Vágyak, védekezés

#Vágyak #védekezés

216 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2016.09.28.

Mi is az önmegtartóztatás?

Milyen az élet szex nélkül? Az önmegtartóztató módszer egy olyan szexuális védekezési eljárás, mellyel elkerülheted a teherbeesést, nem kapsz el szexuális úton terjedő betegségeket, és mindemellett biztonságos is.

#óvszer
2016.09.22.

Óvszer felvétele - Mikor történjen?

Legyetek szívesek, mondjátok el, melyik szakaszban kell felvennie az óvszert egy srácnak? A lánynak vagy a fiúnak kell felhelyeznie? Muszáj megtudnom!

#szex
2016.08.29.

Orális szexnél kell védekezni?

15 éves lány vagyok és néhány napja megbeszéltük a barátommal, hogy nem fekszünk még le egymással, mert még korai, de ő szeretne már valamit, ezért kitalálta, hogy ő valamilyen meglepetés módon örömet szeretne nekem szerezni.

#fogamzásgátlás
2016.08.14.

Elhízást okozhatnak a hormonális fogamzásgátlók?

Te is hallhattad már, hogy a hormonális fogamzásgátló eszközök - például a fogamzásgátló tabletta, tapasz vagy injekció - hatására a lányok felszedhetnek néhány kilót. Ezeknek a szereknek valóban lehetnek mellékhatásaik, de használatuk nem jár feltétlenül elhízással!

#kamaszkor
2016.07.14.

Az első együttlét - női szemmel

De mikor? És hol? És hogyan? A szexualitást születésünktől kezdve „magunkban hordozzuk”, hiszen ennek köszönhetjük létezésünket. Mégis csak a kamaszkor bekövetkeztével fokozódik érdeklődésünk a másik nem iránt. És már mi is szeretnénk elég felnőttek lenni ahhoz…

#STD
2016.07.04.

STOP STD! 7 lépésben a felelős szexért

Az Országos Epidemiológiai Központ legfrissebb adatai szerint hazánkban a nemi betegek száma aggasztóan növekszik. Mint a Magyar Nemzet megtudta, egyetlen hónap alatt másfélszeresére nőtt a diagnosztizált nemi betegek száma, és a statisztika hosszú távon is jelentős növekedést mutat.

#leszbikus
2016.06.24.

Leszbikusság és egészség

Ha ezt a cikket olvasod, esetleg kérdéseid lehetnek a szexuális beállítottságodról, vagy ha nem is pont neked, akkor valakinek, aki közel áll hozzád. Reméljük, a legtöbb talányt sikerül megválaszolnunk.

#szex
2016.06.09.

Azt hiszem, lefeküdtem valakivel...

Alaposan be voltam csípve, és nem emlékszem tisztán arra az éjszakára, de azt hiszem, lefeküdtem valakivel. Most aztán fogalmam sincs, hogy teherbe eshettem-e vagy sem. Azelőtt sohasem feküdtem le még senkivel. Kérlek, segítsetek!

#esemény utáni tabletta
2016.05.30.

Esemény utáni tabletta: akkor is véd, ha többször volt aktus?

Mennyire befolyásolja az esemény utáni tabletta hatását az, ha egy alkalommal többször is történik közösülés és nem védekezem? Ugyanaz a hatás várható attól függetlenül, hányszor létesítettem védekezés nélküli szexuális kapcsolatot az adott este folyamán? A szakértő válaszol.

#szexuális élet
2016.05.25.

A szerelmi élet egészségügyi veszélyei

Gombák, vírusok, baktériumok. A leggyakoribb okozói a szexuális úton terjedő betegségeknek. Évente több ezren fordulnak orvoshoz nemi betegség miatt, érdemes tehát a rettegett AIDS mellett a gyakoribb problémák ellen is védekezni. Dr. Hintalan Albert, nőgyógyásza a megelőzés jelentőségéről beszélt.

#orgazmus
2016.05.19.

Orgazmus - Hogyan tudnám végre elérni?

20 éves lány vagyok, és még soha nem volt orgazmusom. A barátom megpróbált már minden technikát, praktikát, de nem megy. Próbálkoztam önkielégítéssel, de úgy sem sikerült. Selejt vagyok?

#szex
2016.05.10.

7 gyakori tévhit a nemi életről

Milyen esélyed van a WC ülőkéről betegséget szerezni, teherbe eshetsz-e az első szex során, vagy a menstruációs időszakban? Mi az összefüggés a sürgősségi fogamzásgátló és az abortusz között, elhízáshoz vezetnek-e a fogamzásgátló tabletták? Íme, a válaszok!

#fogamzásgátló
2016.05.05.

Fogamzásgátlás és dohányzás: életveszély?

A női szervezet kényes egyensúlyát már a legkisebb mértékű dohányzás is képes felborítani. Dr. Demjén László, nőgyógyász a dohányzó nőknek ad fogamzásgátlási tanácsokat.

#fogamzásgátlás
2016.05.02.

Fogamzásgátló tabletta: tények és tévhitek

Sok tini, akinek már van stabil párkapcsolata, és az óvszert kényelmetlennek tartja, más fogamzásgátló módszer után néz. Szóba jöhet ilyenkor a fogamzásgátló tabletta. Viszont a lányok legtöbbje a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatban még mindig hamis mendemondáknak hisz.