Lélek, ex

#Lélek #ex

36 db cikk a témában

#szakítás
2010.11.17.

Szakítás után verekedne - Mit tegyek?

"Már szakítottam a fiúval, és megmondtam neki, hogy más tetszik, ő erre azt felelte, hogy majd megveri azt a másikat. A barátnőmet is mindig bántalmazza. Mit csináljak?" A KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#szerelem
2010.10.04.

Expasi kontra tanárom - Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

"Összejöttem újra a volt pasimmal, és amikor a buszmegállóban elbúcsúztunk, akkor pont jött a tanárom, aki nagyon tetszett (vagyis még mindig tetszik, de próbálok kiszeretni belőle), és amikor a buszon köszöntem neki, még a kabátját is megfogtam, hogy figyeljen, akkor sem köszönt vissza. Lehet köze ahhoz, hogy van barátom?" A szakértő válaszol.

#szakítás
2010.08.10.

Szakítás - avagy mit ne csinálj szakítás után!

Most megosztunk veled néhány tipikus hibát, amelyet az emberek nagy része elkövet egy szakítás után. Ez azért is rossz, mert meghosszabbítja szenvedésünket, és tovább kínozza érzéseinket.

#barátnő
2010.07.13.

Megéri féltékenykedni a partner exkedvesére?

Aggódsz, hogy a barátnőd lehet, hogy még mindig az exét szereti, akivel elvesztette a szüzességét? Még akkor is, ha azt mondja, hogy már nem érez iránta semmit? Vajon igaz az, hogy a nőknek örökre megmaradnak az érzéseik az iránt, aki elvette a szüzességüket?

#szakítás
2009.11.13.

Hogy túl tudd élni a szakítást…

Kevés dolog fáj jobban, mint hogyha dobnak. Persze, a legtöbb ember inkább elviselné, hogy egy szumó birkózó kilapítsa, mintsem hogy az összetört szív magányát át kelljen élnie.

#szakítás
2009.06.30.

Fiúk, sírjatok nyugodtan! – Avagy hogyan dolgozzuk fel a szakítást?

Az első igazi, romantikus párkapcsolatok egész életünkön át kísérnek. Néhányan azt hiszik, hogy az első szerelmük örökké tart, mások pedig csak remélni tudják, hogy a kapcsolatuk sokáig eltart majd. Azonban amikor eljön a szakítás, hát az sajnos szinte sohasem fájdalommentes. A fiúk gyakran meglepődnek, hogy egy kapcsolat milyen rosszul zárulhat le, és hogy igenis fájhat. A pasik sokszor ilyenkor a legsebezhetőbbek, magányosnak érzik magukat. Ugyanakkor meglepődve állnak: „hogy most akkor hogyan is tovább?”.