Vágyak, védekezés

#Vágyak #védekezés

216 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2009.09.22.

Tinik szexuális élete: mennyire számít a pénz?

Tudtad, hogy minden negyedik tinédzserlány hordoz valamilyen szexuális úton terjedő betegséget? Arról hallottál, hogy az utóbbi években rohamosan nőtt a 14 és 16 év közötti anyukák száma? Mikor kapunk végre a fejünkhöz?

#szex
2009.09.15.

Tini terhesség: a TV a hibás?

Úgy gondolod, hogy a sok szex a TV-ben káros lehet a fiatalokra? Nos, nem is járunk oly messze az igazságtól. Egy friss tanulmány ugyanis kimutatta, hogy a TV-ben lévő sok szex, a tinik terhességéhez vezethet.

#nemi erőszak
2009.08.25.

A nemi erőszak eredete

Joanna Bourke professzor, aki a „Nemi erőszak történelme 1860-tól napjainkig” szerzője elmondta, hogy nem talált bizonyítékot arra, hogy bármiféle természetes vagy normális oka lenne a nemi erőszaknak. Szerinte egyértelműen a társadalmi nyomás, a külső elvárásoknak való megfelelési kényszer viszi rá az elkövetőt bűntényre, azért, hogy megmutassa felsőbbrendűségét.

#fogamzásgátlás
2009.08.09.

A fiúk és a születésszabályozás

Egy 17 éves amerikai lány vallomása: 17 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet. Pontosan minden úgy történt, ahogy szerettük volna, hisz erről beszéltünk előtte a barátommal hosszú ideig. Kondomot használtunk. De a barátomat nyugtalanította az a tény, hogy én nem védekezek, és hogy ezt nem is tervezem.

#első aktus
2009.08.02.

Mire számíthatsz az első szeretkezésnél?

Okos dolog felkészülni az ismeretlenre és szükséges is. Az első aktus azért fontos, mert átléphetsz egy új életbe, ami komoly változásokat indít el benned és szükségeseket.