mutatnak és vagány stílust kölcsönözhetnek viselőik számára, de sokkal fontosabb, hogy megóvják a szemet a nap káros sugaraitól. Néhány tippet adunk ahhoz, hogy megfelelő védelmet biztosíts szemed számára.

A korai magömlés: így kerülheted el
#szex
2024.03.05.

A korai magömlés: így kerülheted el

A korai magömlés fogalma viszonylagos. Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is lehet az adott partnerhez képest korai, ha orgazmusa később következik be.

Bőrápolási tippek kamaszoknak
#bőrápolás
2024.03.01.

Bőrápolási tippek kamaszoknak

A kamaszkor az az időszak, amikor különösen oda kell figyelned a bőröd ápolására. Ebben az időben a bőröd sokat változik, a gyermek bőrből felnőtt bőr lesz. Ám fontos, hogy ne az anyukád bőrápolási termékeit használd, ugyanis az anyukád bőrtípusa valószínűleg eltér a tiédtől.

Hajmosás – jólesik naponta, de nem árt a fejbőrödnek?
#testápolás
2024.02.27.

Hajmosás – jólesik naponta, de nem árt a fejbőrödnek?

Sokszor nincs is jobb annál, mint este a zuhany alatt állva végiggondolni a nap eseményeit, élvezni ahogy a víz végigcsorog a fejeden, s kellemesen hűsít. A túl sok hajmosás azonban eltávolíthatja a fejbőr által termelt faggyút, ami létfontosságú az egészséges, fényes hajhoz.

Mit tehetsz a testszag ellen?
#testszag
2024.02.25.

Mit tehetsz a testszag ellen?

Nagyon sok feszültségtől, kínos helyzettől és gúnyolódástól kímélhetnénk meg magunkat, ha mindig frissen és üdén, „szagmentesen” tudnánk megjelenni mások előtt. Ám sajnos ez nincs így. Vannak, akik kevésbé izzadnak, és vannak, akik nagyon is. Vannak erős testszagú emberek és olyan szerencsések is, akiknek a maraton lefutása után sincs kellemetlen hónaljszaguk.

Menstruációs zavarok: mikor lehet aggasztó a helyzet?
#menstruáció
2024.02.22.

Menstruációs zavarok: mikor lehet aggasztó a helyzet?

Néha a menstruációd fájdalommal járhat. A legtöbb lánynak görcsökkel, fejfájással, és egyéb kellemetlen tünetekkel kell megküzdenie a ciklusa alatt. Ezek a problémák általában normálisak és nincs miért aggódni, ha a menstruációd alatt nálad is jelentkeznek. A következőkben azonban leírjuk azokat a tüneteket, amelyek ha fellépnek, érdemes orvoshoz fordulnod.

Hajfestés otthon, ha költségkímélően kívánsz változtatni külsődön
#hajfestés
2024.02.19.

Hajfestés otthon, ha költségkímélően kívánsz változtatni külsődön

Manapság egyre nagyobb teret hódít hajunk színének állandó változtatása nem csak a lányok, hanem már a fiúk körében is. De miért is van ez? A válasz igen egyszerű: próbálunk kitűnni a többiek közül, mindig változtatni valamit magunkon, hogy társaink mindig felfigyeljenek ránk.

A térképnyelv
#térképnyelv
2024.02.15.

A térképnyelv

A térképnyelv egy ártalmatlan, jóindulatú elváltozás. Kialakulásának gyakorlatilag az a lényege, hogy a nyelv bizonyos részein a nyelvpapillák (a szabad szemmel is látható apró dudorok) hiányoznak, ezért szabálytalan körvonalú, sima, fényes, vörhenyes elváltozások alakulnak ki a nyelven. Mit tehetsz ellene?

Miért érdemes minden este ugyanakkor aludni menni?
#alvás
2024.02.12.

Miért érdemes minden este ugyanakkor aludni menni?

Valószínűleg sokszor hallottad már, hogy minden este legalább hét órát kell aludnod, de a következetes, rendszeres alvás ütemezése még fontosabb lehet, mint az alvás óráinak száma.

Mi is az aloe vera?
#aloe vera
2024.02.10.

Mi is az aloe vera?

Az aloe verát mindenki csodaszernek tartja, talán éppen a rengeteg reklám és hírverés miatt. Azonban sokan kételkednek ennek a növények a hatásában. Egyáltalán mi ez a növény? Valóban hasznos? Erre kaphattok most választ.