Vágyak, szüzesség

#Vágyak #szüzesség

71 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2020.07.07.

Tények az első szexről

Ha már tervezed azt a bizonyos első alkalmat, akkor van néhány dolog, amit feltétlenül tudnod kell. Azonban mire ezeknek a tényeknek a birtokába jutsz, addigra már bizonyára átverekedted magad a tabuk és a félreinformálás sűrűjén.

#szex
2020.05.20.

A fiúk nem csak AZT akarják!

Fiúként nemet mondani a szexre nem is olyan nehéz, mint elsőre gondolnád! A barátoktól, filmekből, de még a zeneszövegekből is nyomás nehezedik a kamasz fiúkra, mely szerint minél hamarabb kell elkezdeni és minél több partnerrel, ám ez nem igaz! Ha fiúként nemet tudsz mondani a szexre, és nem csak azt akarod, azzal bizonyítod igazán, hogy érett vagy felelősségteljesen kezelni a dolgot!

#szex
2020.02.03.

Miért nem megy a szex?

17 éves lány vagyok, van egy barátom 4 hónapja és már mindketten szeretnénk, ha történne köztünk valami testi kapcsolat, de a barátom sosem áll készen. Érzem, hogy kíván, de mégsem működik neki odalent. - Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szex
2019.10.25.

Hogyan mondd el a barátodnak, hogy még nem állsz készen a szexre?

Elképzelhető, hogy a lehető legjobban alakul minden közted és a barátod között, azonban nem szeretnél semmit sem elsietni. Ha a barátod már közeledne feléd, te viszont még nem gondolod úgy, hogy eljött a szeretkezés ideje, fontos, hogy megbeszéld vele az érzéseidet. Adunk néhány tippet, hogy hogyan!

Fájni fog az első szex?
#szex
2019.10.06.

Fájni fog az első szex?

Ha bármit először próbálsz ki, az idegesség, a bizonytalanság, és az izgatottság furcsa érzései kavaroghatnak benned. A szeretkezéssel sincs ez másképp. Nem jósolhatod meg előre, milyen lesz, de javíthatod az esélyeket, ha jól meggondolod, hogy kivel, mikor és hogyan szeretnéd, hogy megtörténjen.

#szűz
2019.02.16.

Hogyan mondjam el, ha többet szeretnék tőle?

Két hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és többet szeretnék a csókolózásnál. Hogyan mondhatom ezt el neki anélkül, hogy azt gondolná, ki akarom használni, vagy hogy csak erre gondolok?

#felvilágosító óra
2018.04.22.

Felvilágosító óra? Vicces… Ki fog kérdezni?

A felnőttek szerint - akik ezt az egészet kitalálták - nyilván a tiniknek kellene kézzel-lábbal jelentkezni. De könyörgöm, ki olyan elvetemült, hogy szénné égeti saját magát az egész osztály előtt? Max azt tudom elképzelni, hogy poénból. De én tuti még úgy sem, köszi!

#szex
2017.02.26.

Jó vagy az ágyban?

Mit is jelent jónak lenni az ágyban? Azt jelenti, hogy szexi vagy, megteszel bizonyos dolgokat a másik kedvéért, vagy mit?

#petting
2017.02.22.

Beszélgessetek őszintén a szexről!

Ha őszintén tudtok beszélni a szexuális és a kapcsolati problémákról, az segít, hogy mindketten testileg és érzelmileg is egészségesek maradjatok, arról nem is beszélve, hogy a szexuális életetek és a kapcsolatotok is jobb lesz tőle. Vess egy pillantást az alábbi tippekre, amik segíthetnek a jó társalgás kialakításában!

#szex
2017.02.07.

Le akar velem feküdni, mit tehetek?

Kedves Szakértők! 14 éves lány vagyok, és van egy fiú, akit nagyon kedvelek. Néhány napja megkérdezte, hogy le akarnék-e vele feküdni. Igen is, meg nem is. A kérdésem az, hogy ha óvszerrel védekeznénk, akkor az mekkora biztonságot nyújtana? Illetve, először is szeretnék vele találkozgatni, szeretném, ha elhívna egy randira. Hogy hozzam fel ezt a kérdést előtte? Köszönöm a segítséget.

#petting
2017.02.02.

Hogyan beszélj a szexről?

Elolvashatsz mindent a szexről, lehet szexuális tapasztalatod is, de ha nem vagy képes a partnereddel nyitottan kommunikálni, akkor nagy az esélye, hogy sem neked, sem neki nem lesznek egészséges és kielégítő szexuális tapasztalataid, főleg hosszú távlatban gondolkodva.

Mi történik szex közben?
#szex
2017.01.28.

Mi történik szex közben?

A szex során egy nő és egy férfi érzelmi-testi kapcsolatot létesít. A nemi együttlét célja az örömszerzés és a szexuális kielégülés, illetve a gyermekvállalásra felkészült párok esetében a gyermeknemzés. A szex során természetesen teherbe eshetsz akkor is, ha nem akarsz gyereket. Ezért fontos, hogy tisztában legyél azzal, mi is történik szex közben és milyen következményei lehetnek annak, ha komoly érzelmek nélkül, felelőtlenül létesítesz szexuális kapcsolatot.

#petting
2017.01.11.

Mi a normális szexuális téren?

A szex sok rejtélyt és izgalmat jelent a fiatalok számára. Ám mivel a tizenéveseknek ez egy ismeretlen, felfedezésre váró terep, sok kérdés irányul arra, hogy mikor tér el valami a normálistól szexuális téren? Vajon mi a normális a szexualitásban?

#erőszak
2017.01.07.

Még várnál a szexszel? Hogyan állítsd le őt?

A szexuális élet nem csak egy emberről szól, hanem, közös megállapodáson alapul: a következő lépést mindkét félnek akarnia kell. Gyakran előfordul, hogy a fiúk tovább szeretnének lépni, míg a lányok inkább várnának, amikor a szexualitásról van szó.