szex
#Vágyak

Az óvszer eltávolítása - csak diszkréten

2015.07.15.
1 perces olvasási idő

Egyetemista srác vagyok, és még sohasem voltam együtt nővel, de most van egy olyan kapcsolatom, amelyben hamarosan megtörténhet. Talán ostobán hangzik, de miképp lehetne az aktus után úgy levenni és kidobni az óvszert, hogy ne romboljam le a pillanat varázsát? Nem tartom különösebben kényelmetlennek a dolgot semmilyen tekintetben, de ez egy kissé kellemetlen műveletnek tűnik… vagy tévedek?

Kedves Kérdező!

Először is gratulálunk, amiért az óvszerhasználat mellett döntöttél! Így talán könnyebben megszokássá válik az óvszeres szex. Kijár neked egy vállon veregetés a „gumis” védelem miatt.

Ami azt illeti, hogy miképp vedd le első alkalommal az óvszert, a legjobb elütni a dolgot egy tréfával, sóhajjal vagy nyögéssel. Esetleg nem árt, ha kéznél van egy szemetes kosár vagy egy textil zsebkendő, amelyben kidobhatod a használt óvszert.

Ráadásul lélegzetvételnyi szünethez is juthatsz, ha a megfelelő technikával távolítod el az óvszert. Először is húzd ki a hímvessződ a hüvelyből, amíg merev. A biztonság kedvéért fogd az óvszert a tövénél, hogy közben rajta maradjon. Utána, még mindig összeszorítva az óvszer végét, a partneredtől távolabb óvatosan húzd le, úgy, hogy a sperma benne maradjon.

Ha akarod, elkötheted a végét, aztán dobd ki a szemetesbe, de ne a vécékagylóba. Ha egy kis sperma került a kezedre vagy a testedre, mosakodj le, mielőtt visszabújsz az ágyba. (Ha még mindig aggódsz, hogy simán megy-e majd minden, ha eljön az idő, egy kis gyakorlással egyedül is tökéletesítheted a technikád.)

Amíg kint vagy az ágyból, légy úriember, és kapj magadra valamit, vagy ajánld fel partnerednek, hogy fordítson neked hátat az ágyban. Még ha utána nem is terveztek további behatolást, a testnedveitek még mindig összevegyülhetnek, aminek akár terhesség vagy nemi úton terjedő betegség is lehet a következménye.

Le a kalappal előtted!/Egy kalappal neked!

(Ő.B.)