Vágyak, védekezés

#Vágyak #védekezés

216 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Fájni fog az első szex?
#szex
2019.10.06.

Fájni fog az első szex?

Ha bármit először próbálsz ki, az idegesség, a bizonytalanság, és az izgatottság furcsa érzései kavaroghatnak benned. A szeretkezéssel sincs ez másképp. Nem jósolhatod meg előre, milyen lesz, de javíthatod az esélyeket, ha jól meggondolod, hogy kivel, mikor és hogyan szeretnéd, hogy megtörténjen.

#szex
2019.09.19.

Miért alszanak el a pasik szex után?

Neked is ismerős lehet a szitu: az együttlét után párod egyszerűen elalszik, ahelyett, hogy odabújna hozzád, és megsimogatna. Felmerül a kérdés: miért?

#szűz
2019.02.16.

Hogyan mondjam el, ha többet szeretnék tőle?

Két hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és többet szeretnék a csókolózásnál. Hogyan mondhatom ezt el neki anélkül, hogy azt gondolná, ki akarom használni, vagy hogy csak erre gondolok?

#felvilágosító óra
2018.04.22.

Felvilágosító óra? Vicces… Ki fog kérdezni?

A felnőttek szerint - akik ezt az egészet kitalálták - nyilván a tiniknek kellene kézzel-lábbal jelentkezni. De könyörgöm, ki olyan elvetemült, hogy szénné égeti saját magát az egész osztály előtt? Max azt tudom elképzelni, hogy poénból. De én tuti még úgy sem, köszi!

#szex
2017.04.24.

Hogyan juttassak el egy nőt az orgazmusig? - A szakértő válaszol

Sokszor hallom, hogy a fiúk nincsenek is tisztában azzal, hogy az aktust a lány kifejezetten nem élvezte, gyakorlatilag így a fiú csak kihasználja (akár akaratlanul is). Én azt akarom, hogy ha majd egy kapcsolatban a lány megbízik bennem annyira, hogy szexre kerüljön a sor, akkor azért minimum az első alkalommal maximálisan ki legyen elégítve (hiszen nekem sok nem kell, hogy jól érezzem magam).

#petting
2017.02.22.

Beszélgessetek őszintén a szexről!

Ha őszintén tudtok beszélni a szexuális és a kapcsolati problémákról, az segít, hogy mindketten testileg és érzelmileg is egészségesek maradjatok, arról nem is beszélve, hogy a szexuális életetek és a kapcsolatotok is jobb lesz tőle. Vess egy pillantást az alábbi tippekre, amik segíthetnek a jó társalgás kialakításában!

#szex
2017.02.07.

Le akar velem feküdni, mit tehetek?

Kedves Szakértők! 14 éves lány vagyok, és van egy fiú, akit nagyon kedvelek. Néhány napja megkérdezte, hogy le akarnék-e vele feküdni. Igen is, meg nem is. A kérdésem az, hogy ha óvszerrel védekeznénk, akkor az mekkora biztonságot nyújtana? Illetve, először is szeretnék vele találkozgatni, szeretném, ha elhívna egy randira. Hogy hozzam fel ezt a kérdést előtte? Köszönöm a segítséget.

#petting
2017.02.02.

Hogyan beszélj a szexről?

Elolvashatsz mindent a szexről, lehet szexuális tapasztalatod is, de ha nem vagy képes a partnereddel nyitottan kommunikálni, akkor nagy az esélye, hogy sem neked, sem neki nem lesznek egészséges és kielégítő szexuális tapasztalataid, főleg hosszú távlatban gondolkodva.

Mi történik szex közben?
#szex
2017.01.28.

Mi történik szex közben?

A szex során egy nő és egy férfi érzelmi-testi kapcsolatot létesít. A nemi együttlét célja az örömszerzés és a szexuális kielégülés, illetve a gyermekvállalásra felkészült párok esetében a gyermeknemzés. A szex során természetesen teherbe eshetsz akkor is, ha nem akarsz gyereket. Ezért fontos, hogy tisztában legyél azzal, mi is történik szex közben és milyen következményei lehetnek annak, ha komoly érzelmek nélkül, felelőtlenül létesítesz szexuális kapcsolatot.

#szex
2017.01.09.

A szex miért olyan nagy dolog?

Miért beszélnek az emberek olyan sokat a szexről? A felnőttek miért mindig a lehetséges kockázatokat említik? Talán rejtegetni akarnak valamit a fiatalok előtt?

#óvszer
2016.11.24.

Hogyan győzd meg partnered az óvszerhasználatról?

Habár nem is olyan könnyű, de a védekezésről akkor kell beszélgetni, még mielőtt ténylegesen szükséged lenne rá. Ha nem beszéltek róla, az veszélyeztetheti az egészségeteket, hiszen az óvszer nyújtja a legbiztosabb védelmet a nemi úton terjedő betegségekkel szemben. Szóval hogyan is lehet legyőzni az óvszerről való beszélgetés miatti szégyenérzetedet?

#szex
2016.11.22.

Mítoszok a szexről

A szexualitás az egyik legizgalmasabb és leggyakrabban tárgyalt téma. Kamaszkorban a leghitelesebbnek tűnő információ nem a szülőktől vagy felnőttektől származik, hanem a társaktól, azoktól, akiknek már volt valamilyen tapasztalatuk. Éppen ezért nagyon sok téves hiedelem kering a szexualitásról.

#szex
2016.11.05.

Mikor tegyem fel a kondomot?

A barátomnak mikor lenne esedékes felhelyeznie a kondomot az együttlét közben? Rakja fel ő, vagy nekem kellene? Válogatás a szakértő válaszol rovat leggyakoribb kérdései közül.

#terhesség
2016.10.18.

Terhes lehetsz, ha…

Bár manapság számtalan módja van a védekezésnek, sok fiatal mégis, akaratlanul teherbe esik. Emellett sok módszerről alakultak ki tévhitek, miszerint ezekkel nem is lehet teherbe esni. Pedig igen!