Drog, cigi, alkohol, alkohol

#Drog, cigi, alkohol #alkohol

95 db cikk a témában

#tequila
2009.12.29.

Tequila vagy vörösbor? Mondd, Te mit választanál?

Akár bevalljuk a szülőknek, akár nem, a szilveszteri bulik szinte elképzelhetetlenek valamiféle alkohol nélkül. Biztos felmerült már bennetek a kérdés, vajon az alkoholnak vannak-e jó hatásai? Ha igen, vajon a tequila vagy a vodka a jobb? És vajon tényleg a vörösbor lenne a legjobb választás az antioxidánsok miatt?

#energiaital
2009.12.28.

Energiaital alkohollal - Veszélyes pörgés

Itt a szilveszteri bulik ideje, szeretnél sokáig, jókedvűen ünnepelni, s bár szüleid bizonyára óva intettek a felelőtlen alkoholfogyasztástól, sokakban felmerülhet a kérdés, vajon melyik kevésbé káros: vodka-Red Bull fogyasztása mérsékelten (2-3 ital), rum-kóla fogyasztása, vagy más alkohol és Mountain Dew keverése?

#alkohol
2009.12.19.

Baráti unszolásra iszunk?

Az alkoholfogyasztás alapvetően a társas élet, a szórakozás, a szabadidő eltöltésének szerves részeként van jelen, a tinik közel harmada társaságban a barátai győzködésére fogyaszt alkoholt, s e tekintetben a férfiak befolyásolhatóbbak, mint a nők.

#alkohol
2009.04.10.

Az alkohol természetes... Akkor miért ne igyam?

"Az alkohol természet adta folyadék..." - Akkor meg minek annyit foglalkozni az alkoholfogyasztással? Szesztartalmú italok fogyasztásakor az alkohol bejut a véráramba, ezáltal befolyást gyakorol a testi folyamatokat kontrolláló idegrendszerre.

#másnapos
2009.04.03.

Tuti tippek a másnaposság ellen

A tinik alkohol fogyasztásának célja általában a hangulat fokozása, ám sokan csak kíváncsiságból, vagy azért isznak, hogy ne lógjanak ki a sorból. Esetleg ezáltal nagyobbnak, felnőttebbnek érzik magukat. Bármi is álljon a háttérben, jó, ha tudod, hogyan csökkentheted az alkohol szervezetedre gyakorolt negatív hatásait, kerülheted el a mérgezéses tüneteket.