Vágyak, védekezés

#Vágyak #védekezés

216 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
A korai szexuális életért a gének felelősek
#szexuális élet
2022.07.29.

A korai szexuális életért a gének felelősek

Azok a gyerekek, akik apa nélkül nőnek fel, tizenéves korukban hamarabb szerzik be első tapasztalataikat a szex terén. Amerikai kutatók szerint a jelenség sokkal inkább a génekkel, mint a családi élet minőségével indokolható.

A szüzesség elvesztése
#szex
2022.07.11.

A szüzesség elvesztése

Első pillantások, első mosoly, első érintés... Az első csók után valamikor elérkezik az a pillanat is, amikor sor kerül az első szexuális élményre is. Mikor, hogyan? Ezekre az égető kérdésekre ugyan nem tudunk választ adni, de mégis megpróbálunk ebben a témában elmerülni.

Óvszervásárlás bolton kívül
#szex
2022.06.23.

Óvszervásárlás bolton kívül

Az óvszer megvásárlása egyszerű folyamat, nem kell mást tenned, mint bemenned a boltba, és ki kell választanod a számodra megfelelő márkát.

Tények a nemi betegségekről (1. rész)
#hpv
2022.06.20.

Tények a nemi betegségekről (1. rész)

Tudtad, hogy bizonyos nemi betegségek szexuális együttlét nélkül is terjedhetnek? Cikkünkből többet megtudhatsz a leggyakoribb nemi betegségekről, azok tüneteiről, következményeiről!

A terhesség kevésbé ismert jelei
#terhesség
2022.04.21.

A terhesség kevésbé ismert jelei

Arról mindenki hallott, hogy a reggeli rosszullét és a menstruáció elmaradása a terhesség egyik első jele lehet. Azonban a terhességnek számos más, kevésbé ismert jele és velejárója is van, melyeket most összegyűjtöttünk Neked.

Amikor a szex, nem élvezet… Ne ess pánikba
#szex
2022.04.13.

Amikor a szex, nem élvezet… Ne ess pánikba

Nagy valószínűséggel, mivel ezt a cikket olvasod, veled is megtörtént az a kellemetlen, de nem szokatlan helyzet, hogy egy szexuális aktus során nem sikerült azt a teljesítményt nyújtanod, ami neked és a partnerednek is örömet okozott volna. Nos, első és legfontosabb MOST, hogy nyugodj meg, nincs semmi baj.

Parkolópályán van a szexuális életed?
#merevedés
2021.12.19.

Parkolópályán van a szexuális életed?

Ha nem úgy megy a dolog, mint kéne, akkor nem árt utánanézni, mik lehetnek az okok, és mi a megoldás, hogy szexuális vágyaid újra szárnyaljanak.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai
#szex
2021.08.02.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai

Tinédzserkorban természetes, hogy foglalkoztat a nemiség gondolata. Az iskolában, az interneten, de akár baráti körben is felmerülhetett már a téma. Ha mégis bizonytalan lennél, rövid útmutatónkkal reméljük, tudunk segíteni.

#szex
2021.03.24.

A vékonyabb óvszer is biztonságos?

Az lenne a kérdésem, hogy a vékonyabb vagy az extra érzékeny kondomok is ugyanolyan jól védenek-e, mint a hagyományos társaik? Mert én valahogy úgy képzelem el, hogy a vékonyabbnak nagyobb az esélye, hogy elszakad, mint a hagyományosnak. Bocsánat, ha ez egy ostoba kérdés, de fontos tudnom az igazságot.

#abortusz
2020.11.07.

Hogyan segíts át egy barátot az abortuszon?

A döntéstől kezdve az utóhatásokig, az abortusz igen bonyolult érzelmeket válthat ki elszenvedőjéből, melyeket nagyon nehéz átvészelni a megfelelő támogatás nélkül. Ezért adunk pár hasznos tippet, hogy tudjatok segíteni a barátotoknak megküzdeni ezzel a teherrel.

#injekció
2020.07.27.

Mi az a hormoninjekció?

A hormoninjekció a progeszteron nevű hormont tartalmazza, amelyet normális esetben a nőkben a petefészkek termelnek. Az injekcióban a hormon hosszan ható típusa található meg, amely a teherbeesés megelőzésére szolgál. Az injekciót a felkarba vagy fenékbe adják háromhavonta.

Petting - jó nekem?!
#szex
2020.06.28.

Petting - jó nekem?!

Mindenki meg szeretné találni azt a módszert, ami a legjobb neki a testi vágyak kielégítésére. Minden embernek más szükségletei vannak, illetve a kor, a párkapcsolat, az egyéni tapasztalatok is befolyásolhatják a döntést. Akár gondolkozol azon, hogy kipróbáld a „száraz szexet”, akár már kipróbáltad, sok kérdés merülhet fel benned ezzel kapcsolatban.

#szex
2020.05.20.

A fiúk nem csak AZT akarják!

Fiúként nemet mondani a szexre nem is olyan nehéz, mint elsőre gondolnád! A barátoktól, filmekből, de még a zeneszövegekből is nyomás nehezedik a kamasz fiúkra, mely szerint minél hamarabb kell elkezdeni és minél több partnerrel, ám ez nem igaz! Ha fiúként nemet tudsz mondani a szexre, és nem csak azt akarod, azzal bizonyítod igazán, hogy érett vagy felelősségteljesen kezelni a dolgot!

#szex
2020.02.25.

Az anális szex veszélyei

Szilvi már pár hónapja együtt járt a barátjával, és beleegyezett a srác unszolására, hogy kipróbálják az anális szexet. Rettenetesen félt. Amikor eljött a nagy pillanat, az egészet megbánta.