#Vágyak #szüzesség

75 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#petting
2017.01.11.

Mi a normális szexuális téren?

A szex sok rejtélyt és izgalmat jelent a fiatalok számára. Ám mivel a tizenéveseknek ez egy ismeretlen, felfedezésre váró terep, sok kérdés irányul arra, hogy mikor tér el valami a normálistól szexuális téren? Vajon mi a normális a szexualitásban?

#erőszak
2017.01.07.

Még várnál a szexszel? Hogyan állítsd le őt?

A szexuális élet nem csak egy emberről szól, hanem, közös megállapodáson alapul: a következő lépést mindkét félnek akarnia kell. Gyakran előfordul, hogy a fiúk tovább szeretnének lépni, míg a lányok inkább várnának, amikor a szexualitásról van szó.

#szex
2016.09.28.

Mi is az önmegtartóztatás?

Milyen az élet szex nélkül? Az önmegtartóztató módszer egy olyan szexuális védekezési eljárás, mellyel elkerülheted a teherbeesést, nem kapsz el szexuális úton terjedő betegségeket, és mindemellett biztonságos is.

#szüzesség
2016.09.20.

Elmondjam, hogy szűz vagyok?

Ha netán intim kapcsolatot létesítek a barátommal, elmondjam neki előtte, utána vagy valaha is, hogy nekem ez volt az első? - kérdezi egy tanácstalan lány. A szakértő válaszol.

#szex
2016.08.25.

A fájdalmas szex okai

Kedves szakértő! Én és a barátom körülbelül 2 éve vagyunk együtt. Először pár hónapja szexeltünk, akkor még nem is volt semmi gond. Most azonban, amikor körülbelül ötödjére próbáltuk, egyszerűen képtelen voltam rá, mert nagyon fájt.

#szex
2016.06.23.

Vallásos szüleim miatt lemaradok a szexről

Szigorúan vallásos családban nőttem fel, és most egy keresztény magániskolába megyek. Felsős leszek, de már régóta érzem, hogy ez az iskola meg a vallásos dolog nem jó nekem.

Érett vagy a szexre? 10 kérdés, amiből kiderül
#szex
2016.04.18.

Érett vagy a szexre? 10 kérdés, amiből kiderül

Szexelni vagy nem szexelni? Nehéz döntés. A szüleid, a tanáraid és az összes felnőtt körülötted azt mondja: maradj csak távol a szextől. De aztán mindenkitől azt látod, mintha ez nem is lenne egy olyan nagy dolog. Szóval akkor kinek is érdemes hinned?

#szex
2016.04.11.

Nem csak a szüzességed a tét!

Úgy gondolod, hogy készen állsz a szexuális életre? Gondoltál már arra, hogy esetleg terhes lehetsz vagy egy egész életre kiható nemi úton terjedő betegség áldozatává válhatsz? Mielőtt beadod a derekad, mérlegeld a kockázatokat.

#szex
2016.03.01.

Orgazmus: tények és tévhitek

Mi az orgazmus? Az orgazmus az a nagyon jól eső érzés, ami a szexuális izgalmi állapot végén ér téged. Leginkább a nemi szerveidben érezheted, azonban az orgazmust olyan események idézek elő, amelyek mind a lelkedben, mind a testedben történnek.

#petting
2016.01.14.

Egy fontos kérdés az önkielégítésről - A szakértő válaszol

Kedves Szakértő! Én egy 15 éves lány vagyok. Lehet, hogy kicsit érdekesen hangzik, de szeretném kipróbálni a maszturbálást, de természetesen úgy, hogy a szüleim ne tudjanak róla. Az egyetlen alkalom ugyebár az este a szobámban, de nem akarom, hogy a szüleim meghallják, esetleg véletlenül benyissanak. Hogy tudnám megtenni ezt anélkül, hogy észrevennék? Köszönöm!

#óvszer
2015.11.23.

Apukám megtalálta az óvszert, mit tegyek?

"Apám megtalálta a szemetesben az óvszer papírját, és most azt hiszi, hogy lefeküdtem a barátommal, pedig ez nem igaz, mert a behatolás nem történt meg. Korábban sokat hazudtam a jegyeimmel kapcsolatban, és tudom, hogy én rontottam el, de most nem hisznek nekem. Hogy tudnám meggyőzni őket?" A szakértő válaszol.

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés
#menstruáció
2015.11.20.

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés

A barátnőm és én először szeretkeztünk. Óvszerrel védekeztünk, ő pedig szed fogamzásgátlót is, hogy szabályozza a ciklusát. Ennek ellenére egy hete késik a menstruációja. Barna folyás van, de menstruáció nincs. Normális, hogy megváltozik a menstruáció az első szex után?

#szex
2015.10.11.

Szüzesség: visszaszerezhető vagy örökre elveszett?

Rengetegen gondolják úgy, hogy ha vaginálisan szexelnek, már nem szüzek. Sokan az anális és az orális szexet is ide sorolják, s azt vallják, hogy akinek része volt bennük, már nem szűz. Viszont egy másik réteg szerint a szüzesség igenis visszanyerhető egy hosszabb önmegtartóztatási időszak vagy egy sebészi beavatkozás után.

Nagyon fáj a behatolás, hogyan tudnám élvezni a szexet?
#szex
2015.10.09.

Nagyon fáj a behatolás, hogyan tudnám élvezni a szexet?

15 éves vagyok, lefeküdtünk a barátommal, de az első alkalom nagyon fájt, annyira hogy abba is hagytuk. Ráadásul nagyon véreztem! Kb. 2 héttel utána megint megpróbáltuk, de még jobban fájt, és ugyanúgy véreztem. Mi okozza ezt és mit tegyek? - Válogatás a KamaszPanasz Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.