Vágyak, védekezés

#Vágyak #védekezés

216 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#ondó
2016.04.24.

Orgazmus ejakuláció nélkül?

Azt szeretném megkérdezni, hogy az miért van, hogy önkielégítést végez valaki, és nem jön ondó a nemi szervéből? - Válogatás a KamaszPanasz szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szex
2016.04.15.

Az orális szex rákot okoz?

A különböző súlyos fej- és nyakdaganatok előfordulási arányának gyors ütemű növekedéséért úgy tűnik, egy orális szex útján terjedő vírus, a HPV a felelős, és a védőoltás a fiúk számára ugyanolyan fontos, mint a lányoknak – állítja egy tanulmány.

#szex
2016.04.11.

Nem csak a szüzességed a tét!

Úgy gondolod, hogy készen állsz a szexuális életre? Gondoltál már arra, hogy esetleg terhes lehetsz vagy egy egész életre kiható nemi úton terjedő betegség áldozatává válhatsz? Mielőtt beadod a derekad, mérlegeld a kockázatokat.

#szex
2016.03.06.

A párom másmilyen szexet akar...

A barátom lassan 2 hete nem szeretné a szexet. Csak ezt a "másfajta" kielégítést (magyarul ujjazást, és bocsánat a kifejezésért, az ő nemi szervének a nyalogatását és puszilgatását) ez miért lehet?

#szex
2016.03.01.

Orgazmus: tények és tévhitek

Mi az orgazmus? Az orgazmus az a nagyon jól eső érzés, ami a szexuális izgalmi állapot végén ér téged. Leginkább a nemi szerveidben érezheted, azonban az orgazmust olyan események idézek elő, amelyek mind a lelkedben, mind a testedben történnek.

#std
2016.01.22.

Nemi betegségek tesztje az orvosnál

A szexuális úton terjedő betegségek (STD-k) vizsgálatára számtalan módszer van. Hogy megtudd, neked melyik vizsgálati módszerre van szükséged, és az mivel jár, olvasd el cikkünket!

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés
#menstruáció
2015.11.20.

Megváltozhat a menstruáció a szextől? Orvos válaszol kérdés

A barátnőm és én először szeretkeztünk. Óvszerrel védekeztünk, ő pedig szed fogamzásgátlót is, hogy szabályozza a ciklusát. Ennek ellenére egy hete késik a menstruációja. Barna folyás van, de menstruáció nincs. Normális, hogy megváltozik a menstruáció az első szex után?

#szex
2015.10.11.

Szüzesség: visszaszerezhető vagy örökre elveszett?

Rengetegen gondolják úgy, hogy ha vaginálisan szexelnek, már nem szüzek. Sokan az anális és az orális szexet is ide sorolják, s azt vallják, hogy akinek része volt bennük, már nem szűz. Viszont egy másik réteg szerint a szüzesség igenis visszanyerhető egy hosszabb önmegtartóztatási időszak vagy egy sebészi beavatkozás után.

#szex
2015.07.19.

Női orgazmus - Gyűjts tapasztalatot az első aktus előtt

Korábbi cikkeinkben végigvettük a fájdalmas, kellemetlen együttlét kérdését, adtunk tanácsot a fiú partnereknek is. Most megint te jössz. Haladj lépésről lépésre. Lehet, hogy nem annyira egyszerű, mint az egyszeregy, de hidd el belejössz!

#szex
2015.07.18.

Hé, fiúk! Felelősségteljes választást!

Ha fiú vagy és van barátnőd, akkor ez a cikk neked szól. Bár nem te leszel terhes, és nem te kerülsz a nagyobb veszélybe, mégis felelősségteljes döntéseket kell hoznod, ha nem szeretnél apa lenni. Rengeteg módszer van a születésszabályozásra, pirulák, hormonális kezelések, amelyek csak a nőket terhelik (de ezek semmiféle védelmet nem nyújtanak a nemibetegségekkel szemben). Ha születésszabályozásról van szó, akkor a nők többsége az óvszert javasolja. Tehát meg kell értened, hogy ami talán neked kényelmes, az a partnered számára korántsem veszélytelen! Ezért felelősséggel kell döntened!

#szex
2015.07.15.

Az óvszer eltávolítása - csak diszkréten

Egyetemista srác vagyok, és még sohasem voltam együtt nővel, de most van egy olyan kapcsolatom, amelyben hamarosan megtörténhet. Talán ostobán hangzik, de miképp lehetne az aktus után úgy levenni és kidobni az óvszert, hogy ne romboljam le a pillanat varázsát? Nem tartom különösebben kényelmetlennek a dolgot semmilyen tekintetben, de ez egy kissé kellemetlen műveletnek tűnik… vagy tévedek?

#fogamzásgátlás
2015.04.21.

Mennyire biztonságosak a hormonmentes fogamzásgátlók?

Számos egészségügyi oka lehet annak, ha egy nő a hormonmentes védekezést választja. Jó tudni tehát, melyik módszer mennyire hatékony - dr. Hintalan Albert, az Oxygen Nőgyógyászat szakorvosa az ún. Pearl-indexről beszélt.

Gyakori tévhitek a szexről
#szex
2015.02.22.

Gyakori tévhitek a szexről

A hiedelmek mindig nagyon veszélyesek, különösen, ha nem tudunk különbséget tenni a tévhit és a valóság között. Az alábbiakban összeszedtünk néhány, a tinik életében gyakran felmerülő kérdést a szexről.

#terhes
2014.11.27.

Hogyan mondd el a szüleidnek, hogy terhes vagy?

Ez az egyik legnehezebb dolog, amivel szembesülhetsz. Félsz, szégyelled magad, zavart, letört és ideges vagy. Mégis fontos, hogy minél hamarabb mondd el a szüleidnek. Először csalódottak és mérgesek lesznek, de minden bizonnyal melléd állnak majd. Szükséged van a támogatásukra, s ehhez az első lépés, hogy elmondd nekik, terhes vagy.