Vágyak, szüzesség

#Vágyak #szüzesség

72 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#önmegtartóztatás
2013.11.06.

Van élet a szex előtt is!

Az önmegtartóztatás a nem kívánt terhesség megelőzésének legegyszerűbb módja. Legegyszerűbb? Amikor már mindenki „azt csinálja”, s az agyad csöndes tiltakozását elnyomja a tested hangos vágyakozása? Írásunkkal segíteni szeretnénk nektek, hogy a pillanat hevében meggondolatlanságból ne kövessetek el butaságot.

#szex
2011.11.26.

Az érettségit nem adó középiskolák tanulóinak szexuális élete veszélyeztetettebb

Egy nemzetközi kutatás magyar vonatkozású eredményei szerint a szexuális életüket tekintve veszélyeztetettebbek az érettségit nem adó intézmények tanulói, mint az érettségit szerző diákok – mondta Költő András, az Országos Gyermek-egészségügyi Intézet (OGYEI) pszichológusa csütörtökön, a felmérést ismertető budapesti sajtótájékoztatón.

#szex
2011.10.24.

Szexről beszélni a szülőkkel?

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, hogy érett a szexre. Közlésedre, mely szerint szexuális kapcsolatba szeretnél lépni barátoddal/barátnőddel, szüleid reakciója sokféle lehet, ezért nem mindegy hogyan beszéled ezt meg velük.

#szex
2011.09.04.

A szex vajon mi?

Valószínűleg ezen most nevetsz, mert hát ki ne tudná, hogy mit jelent ez a szó? Pedig Bill Clinton váltig állította, hogy nem volt szexuális kapcsolata Monica Lewinsky-vel, és egyesek szerint igazat mondott. Mert vannak, akik úgy vélik: az orális szex nem szex.

#első szex
2011.08.25.

Kiábrándító első alkalom

Kedves szakértő! Nemrég szexeltem először a barátnőmmel. Mindkettőnk számára ez volt az első. Átszakadt a szűzhártyája, sírt is egy kicsit, de azt mondta, nagyon élvezte. Eközben én nem éreztem fájdalmat, de maga az aktus nem szerzett számomra olyan nagy örömöt, mint amire vártam.

#szex
2011.06.18.

Normális, ha szexre vágyom 14 évesen?

A szexualitás kialakulása egy élethosszig tartó folyamat, amit igazából már születésünk előtt elkezdünk. A szexualitásunk és ennek fejlődése mindig különböző szakaszokban van.

#szüzesség
2011.04.14.

Amit a szüzességről tudnod kell

Amikor serdülőkorba lépsz, találkozol egy új szóval: „szüzesség”. De lehet, hogy nem világos neked, hogy mit is jelent ez pontosan. Azt, hogy „szűz”, gyakran használjuk arra az illetőre, aki még nem létesített senkivel szexuális kapcsolatot. Valójában nincs egyetlen, egyértelmű meghatározás arra, hogy mi is a szüzesség.

#fiú
2011.03.28.

Nemi erőszak: veled is megtörténhet!

Valószínűleg azt gondolod, hogy ez veled soha nem történhet meg, pedig ezt nem tudhatod. Nem lehet előre kiszámolni, hogy mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy neked vagy a barátodnak, esetleg családtagjaidnak szüksége lesz a segítségedre! Ezért fontos, hogy tudatosítsuk a tényeket és ne legyintsünk rá, hogy velünk úgysem történhet meg!

#szüzesség
2011.03.24.

Úgy érzed, te vagy az utolsó szűz a világon?

„A péniszem petyhüdt lesz és használhatatlanná fog válni”. Gyerünk! Ki is mondta ezt? Melyik filmben? Igen-igen, Kevin az Amerikai Pitében. Tulajdonképpen az egész film arról szól – bár szerintem nincs olyan ember, aki ne hallott volna róla -, hogy 4 fiatal az érettségi előtt el akarja veszíteni a szüzességét.

#Szűzhártya
2011.02.04.

Tinik és a szüzesség

Míg a "szűz" szóval gyakran azokra utalnak, akiknek még nem volt szexuális kapcsolatuk, nincs önálló, egyértelmű definíciója annak, hogy mi is a szüzesség. A legtöbb tini számára a szüzesség egy személyes téma, amiről kellemetlen beszélgetni.

#nemi erőszak
2010.11.28.

Amikor a fiú a gyengébbik nem - Téged is megerőszakolhatnak?

Fiúk is lehetnek szexuális molesztálás áldozatai, sokkal gyakrabban, mint gondolnánk. A fiúgyerekek nem szívesen beszélnek arról, ha valaki szexuálisan zaklatta, vagy esetleg megerőszakolta őket. Hogy szabadulni tudjanak a megbecstelenítettségük lelki gyötrelmeitől, a lányokkal ellentétben inkább másokon vezetik le belső feszültségüket.

#szex
2010.10.23.

Azután az éjszaka után...

Szóval lefeküdtél vele… Másnap azonban minden más. A hangulat olyan feszült, nem mertek egymás szemébe nézni. Furcsán érzitek magatokat, ha közeledtek a másikhoz. Vagy egyszerűen csak a másik elérhetetlen.