Lélek, ex

#Lélek #ex

36 db cikk a témában

#exbarát
2017.02.24.

7 tisztázandó kérdés, mielőtt újra randiznál az exeddel

Ha azon gondolkozol, hogy érdemes-e újrakezdened a párkapcsolatodat az exeddel, van egy pár fontos kérdés, amit meg kell válaszolnod, mielőtt még randiznátok. Annak idején okkal ment tönkre a kapcsolatotok, és ezt jobb, ha észben tartod, amikor meghozod a döntést.

#barát
2017.01.22.

Mit tehetsz, ha nem szeretnek viszont?

Ha összetört a szíved egy szakítás után, tanácsaink segítségedre lehetnek abban, hogyan lépj tovább. Az egyik legfájdalmasabb dolog az életben az, ha valaki még mindig mélyen szerelmes valakibe, aki bejelenti, hogy nem szereti többé.

#karácsony
2014.12.28.

Tanácsok, amivel elkerülheted, hogy írj az exednek

A karácsony az év legnehezebb időszaka egy magányos ember számára. Az egyedüllét hatására könnyen olyat tehetünk, amit később megbánunk. Olyan tanácsokra van szükséged, amivel elkerülheted, hogy elkeseredésedben írj a volt barátodnak?

#randi
2014.09.08.

Hogyan tedd túl magad az első szerelmen?

Nemrég szakítottatok az első szerelmeddel, és úgy érzed, mintha a szíved millió darabra hullt volna, és nem érdekel semmi, csak hogy megszabadulj ettől a fájdalomtól? Tudd meg, hogy hogyan lehetsz túl az első szerelmen.

#valentin nap
2014.02.14.

20 tipp Valentin napra szingliknek

Egyáltalán nem kell, hogy tragédiakén éld meg azt, ha szingli vagy Valentin napon. Sőt, ez a nap kiváló alkalom arra, hogy valami izgalmasat, fantasztikusat tégy saját magadért!

#barát
2014.02.09.

Lehetünk barátok az exemmel?

Létrejöhet vajon barátság szakítás után? A válasz nem is olyan egyszerű. Miért ne lehetne valaki barátságban az exével?

#barát
2013.11.10.

Az exem vissza akar kapni!?

Kedves Szakértő! A volt barátom teljes mértékben meg van róla győződve, hogy halálosan szerelmes belém! Már körülbelül egy éve, hogy szakítottunk, de azt mondta, hogy ez volt élete eddigi legnagyobb hibája.

#szakítás
2013.11.07.

10 dolog, amiből tudod, hogy túl vagy az Exeden

Már 4 hónapja jártam egy sráccal, akit igazán szerettem, amikor egyszer csak vége lett, -teljesen feldúlt a dolog. Így hát elkészítettem ezt a kis listát, barátok és tinédzserek segítségével, hogy te is tudd, mikor vagy túl az Exeden.

#szakítás
2013.09.22.

Barátság az exeddel?

Na, ez az a téma, amiről mindenkinek más a véleménye. Az idő megold mindent? Adunk néhány tanácsot, hogy eldöntsd, barátok legyetek-e később, és ha igen, akkor hogyan.

#kémkedés
2011.08.28.

Figyelni foglak, avagy a zaklatókról

Az, aki zaklatja a barátját vagy barátnőjét (vagy az exét), általában kisajátító és korlátozó személyiség. A zaklatáshoz tartozik valakinek a követése, üzenetekkel bombázása telefonon vagy online, és az illető szándékos megfélemlítése.

#öngyilkosság
2011.07.30.

Szakítás és öngyilkosság

Valaki azt mondja neked, hogy „ha elhagysz, megölöm magam?” Ez a szenvedélyes szerelem egyik jele vagy megpróbálja irányítani a döntéseidet?

#facebook
2011.05.27.

Facebook-szappanopera a szakításból

Az internet ma már életünk szinte minden részén jelen van. A vásárlástól, az üzletig, a kommunikáción át a személyes kapcsolatokig. Az internet azonban nem mindig ennyire szép és jó. Megváltoztatta a fiataloknál és az idősebbeknél is egyaránt a kapcsolatok mivoltát, az ismerkedés és a szakítás módját is egyaránt.

#ex
2011.04.22.

Tíz jele annak, hogy a szerelmed érdeklődik az ex után

Azon tűnődsz, vajon kedvesed szíve az előző szerelem markában maradt? Az elmúlt kapcsolat lezáratlanul hagyása bizalmatlanságot szülhet, valamint megakadályozza egy ígéretesnek induló, új kapcsolat kibontakozását.

#ex
2011.02.19.

Ha szóba kerül az ex...

Valószínűleg csak idő kérdése, hogy az egyik randin szóba kerüljön az exed. De vajon mit érdemes elárulni a korábbi kapcsolatodról?