szex
#Vágyak

Óvszervásárlás bolton kívül

2022.06.23.
1 perces olvasási idő

Az óvszer megvásárlása egyszerű folyamat, nem kell mást tenned, mint bemenned a boltba, és ki kell választanod a számodra megfelelő márkát.

Az óvszert korhatárra való tekintet nélkül kiadják

Sőt, egyáltalán nem számít szokatlan dolognak az óvszervásárlás, hiszen nap mint nap emberek milliói vásárolják. Viszont sokan szégyellik az óvszer vásárlását, nagyon sok esetben megtörtént már, hogy emiatt történt „baleset”. Hogy ezt elkerüljük, itt van néhány tuti tipp, hogyan juthatunk még hozzá az óvszerekhez.

A legegyszerűbb, ha mégis úgy döntesz, hogy a boltban vásárolsz. Vegyél az óvszer mellé még valamit (pl. rágó, kenyér..stb) és így nem lesz feltűnő, hogy óvszert is vásároltál. De ha nem lehetséges, hogy boltban vedd meg az óvszert még mindig számtalan módon hozzá lehet jutni.

Rendelhetsz például postán, telefonon, és online. Sok magazinban találhatóak olyan hirdetések, katalógusok, melyekből tetszés szerint rendelhetsz a számodra megfelelő óvszerekből. Manapság rengeteg boltnak van futárszolgálata, és a rendelés igen leegyszerűsített formában zajlik.

Hogyha interneten keresztül rendelsz, könnyebb dolgod van, hiszen pár kattintással kiválasztatod, hogy mit szeretnél rendelni. Az ilyen honlapokra nem nehéz rátalálni, elég annyit tenned, hogy a böngésződ keresőprogramjába beütöd az „óvszerrendelés” szót, és máris megannyi lehetőség közül választhatsz.

Ezek a szolgáltatások többnyire titkosan zajlanak, azaz a kézbesítő futár sem fog tudni arról, hogy mit rendeltél. Hogyha mindenképp meg akarod magad kímélni a lelepleződés elől, jobb ha nagy tételben vásárolsz, hiszen ekkor a rendelés általában dobozban érkezik. Viszont ilyenkor tartsd szem előtt az óvszerek szavatossági idejét!

Sok ember szégyelli az óvszerek vásárlását nyilvános helyeken. Viszont jobb, ha úgy gondolkodsz, hogy a szex természetes és egészséges dolog, amin nincs mit szégyellni, és mindenki csinálja előbb vagy utóbb az élete során.

(KamaszPanasz - G. V.)